- Πόντοι
- 28
Καλησπερα σε ολους! Προσφατα πηρα το Axe Fx κ εχω μεινει σεκος με τον αδιανοητα τελειο ηχο του. Παραθετω ενα πολυ γρηγορο σολακι που εκανα πανω σε εναν σολο ηχο που δουλευω. Μαρεσει παρα πολυ το responce και οι δυναμικες του!
Και αυτο οπως και το Kemper ειναι τρομακτικα μηχανηματα. Ο μυθος οτι το ψηφιακο δε θα φτανε ποτε το αναλογικο αρχισε να καταριπτεται. Δεν εχω καν ξυσει την επιφανεια του Axe και το αποτελεσμα ειναι απλα μαγικο. Επιτηδες επαιξα κατι χαλαρο σε αυτο για να φανει το ποσο καλο responce εχει στις δυναμικες, στην πενα, σε ολα. Οτι καλυτερο εχω παιξε ποτε στη ζωη μου σαν κιθαριστας. Word!Arael είπε:Πολύ ωραίο παίξιμο και φοβερός ήχος!
Αν και φανατικός της λάμπας, αυτά τα μηχανάκια πρέπει να τα σπάνε.
Στην αίσθηση στο χέρι, δυναμικές κτλ πώς πάει;
Ε και μια που έκανες και την αρχή παίξε και τίποτις άλλο
Μπράβο και πάλι μπράβο!!!
Στον ήχο που ακούς μόνο τους μαγνήτες δεν ακούςRayDTutto είπε:Τι μαγνήτες ακούμε;
O φιλος ειχε εναν marshall τελικο και δυο καμπινες port city.Steltrucci είπε:Μια χαρα κανει και για live. Εξαρταται πως το συνδεεις. Το να το πας καρφι στο PA ειναι μια αμεση και ευκολη επιλογη αλλα εκει μπορει κ να χανει. Αν εχεις εναν αξιοπρεπη τελικο με ενα καλο ηχειο θα βγαλεις πολυ καλο αποτελεσμα.
Φιλαρακι μου εσυ με οτι και να παιξεις ηχαρα θα βγαλεις... αξιος !Steltrucci είπε:Μια χαρα κανει και για live. Εξαρταται πως το συνδεεις. Το να το πας καρφι στο PA ειναι μια αμεση και ευκολη επιλογη αλλα εκει μπορει κ να χανει. Αν εχεις εναν αξιοπρεπη τελικο με ενα καλο ηχειο θα βγαλεις πολυ καλο αποτελεσμα.
Σ'ευχαριστω φιλε μου! Ναι ευχαριστως να ανεβασω. Για την ακριβεια επειδη μου εχουν στειλει αρκετοι συναδελφοι κ φιλοι, θα κατσω να κανω ενα review αυτες τις μερες. Θα παιξω με διαφορα patches που περιλαμβανονται μεσα, και καθαρα κ overdrived και σολιστικα για να χετε μια ιδεα. Ολα τελεια μου φαινονται ;Dgeorge956 είπε:Φιλαρακι μου εσυ με οτι και να παιξεις ηχαρα θα βγαλεις... αξιος !
Αν δεν σου κανει κοπο ανεβασε και κανα κλιπακι με εντελως clean ηχους να ακουσω εγω και αλλοι που ενδιαφερονται για το axe.