Αυτοσχεδιασμος βιντεακι

kotsadoros

Νέο μέλος
Πόντοι
18
μολις ανεβασα αυτο το βιντεακι στο γιουτιουμπ , ειναι απλα αυτοσχεδιασμος πανω απο ενα πολυ γνωστο κομματι τις lara fabian. Ελπιζω να σας αρεσει .  ;)

ωραίος  ο κοτσος !!  επίσης σου χρωστάω ένα μπράβο στο ala beck κλιπακι 

δε σού κρύβω ότι ζηλεύω λίγο τι σιλουέτα σου αλα περιμένω και της νέες fender  ;)

Εκατονταδες,Χιλιαδες,Εκατομμυρια βιρτουοζοι ανα τον κοσμο,στα γιουτουμπ στα μαισπεισια,ψυχροι,αρπετζιακηδες,μετρονομοι στο 280,χωρις ιχνος συναισθηματος και μουσικοτητας..

Φιλε θερμοτατα συγχαρητηρια!

Εισαι απο τους ΠΟΛΥ λιγους που διαφερουν...

ΚΑΙ βιρτουοζος ΚΑΙ feeling,KAI απ ολα με τζατζικι που λεν στη Σαλονικη..

Κιπ απ γιατι ολοι χρειαζομαστε τετοιου ειδους μουσικοδιδακτικες παραστασεις...

Σ ευχαριστουμε!

Κωστα εγραψες παλι, τι αλλο να πω  :)

Εχεις αστειρευτο φρεϊζινγκ και αναπτυσσεις το κομματι ιδανικα

χωρις να υπαρχουν νεκρα σημεια.

Ευχαριστουμε  ;)

Εβλεπα βιντεακια σου και πριν γινω μελος! Θα ηθελα πολυ να δω ενα προς fusion funk jazz!!

Μπραβο φιλε μου,καταπληκτικο feeling,το ακουσα πανω απο 6 φορες και καθε φορα μου σηκωνοταν η τριχα!!!!!!!

Και παλι συγχαριτηρια!!!!!!!! 

Ξεχασα να σε ρωτησω απο που κατεβασες το track, μπορεις να δωσεις το Link?

:o  Αρχη μεση τελος. και -  Ενα σολο που με α......δια...  Μπραβο ρε συ σε τρβαει να το ακουσεις τουλαχιστον 100 φορες!!!!

ΥΓ Ο αντίχειρας δεν σε κουράζει που μένει πισω απο το πρωτο δάχτυλο συνέχεια και δεν ακολουθεί τον μέσο?

παιδια ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και τα σχολια σας  :)

οποιος θελει το backing track  ας μου στειλει ενα πμ και θα του το στειλω μεσω email  ;)

mick77 είπε:
:o  Αρχη μεση τελος. και -  Ενα σολο που με α......δια...  Μπραβο ρε συ σε τρβαει να το ακουσεις τουλαχιστον 100 φορες!!!!

ΥΓ Ο αντίχειρας δεν σε κουράζει που μένει πισω απο το πρωτο δάχτυλο συνέχεια και δεν ακολουθεί τον μέσο?
σε ευχαριστω φιλε,

ετσι εχω συνηθησει( μαθει ) επομενως δεν με κουραζει οχι  ;)

Ωραιότατος, την επόμενη φορά παίξε λίγο SLAYER! ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back