- Πόντοι
- 38
Πάντως από το όνομα πρέπει να βγάζουν πολύ ζουμερό ήχο
2 διπλους λεω.. :?2 cheeseburger :lol:![]()
Δεν την έχω ακούσει αυτήν τη μάρκα μαγνητών sorry δεν μπορώ να βοηθήσω :roll:
2 διπλούς τι;EMG;Duncan;Τι;Τι θέτω έτσι γιατί πριν ρώτησες αν μπορείς να έχεις EMG με κανονικούς μαζί(Αν κατάλαβα καλά)2 διπλους λεω.. :?2 cheeseburger :lol:![]()
Δεν την έχω ακούσει αυτήν τη μάρκα μαγνητών sorry δεν μπορώ να βοηθήσω :roll:![]()
Ωραία θέσε εξαρχής την ερώτηση χωρίς cheeseburgers ckickys πιτόγυρα πίτσες κλπ κλπ κλπ :lol: :lol: :lol:δεν καταλαβα και πολλα αλλα τα λες ωραια..:lol:
Φυσικά και μπορείς :wink:λεω οτι εχει 2 διπλους μαγνητες... κ ρωταω αν μπρω να βαλω και εγω..
Mε αυτο τον ενσχυτη που εχεις,φοβαμαι πως μαγνητη και να βαλεις δεν θα ακουσεις την πραγματικη διαφορα που θα επρεπε να ακουσεις...ειπα να αλλαξω κιθαρα. θα αλλαζε το look αλλα ο ηχος? θα ειμουν παλι στα ιδια λογο των περιορισμενων οικονομικων δυνατοτητων μου.. ξερω την ατακα που λεει οτι πληρωνεις περνεις.. θα ηταν καλυτερα να αλλαξω απλα μαγνητες για να αλλαξει λιγο ο ηχος? θελω να ερθω κοντα σε scorpions και maiden. για εφε εχω εναν line6 15 αλλα οτι και να κανω δεν με φτιαχνει.. ειδα αυτο http://www.zzounds.com/item--DIMSUPRDST αξιζει η οχι? εχω περδευτει δεν ξερω τι να κανω..