συγνωμη αλλα μαλον δεν εχεις ακουσει πολυ bluesquintiplet είπε:Αυτός και ο Jeff Beck παίζουν κατά τη γνώμη μου από τα καλύτερα blues, και έχουν αυτές τις αναιπαίσθητες σχεδόν λεπτομέρειες στο παίξιμο που προσωπικά με κάνουν και ανατριχιάζω.
delta66 είπε:ΥΓ η goldtop με τους μονους και η junior παλι με τους μονους ειναι οι μονες gibson που μου αρεσε ο ηχος τους.
Για lead με γκαζια μιλαμε, οχι powchords κλπ 8)
+1OlvaR είπε:δεν μαρεσουν πολυ η les paul αλλα πιστευω οτι ο ηχος της les paul ειναι ο les paul![]()
Καλα τι άλλο θα ακουσω σε αυτη τη ζωη...ο Gary Moore δεν είναι η προσωποποίηση του feeling; φίλε είσαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!!! ??? ??? ??? ???kultura είπε:ΟΚ. Σε λίγο θα ακούσουμε ότι έχει και ήχο μονού μαγνήτη...είναι η προσωποποίηση του feeling στην κιθάρα
Ο Moore είναι ΤΑΧΥΤΑΤΟΣ , ΤΕΧΝΙΚΟΤΑΤΟΣ, και ΠΛΗΡΕΣΤΑΤΟΣ σαν κιθαρίστας, αλλά όχι και η προσωποποίηση του feeling...
Μην μπλέκουμε την... αυτήν με... την εκείνη.....
Γιατι ειναι απιστευτος?mij είπε:Καλα τι άλλο θα ακουσω σε αυτη τη ζωη...ο Gary Moore δεν είναι η προσωποποίηση του feeling; φίλε είσαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!!! ??? ??? ??? ???
Και το άλλο το ωραίο...shred blues...o Gary Moore...LOL!!!!!!!
Παω πάσο γιατί όπως προείπα είναι όλα υποκειμενικά.delta66 είπε:Γιατι ειναι απιστευτος?Καλα τι άλλο θα ακουσω σε αυτη τη ζωη...ο Gary Moore δεν είναι η προσωποποίηση του feeling; φίλε είσαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!!! ??? ??? ??? ???
Και το άλλο το ωραίο...shred blues...o Gary Moore...LOL!!!!!!!
Εγω συμφωνω μαζι του παντως, αν ψαχνεις την προσωποποιηση του feeling υπαρχουν πολλοι αλλοι πιο πανω.
Το να παιζεις "ερωτιαρικα" κομματακια (με πολυ τεχνικη, παραδεχομαι) δεν ειναι και η προσωποποίηση του feeling
Οσο για το shred blues δεν ξερω ποιος το ειπε, αλλα πολυ πετυχημενος χαρακτηρισμος.
Μονο ο Malmsteen εχει παιξει πιο "shred blues" απο το Moore. ;D
Για τον JC120 μιλάς ?RockaRolla είπε:ΩΡΑ για ΚΟΥΙΖ: ποιός θα μου πει τι είναι ο ενισχυτής που φαίνεται στο αρχικό βίντεο του topic? Ναι, εκεί που παίζει με έναν άσχετο μαυρούκο (που δεν πάνε και τα χέρια του μία.... - δύο άσχετοι μαζεύτηκαν και μας έπρηξαν....)
Πεταλομηχανή!....... ;DSilot είπε:Για τον JC120 μιλάς ?ΩΡΑ για ΚΟΥΙΖ: ποιός θα μου πει τι είναι ο ενισχυτής που φαίνεται στο αρχικό βίντεο του topic? Ναι, εκεί που παίζει με έναν άσχετο μαυρούκο (που δεν πάνε και τα χέρια του μία.... - δύο άσχετοι μαζεύτηκαν και μας έπρηξαν....)
τουρουτουτου του του τουspy είπε:Σοοοοοο λοοοοονγκ, ιτ γουοζ σοοοοοο λοοονγκ αγκοοοοοοοοοου, αι στιιιλ γκατ δε μπλουουουζ φορ γιουουουουου....![]()
![]()
+2112Η γνώμη μου: αν θέλεις να ακούσεις μπλουζ υπάρχουν καλύτερα πράγματα από τον Gary Moore, και αν θέλεις να ακούσεις Gary Moore υπάρχουν καλύτερα πράγματα από τα μπλουζ του.
Προφανώς εννοείς "δεν έχουν ακούσει", και θα συμφωνήσω απόλυτα...bluezlick είπε:επισης αυτοι που λενε οτι ξεφευγει απο το νεγρικο παιξιμο κ για αυτο τον ακουνε πιο ευκολα εχεουν ακουσει ποτε Johnny winter ,SRV, Gallagher, Billy Gibbons k............
ερωτηση κανω!kultura είπε:Προφανώς εννοείς "δεν έχουν ακούσει", και θα συμφωνήσω απόλυτα...επισης αυτοι που λενε οτι ξεφευγει απο το νεγρικο παιξιμο κ για αυτο τον ακουνε πιο ευκολα εχεουν ακουσει ποτε Johnny winter ,SRV, Gallagher, Billy Gibbons k............
Αυτο ειναι αληθεια. Για παραδειγμα το "Blues for Greeny" που εκουσια θελησε να ΜΗΝ shredαρει. Δισκαρα ΚΑΙ respect ΚΑΙ στον Green αλλα ΚΑΙ στον Moore που επαιξε ετσιειναι επιλογη του να ακουστει ετσι
Ναι μωρέ γιαυτό το παλιομηχάνημα γράφω.... που δεν έχει ούτε μια λάμπα (τι λάμπα, καλα - καλά ούτε LED για το On / Off δεν θα έπρεπε να έχει).RockaRolla είπε:ΩΡΑ για ΚΟΥΙΖ: ποιός θα μου πει τι είναι ο ενισχυτής που φαίνεται στο αρχικό βίντεο του topic? Ναι, εκεί που παίζει με έναν άσχετο μαυρούκο (που δεν πάνε και τα χέρια του μία.... - δύο άσχετοι μαζεύτηκαν και μας έπρηξαν....)
Για τον JC120 μιλάς ?