- Πόντοι
- 798
Superfunk είπε:Φυσικα και ΟΧΙ
παρε αυτο να καμεις δουλεια σου φιλος,το ιδιο καλο ειναι
http://www.synthmuseum.com/casio/cassk101.html
Superfunk είπε:Φυσικα και ΟΧΙ
παρε αυτο να καμεις δουλεια σου φιλος,το ιδιο καλο ειναι
μαλλον μοτιφ εχεις λογικα,αλλα εχεις κατσει ποτε να φτιαξεις ηχο σε τετοιο συνθ???Waterfall-K είπε:Ποιες ειναι οι "λειτουργιτσες"?
Ξερεις τι διαφορα υπαρχει μεταξυ 4 και 8 oscillators? Και μονο αυτο να εβλεπες επρεπε να καταλαβεις οτι μιλαμε για 2 εντελως διαφορετικα synths.
H διαφορα μεταξυ 1309 waves και 3977 waves, το Expanded Articulation, οι PLG Expansion Boards κλπ δεν ειναι "λειτουργιτσες".
Και τα SY/CSX μοντελα στα 90s AWM2 ειχαν, νομιζεις οτι τα SY55 & SY77 εμοιαζαν με τα Motif?
To SY77 ηταν επισης και FM, ξερεις τι διαφορα ειχε με ενα DX7?
Η μερα με την νυχτα η FM του DX7 με του SY77.
Μιλαμε για εντελως διαφορετικα synths. Μην διαβαζεις "AWM2" και νομιζεις οτι ολα τα AWM2 ειναι κοπιες.
Εχω κατσει και φτιαξει ηχους σε παρα πολλα synths τα τελευταια 26+ χρονια.Costas_SD είπε:αλλα εχεις κατσει ποτε να φτιαξεις ηχο σε τετοιο συνθ???
Καναμε οτι μπορουσαμε. Την αλλη φορα θα ειμαστε καλυτεροι ;DNordius είπε:Στο άλλο θέμα με την αξία χρημάτων και 7ender...το διασκέδασα τουλάχιστον.
Μακάρι...προ πάντων για το κοινό και ύστερα για την τέχνη σας.Waterfall-K είπε:Καναμε οτι μπορουσαμε. Την αλλη φορα θα ειμαστε καλυτεροι ;D
Εχω ακομη το SY 77 και δεν το εχω μετανοιωσει. ;DWaterfall-K είπε:.......... Φανταστικο μηχανημα το SY, πραγματικα το μετανιωσα που το πουλησα
Εγώ το 85 και το 99....oύτε ξέρω που βρίσκονται πια...Vartanis είπε:Εχω ακομη το SY 77 και δεν το εχω μετανοιωσει. ;D
δεν εχεις αδικο.osc είπε:Άν θέλεις Moog παίρνεις Moog
Σίγουρα με αυτά τα χρήματα παίρνεις άλλα πράγματα αλλά τότε δεν θα είναι Moog.
Εγω αυτα τα τερατα που λες δεν τα θεωρω και τοσο καταλληλα για συνθεση ηχων λογω του οτι εχουν πολλα μενου και γινεται ενας χαμος γενικαWaterfall-K είπε:Εχω κατσει και φτιαξει ηχους σε παρα πολλα synths τα τελευταια 26+ χρονια.
Τα Motif αν και "τερατα" στη συνθεση ηχων ειναι ευκολα στον προγραμματισμο.
Δυσκολα ηταν τα FM, ακομα και τα 4-operator/8-algorithm μοντελα.
Να μη σου πω τι μανικι ηταν τα 6-operator/32-algorithm μοντελα (DX7/DX7 II) και να μη σου πω τι παλουκι ηταν τα SY77/99 που εκτος τα samples ειχαν FM με 6-operator/45-algorithm engine και ο καθε operator ειχε 16 waveforms, οχι μονο sine wave οπως τα DX.
Φανταστικο μηχανημα το SY, πραγματικα το μετανιωσα που το πουλησα![]()
Υποθετω πως για να μην αναφερεις περιοχή, θα εισαι απο Αθήνα (το εχουν οι Αθηναιοι το συνήθειο αυτο).nkraounakis είπε:Η ερώτηση μου προς τους πληκτράδες: Έχω ένα EKO TIGER II. Ξέρετε που μπορώ να πάω να μου φτιάξουν τα πλήκτρα? Θέλουν καθάρισμα και θέλω να του κάνω και ένα γενικό σερβις.
neeq είπε:Υποθετω πως για να μην αναφερεις περιοχή, θα εισαι απο Αθήνα (το εχουν οι Αθηναιοι το συνήθειο αυτο).
Απο Θεσ/νίκη μπορώ να σου προτείνω.