Αυτοσχεδιασμος σε μελωδικο backing track (vid)

Stel Andre

Μέλος
Πόντοι
28
Γεια χαρα σε ολους! Παραθετω ενα σολακι μου πανω σε ενα μελωδικο backing track! Ελπιζω να σας αρεσει! Καθε σχολιο ευπροσδεκτο!

Ωραίος φίλε μου και μπράβο για την προσπάθεια ΑΛΛΑ ο εν λόγω διαγωνισμός βρήκε το νικητή του πιστεύω μετά το entry του παρακάτω κυρίου :o

We have a winner definitely!

Και πάλι μπράβο ωστόσο :)

Πολύ ωραίο το σολάκι φίλε μου, πολύ μελωδικό. Το παίξιμό σου μου άρεσε όπως και ο ήχος σου.  :)

Υ.Γ.: Έχεις να μας παραθέσεις το backing track;

Eυχαριστω παιδες. Ναι ο τυπος αυτος παιζει απιστευτα ωραια.. Κι απ την πρωτη στιγμη που ανεβασε το σολο του ειπα κι εγω, ο τυπος παει για πρωτια. Και εχει καλα παιξιματα γενικοτερα, μεσα στο προφιλ του στο youtube.

Steltrucci είπε:
Γεια χαρα σε ολους! Παραθετω ενα σολακι μου πανω σε ενα μελωδικο backing track! Ελπιζω να σας αρεσει! Καθε σχολιο ευπροσδεκτο!
00:57 - 01:01  Φρασάρα Larry Carlton style 8) :)

Πολύ ωραία έπαιξες.

Τώρα όσο για το άλλο βιντεάκι με το entry του Felipe, ο τύπος είναι όντως παιχταράς με φοβερό touch.

Βοηθάει βέβαια και ο ήχος πάρα πολύ στο να μας αρέσουν ακόμα παραπάνω αυτά που έπαιξε (αν συγκρίνουμε τα 2 βίντεος απο ηχητικής άποψης εννοώ...)

Καλα ο Φελιπε δεν παιζεται! Ειναι καλος απο πολλες αποψεις. Και απο θεμα ληψης του βιντεο και απο ηχο και σαφως εχει δακτυλα. Τι να λεμε τωρα. Απλα αυτοι οι κιθαριστες υπαρχουν εκει οχι για να μας αποθαρυνουν μα για να μας ενθαρυνουν να παιξουμε ολοι μας ετσι η και καλυτερα!! (why not..?!). Προσφαρα απεκτησα καλη καμερουλα οποτε θα ανεβαζω καλυτερη δουλεια στο εγγυς μελλον!

@Longshadow, μ αρεσει πολυ ο Larry Carlton, Room 335 κλπ κλπ.. χαιρομαι που σου αρεσε η φραση! Ηταν αυθορμητη και ναι τωρα που το λες φερνει λιγο σε Larry..  :)

@ΑuditoryDriving Ευχαριστω φιλε μου! Μακαρι να αρεσουν οσα παιζω στο.. "κοινο". Ειναι παντα σημαντικο να σε υποστηριζουν και να βλεπεις πως οι "νοτες σου" αγγιζουν τον κοσμο.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back