stavros911 είπε:Η αλήθεια είναι ότι ψάχνοντας σε άγνωστο κόσμο, έχω βρεθεί με τη Σάρα και τη Μάρα. Παιδιά που δεν ξέρουν να παίζουν, πιτσιρικάδες που είναι εξαιρετικοί μεν αλλά για εκείνους είμαι παππούς και για εμένα είναι πιτσιρικάδες, τύπους που κλείνουν ραντεβού και δεν εμφανίζονται ποτέ, τύπους που για να συνεννοηθείς για τα βασικά (ηλικία, όργανο, όνομα) χρειάζεσαι 1 μήνα για ανταλλαγή mail, τύποι λογάδες και φαφλατάδες που στον καφέ είναι έτοιμοι να κατακτήσουν τον κόσμο αλλά στη 2η πρόβα έχουν ήδη βαρεθεί και ακυρώνουν την 3η συνήθως μια ώρα πριν και συνήθως γιατί είναι άρρωστοι, τύπους που δηλώνουν μουσικοί (κάποιοι έχουν παίξει και σε ιστορικές μπάντες της πόλης σημειώνω) και δεν ξέρουν που πάνε τα 4 από μουσική και δεν ξέρουν να ονοματίσουν 3 συγκροτήματα (ειλικρινά δεν κάνω πλάκα). Και κυρίως μουσικούς που είναι στη λογική "καμιά διασκευούλα μωρέ και βλέπουμε". Στο τέλος βέβαια όλες αυτές οι απόπειρες έχουν τελειώσει σε 3 μήνες.
Γενικά θέλει τεράστια επιμονή και αρχίζω να σκέφτομαι ότι έχω υπάρξει υπερβολικά ευγενικός σε κάποιες περιπτώσεις και ίσως αυτό να μην είναι και καλό.
ΟΛΟ αυτο ζω απο τα 15 μου και είμαι ήδη 32 στα 33....έχω δηλώσει πως είμαι στο τελευταίο στάδιο της συλλογικής μου "καριέρας" στη μουσική.. μετά απο πραγματικά δεν ξέρω ποσα χιλλιάρικα, πόσες ώρες, πόση φαιά ουσία, κάνω τη τελευταία μου προσπάθεια στο να συννενοηθώ με κάποιους ανθρωπους και να κάνουμε μία σοβαρή δουλίτσα. Εννοώ όχι να γίνουμε οι pink floyd αλλά να, βγάζουμε που βγάζουμε κανα δίσκο που κ που τουλάχιστον να έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε και 10 ΛΑΙΒ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ - ΓΚΡΙΝΙΑ - ΠΙΕΣΗ ΚΤΛΠ...
Με αφορμή τη κυκλοφορία του 2ου άλμπουμ, θα κυκλοφορήσω αλλο ένα μέσα στα τέλη του 15 και μετά νομίζω ότι μπορεί να συνεχίσω (πολύ πιο χαλαρά) δισκογραφικά αλλά να κάθομαι να κάνω ΟΛΑ ΑΥΤΑ στα 35 μου και με γυναίκα, παιδί, και δουλεια, στη πλάτη δεν θα το κάνω....ειδικά μενοντας πια στην επαρχία που οι μουσικοί είναι δυσευρετοι και στη Καβάλα πάρα πολλοί οι καβαλημένοι...
Αυτό με το γεροντοκόρος ισχύει....έννοιωθα λίγον έτσι...Δεν στενοχωρήθηκα τόσο με τα λεγόμενα του Σούπερ Τσουμπ, όσο με του Ντεγκντέκη ;D
Για μένα που ήρθα στην επαρχία στα 48φεύγα τα πράγματα είναι πιο απλά, πιο εύκολα και δεν τραβάω κανένα ζόρι, μη σώσω και βρω κανέναν να παίξει μαζί μου...............εγώ είμαι βέβαια του μπένδρουμ ροκ, να είχαμε να λέγαμε.......................είμαι όμως σίγουρος πως έχω διακρίνει ήδη, μέσα στους 3,5 μήνες που είμαι εδώ, 2-3 φάτσες που μπορούν να με βοηθήσουν, να πάρω κι εγώ επιτέλους, ένα βραβείο ΧΟΡΝ ;D ;D ;D
Μη σε πω πως έχω και κάτι χρυσές εφεδρείες στη Σαλονίκη και πως ευχαρίστως κάποιοι μουσικαράδες παλιοχαμουτζίδες που μου έκαναν τη τιμή τότε που ήμανε στην Αθήνα, είτε θα τσακιστούν να έρθουν κανά ΣΚ για τσίπουρα ΕΔΩ για ηχογράφηση, είτε εξ αποστάσεως θα σιάξουν τη δουλειά
Το παν είναι να μην έχεις άγχος, ξέρω δύσκολο στα 28, νοιώθεις ολίγον γεροντοκόρος και τι πότε θα προλάβεις να γίνεις σταρ ;D ;D ;D
Φιλικά
Σε ποιά πολη ήρθες της Β. Ελλάδος?