Ρε μ/α στο ειπα γιατι το παιξιμο ειναι lpαρικο και οι βρωμες επισηςfreerock1974 είπε:αχαχαχχαχαχα!!!
εχεις δικιο!Ειναι κολομβιανη μπανανια διασταυρωμενη με αλντερ Ινδονησιας...(απο συγκεκριμενο νησι ομως,δε σας λεω ποιο...) ;D
Οσο για το 2ο σολο...αν μπορουσα να το ξαναπαιξω...πολυ ευχαριστως...
Γενικα τζαμαρω,γραφω ο,τι βγει και μετα κραταω οτι μ αρεσει.
Αν δε μ αρεσουν καποια μετρα,παιζω κατι αλλο ''μπαινοντας'' στη ψυχολογια του τι μου βγηκε στο πρωτο take..που θεωρω παντα το πιο ''μεσα'' στο κομματι γιατι η ψυχη ειναι ζεστη,αυθορμητη και διψασμενη να τα ''δωσει''...
Πολλες φορες μπορει να κανω πανω απο 20 takes για να παρω αυτο που θεωρω καλο.
Για να μη νομιζετε οτι συνθετω σολο και το εκτελω...
Δεν μ ενδιαφερει τοσο το να ναι τεχνικο αλλα να χει ψυχη.
Πολλα απ τα σημεια ειναι εκτος χρονου,ψιλομπερδεμενα αλλα τα κραταω γιατι εχουν αυτο το κατι..ενα ωραιο σηκωμα ας πουμε.
Παντως το τελευταιο σολο ειναι μονοκοπανια,αυτο βγηκε,μ αρεσε,το κρατησα.
Eιχαν ο@ELIANIOS:ντως αρκετο μπασο τα τελευταια μιξ...ισως επειδη παω θαλασσα καθε μερα,βουλωνουν τ αυτια και δεν ακουω καλα... ;D
ΛΕΣΠΩΛΙΑΡΗ?
ΣΤΡΑΤ ΡΕΕΕΕΕ..Ειδες?Παιζει τα παντα..(Το επομενο με Gibson παντως για να μη γκρινιαζεις...)
@nuno: ευχαριστω..
@Yann:Εχω κατι να τελειωσω για σενα ο απαραδεκτος...δεν το ξεχασα,χρωσταω..
Φιλε για lp το πηγαινα το συγκεκριμενο αλλα με το που καρφωσα την στρατ στον Μαρσαλ εβγαλε αυτο το πραμα αβιαστα και ειπα εδω ειμαστε...ισως επειδη δε τη φοβαμαιELIANIOS είπε:Ρε μ/α στο ειπα γιατι το παιξιμο ειναι lpαρικο και οι βρωμες επισης
Μηπως να το ξανασκεφτεις?
Ειλικρινα αν δε το γραφες δυσκολα θα το καταλαβαινα οτι προκειται για τη στρατ και αυτο απ το παιξιμο σου(απ οσα δηλ εχουμε πει, εισαι ποιο ''σιγουρος'' να πω ποιο ''αφοβος" ...καταλαβαινεις τα χουμε πει 100000 φορες.
Και επειδη σε μισω σε παρακαλω να σ ακουσω σε μια καψουρομπαλαντα.
Τα αλλα τηλ/κως
Φιλια στη κορακλα σου και μη ξεχνας MAZOO & στη Σαλονικα ;D ;D ;D ;D
;D -Δεν το ξεχασε...να το αποφυγει προσπαθησε,ηξερε τις συνεπειες της ανακοινωσης..:longshadow είπε:Καλά, μιλάμε ασυγχώρητος!!....ξέχασες τελείως να γράψεις απο τί ξύλα είναι η strat!!! 8) ;D ;D
...και τωρα θα υποστει τις συνεπειες:εχεις δικιο!Ειναι κολομβιανη μπανανια διασταυρωμενη με αλντερ Ινδονησιας...(απο συγκεκριμενο νησι ομως,δε σας λεω ποιο...) ;D
Μην σταματας τα μπανια!!Να γινεις και χειμερινος κολυμβητης με sub!! 8) ;D ;D@ELIANIOS:Eιχαν οντως αρκετο μπασο τα τελευταια μιξ...ισως επειδη παω θαλασσα καθε μερα,βουλωνουν τ αυτια και δεν ακουω καλα... ;D
Τιποτα δε χρωστας...@Yann:Εχω κατι να τελειωσω για σενα ο απαραδεκτος...δεν το ξεχασα,χρωσταω..
freerock1974 είπε:Φιλε για lp το πηγαινα το συγκεκριμενο αλλα με το που καρφωσα την στρατ στον Μαρσαλ εβγαλε αυτο το πραμα αβιαστα και ειπα εδω ειμαστε...ισως επειδη δε τη φοβαμαι
και βγηκα στο γηπεδο με τσαμπουκα... ;D
ΜΑΖΟΟ ρε και τα μυαλα στα μπλεντερ!!!Αυτα ειναι λαιβ!Τι ΑC/DC και μ@#$%ες ;D ;D ;D
Koιμηθηκες ρε?
Αντε νυχτες...
αυτο ενοουσα ορε.
αλλα δεν ειναι φοβος...ειναι το κουμπι της
για κατσε κανα 2μηνο μαζι της και τα λεμε μετα.
ΑΠΑΙΣΙΕ ΝΟΤΙΕ ΒΡΟΜΕΡΟΣΤΡΑΤΟΚΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ;D ;D ;D
Σ ευχαριστω πολυ φιλε ζ43ko!z43k0 είπε:Δεν θα έλεγα ότι μοιάζει συγκεκριμένα με το Still of the Night, ή γενικότερα με κάτι συγκεκριμένο. Είναι ένα bluesy style hard rock παιγμένο με άριστη ποιότητα σε όλες του τις διαστάσεις, δεν ξέρω το budget της παραγωγής αλλά με άρεσε και η σκηνοθεσία του ήχου, και ο ήχος των επιμέρους οργάνων και κυρίως η φωνή. Στα κιθαριστικά του πράγματος, έχοντας ακούσει και άλλα κομμάτια σου, νομίζω ότι διατηρείς την "φωνή" σου ασχέτως από το "κουστούμι" που φοράς και αυτό είναι το ζητούμενο [μια δύσκολη επίτευξη για όλους μας]. Keep on playing / recording man!
και τωρα το ιδιο ισχυει.freerock1974 είπε:Kαποτε επρεπε να παιζεις μουσικη για να γινεις διασημος μουσικος... 8)
Τωρα...