- Πόντοι
- 98
Παρασκευή σήμερα...Terry RoscoeBeck5 είπε:Άλλη μια συζήτηση ΑΑΑ περί GAS (αδιέξοδη, ατέρμονη, απολαυστική) ;D ;D ;D Καλημέρα παιδιά.![]()
Παρασκευή σήμερα...Terry RoscoeBeck5 είπε:Άλλη μια συζήτηση ΑΑΑ περί GAS (αδιέξοδη, ατέρμονη, απολαυστική) ;D ;D ;D Καλημέρα παιδιά.![]()
Από τη στιγμή που δεν μεταφράζεται σε δημιουργία μουσικής, δηλαδή το σκοπό για τον οποίο φτιάχτηκαν όλα αυτά, μιλάμε αποκλειστικά και μόνο για μια καταναλωτική μανία που συντηρεί ένα χομπισμό. Καλός ο χομπισμός, βοηθάει στην επίτευξη μιας ψυχολογικής ισορροπίας κλπ. αλλά δυστυχώς περνάει στο επίπεδο του εθισμού πολύ εύκολα, και τότε θολώνει την κρίση μας - για να μην αναφέρουμε βέβαια πως πολύ συχνά όλος αυτός ο μουσικός εξοπλισμός παραμένει αναξιοποίητος την ώρα που είμαστε απασχολημένοι σε σάιτ ή φόρα για το μέγεθος του μανικιού, τους τάδε μαγνήτες, το υπ'αριθμόν 5.692.347 θρεντ για partscaster κλπ.RayDTutto είπε:To GAS δεν αφορά μόνο στους μουσικούς. Αφορά, πλέον, σε μια μεγάλη πλειονότητα ανθρώπων και είναι απλά η καταναλωτική μανία. Εμείς που ασχολούμαστε με εξοπλισμό - όχι μόνο οι μουσικοί, αλλά και οι κινητάκιδες, οι χαιφιντελίστες, οι κάγκουρες - το λέμε GAS.
Στη βάση του, το φαινόμενο δεν έχει καμιά διαφορά με τη μανία των γυναικών για παπούτσια, εσώρουχα, αρώματα κτλ.
Τα μεγέθη - οικονομικά και άλλα - διαφέρουν, ίσως.
...ξέχασες τα πετάλια... ;Dbloody_sunday είπε:είμαστε απασχολημένοι σε σάιτ ή φόρα για το μέγεθος του μανικιού, τους τάδε μαγνήτες, το υπ'αριθμόν 5.692.347 θρεντ για partscaster κλπ.
Αλεξίπτωτο μόνο με δυο στριγκάκια.....BBW οι πρώην σου απ' οτι καταλαβαίνω μπράβω βρε θηρίο!!! Αμα χρειαστείς ποτέ κανα σιδερένιο κρεββάτι ή τπτ πιο ανθεκτικό εδώ είμαστε. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DSuperfunk είπε:με δυο στρινγκακια που βρηκε κατω απο το στρωμα εφτιαξε αλεξιπτωτο και κανει παρατρουπερ καθε Πασχα στον Τυρναβο.
Κάνε μας και μια έκθεση, αφού το έβαλες σε bold, για να μας εξηγήσεις "τι εστί ανάγκη δια κάθε άνθρωπο της σύγχρονης κοινωνίας και πότε αυτή ξεφεύγει του μέτρου; ".ajk είπε:Τώρα σχετικά με τα υπόλοιπα, που ειπώθηκαν να διευκρινίσω πως δεν αναφέρομαι σε ανθρώπους οι οποίοι χρειάζονται
Και αυτό «μπηχτή» σε μένα ήταν πάλι; ;D ;D ;D ;Daudiokostas είπε:........σε χαρτί μιλλιμετρέ.
audiokostas είπε:... χαρτί μιλλιμετρέ.
Όχι ορέ Καλλιανίδη. ;DΚαι αυτό «μπηχτή» σε μένα ήταν πάλι; ;D ;D ;D ;D
Φίλε δεν μπορώ να καταλάβω από που συμπέρανες ο,τι δεν ξέρουμε που πετάμε τα λεφτά μας. Εγώ τουλάχιστον κάθε φορά που σκέφτομαι να προβώ σε μια νέα αγορά ξέρω ακριβώς τι θέλω και γιατί το θέλω ωστόσο στο τέλος καταλαβαίνω πως αυτο που με ευχαρίστησε περισσότερο ήταν να ψάξω όλα τα σάιτ για την καλύτερη τιμή, να ρωτήσω εδώ εκεί για το προϊόν και γενικά να καταναλώσω από ότι το προϊόν το ίδιο. Είμαι άρρωστος;;;Evilnye είπε:Εγώ τα ξανάλεγα στην αρχή. Άμα δε ξέρεις που τα πετάς τα λεφτά σου και αναρωτιέσαι αν αξίζει, πέτα τα σε μένα. Και σου εγγυώμαι εγώ. Αξίζει.
Όχι απαραίτητα.ajk είπε:.....ωστόσο στο τέλος καταλαβαίνω πως αυτο που με ευχαρίστησε περισσότερο ήταν να ψάξω όλα τα σάιτ για την καλύτερη τιμή, να ρωτήσω εδώ εκεί για το προϊόν και γενικά να καταναλώσω από ότι το προϊόν το ίδιο. Είμαι άρρωστος;;;
Μάλλον συγγενής του aris17561ajk είπε:ωστόσο στο τέλος καταλαβαίνω πως αυτο που με ευχαρίστησε περισσότερο ήταν να ψάξω όλα τα σάιτ για την καλύτερη τιμή, να ρωτήσω εδώ εκεί για το προϊόν και γενικά να καταναλώσω από ότι το προϊόν το ίδιο. Είμαι άρρωστος;;;
Toν οποίο απέτρεψα από το να βάλει τον duncan invader σε μία jackson soloist για περισσότερο όγκο!! ;D ;Dbihlas87 είπε:Μάλλον συγγενής του aris17561![]()