F
freemindgr
Guest
Συγνωμη που επαναλαμβανομαι, ομως ανεφερα πρωτον οτι δεν θελω να θιξω τους μουσικους που ασχολουνται με αυτο το ειδος, δευτερον οτι απ'τη στιγμη που θελει να ασχοληθει μονο με ενα ειδος παραγωγης, θα ειναι πιο ευκολο να επικεντρωσει τη μελετη του σε καποια σημεια ( αρα εχει σχεση με το θεμα μας ) και τριτον, jason υπαρχουν τοσες αυτοματοποιησεις στα midi, που αυτα τα τρελο appregio, ειναι οτι πιο ευκολο μπορει να πετυχει κανεις. Και βεβαια επαναλαμβανω, πως δεν θιγω κανεναν μουσικο ( και αν δειτε και την παρενθεση μου, αναγνωριζω πως πολλοι μουσικοι που εχουν ασχοληθει με την ηλεκτρονικη μουσικη, εχουν τρομερες γνωσεις..αλλα μαλλον το περασατε στα ψιλα... ). Παντως ο λαος μας λεει και μια αλλη παροιμια.."Οποιος εχει τη μυγα, μυγιαζεται" Δεν νομιζω οτι χρειαζεται υπερασπιση ενα ειδος μουσικης, εκτος αν οι εκπροσωποι του, πιστευουν οτι οι "κατηγοριες" ( που δεν υπαρχουν εδω ), ειναι αληθινες...
( τωρα ναι..ειμαι εκτος θεματος..ομως και παλι σημειωνω οτι δεν υποβιβαζω κανενα μουσικο ειδος! Εξαλλου η μουσικη ειναι ενας τροπος εκφρασης, και ετσι πρεπει να εχει ελευθερια στα ειδη και στη διαδοση τους, και δεν θα κρυψω οτι κι εγω ξεκινησα απο dance και trance μουσικη..Ομως στην πορεια διαπιστωσα την ευκολια του να κανεις οτι κανει μεγαλο πληθος μουσικων με ενα ποντικι... :? )