2ply μπορούν να κάνουν 2 Zero rings ισως για καπως μικρότερι διάμετρο τυμπάνων πχ το 16αρι δερμα άνετα κάνει Zero rings για ένα 14αριsentientno6 είπε:Αν όντως δοκιμάσεις να κάνεις δικά σου Zero Rings απο παλιά δέρματα καλύτερα θα ήταν να μην δοκιμάσεις σε 2-ply drumheads όπως είναι τα Pinstripe της Remo π.χ. πάντως. Προτίμησε 1-ply.
+1rototom είπε:Εμένα πάντως μου κέντρισε το ενδιαφέρον η μέθοδος με το πορτοφόλι. Αλλά θέλει μελέτη το θέμα. Πόσα κέρματα πρέπει να εχω μέσα για να πετύχω τον ήχο που θέλω;
Ναι τα O rings είναι από το ίδιο υλικό που είναι και οι μεμβράνες των τυμπάνων. Οπως υπάρχουν τα λεπτά τα μεσαία και τα χοντρά ( με βάση την επιφάνεια που καλύπτουν ) έτσι μπορείς να κόψεις προσεκτικά τα δικά σου O rings από παλιές μεμβράνες που ενδεχομένως να έχεις κάπου.
Το patafix όπως και η πλαστελίνη κάνουν δουλειά; Το moongel κάνει δουλειά, το patafix επίσης κάνει δουλειά γιατι κολάει. Ι πλαστελίνη δεν ξεραίνεται;
Όταν μπαίνει η μπάντα το ring δεν χάνετε πάντα. Αναλόγως πώς παίζεις, σε τι εντάσεις, σε τι στούντιο. Το πιο λογικό είναι να μην χάνετε.vagelism είπε:Για ποιο λογο να το μαφλαρεις?
Μην ξεχναμε οτι ενα ταμπουρο η ενα τομ που βγαζει ring μονο του ..οταν μπει η μπαντα...το ring χανετε.
Αν μιλαμε για live..το muffiling...ειναι λιγο last year.
αστα να αναπνευσουν..
Βαγγελης Μουλακακης.