badass II και προβλημα με βαγονακια.

bassaddicted

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Γεια χαρα σε ολους..

Αγορασα την εν λογο γεφυρα, και το προβλημα ειναι οτι δεν εχω βρει ακομα το καταλληλο εργαλειο για να ρυθμισω το υψος στα saddles... Ειναι πολυ μικρο για να ειναι αλλεν και οτι και αν δοκιμασα δεν χοραγε καν... Αγορασα και ενα σετ αστερακια αλλα ενω στην αρχη ψιλοκουνηθικε το βιδακι μετα τιποτα...ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙΙΙΙΙ...??? :-\

Αν μπορει καποιος που να εχει την γεφυρα ή που να ξερει εν πασει περιπτωση θα το εκτιμουσα..

Ευχαριστω.

Allen είναι. Μικρότερο από τα συνηθισμένα μικρά στα set. Εγώ ένα που έχω το βρήκα τυχαία χύμα σε μπάγκο. Σε ηλεκτρονικάδικα μπορεί να βρεις.

baseliner10 είπε:
Allen είναι. Μικρότερο από τα συνηθισμένα μικρά στα set. Εγώ ένα που έχω το βρήκα τυχαία χύμα σε μπάγκο. Σε ηλεκτρονικάδικα μπορεί να βρεις.
+1

Τα δίνει μαζί με την αγορά της γέφυρας η Badass.

Εγω δεν την αγορασα καινουρια και το παιδι δεν μου εστειλε αλλεν μαζι...θα παω σε κανα μαγαζι να ψαξω.. Ευχαριστω πολυ.

Με λίγο google βρήκα ότι πρέπει να πάρεις αλενάκια σε ιντσες και να χρησιμοποιήσεις τα πολύ μικρά. Θα βρεις σετάκια σε μερικά σιδεράδικα χρωματοπωλεία κλπ.

Τα συγκεκριμένα άλεν (είναι σε ίντσες όπως με πρόλαβε η Eύη) εγώ τα είχα βρει κάπου κοντά στην Ερμού, αν θυμηθώ το μαγαζί θα κάνω update!

Ευχαριστω για την βοήθεια παιδια..

Ενα αλλο θεματακι ειναι οτι μενω σε επαρχια οποτε ισωςνα εχω προβλημα....

Ειδομεν...

Μια ιδέα θα ήταν να δεις από το νετ τα χαρακτηριστικά της γέφυρας, ώστε να έχεις τις ακριβείς διαστάσεις του άλεν, και μετά να πας σε κάποιο μηχανουργείο μήπως και έχουν/φιλοτιμηθούν να σου φτιάξουν ένα.

Ρε παιδιά για αλενάκια μιλάμε, στον τορναδόρο θα τον στείλουμε;

Μπες στο net και βρες αλλενάκια με το .050" (ή 1.25 σε μετρικό) αντίστοιχο και είσαι αφέντης.

To αντίστοιχο της Allparts είναι AW-4210-003-S

http://www.allparts.uk.com/online-shop/allparts-guitar-amp-parts/tools-guitar-care/allen-keys-c-277_1_137_139.html

Από την άνεση του πληκτρολογίου σου.

Ευχαριστω παιδια...

Επειδη δεν εβγαλα ακρη με τα μαγαζια εδω, θα ακολουθησω την λυση του ηχητικουΚωστα..:)

Μηπως υπαρχει κανα μαγαζι που να στελνει αλλα να ειναι Ελλαδα??Για την ταχυτητα της υποθεσης..

Αν πάντως μένεις Αθήνα, ξέρω ένα στάνταρ στην περιοχή Ζωγράφου που έχει.

Αμφιβάλλω. Συνοικιακό χρωματοπωλείο είναι...

Ίσως πάντως κάποιος στη Ζάκυνθο να έχει, αλλιώς παραγγελία. Φαντάζομαι κ ο Νάκας θα έχει, και στο musica.gr ρώτα, αλλά και απ΄έξω να το παραγγείλεις αρκετά γρήγορα θα έρθει!

Καποτε που ειχα Badass ρυθμιζα τα βαγονακια ωραιοτατα με ισιο μικρο κατσαβιδακι ωρολογοποιου. Αυτα πουλιουνται σαν σετ - ολο και καποιο απο αυτα που εχει το σετ θα σου κανει. Με λιγη προσοχη ομως να μην χαλασεις τα πασα απο τις βιδιτσες. Τετοιο σετ πιστευω πως θα βρεις σε σιδηρικα - χρωματοπωλεία ακομα και στην Ζακυνθο.

mini20drivers.jpg

Σωστός ο Πέτρος.

Τα συγκεκριμένα κλειδάκια, αν είναι σε μεγάλο σετ, πιθανότατα θα έχουν και flat & philips & allen & torx μύτες. Οπότε το πιθανότερο, λογικά, είναι ότι θα σου κάνουν.

Αν όχι, είναι χρήσιμα εργαλεία για το σπίτι.  ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back