Αυτό θα πεί θέληση. Κιθάρα απο κάποιον με κομμένα χέρια.

lambrosgg είπε:
Μου στείλανε αυτό το βιντεάκι:

[flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=hpqIpIQv0sU

Νομίζω τα λόγια είναι περιττά...
Τώρα δηλαδή το παληκάρι παίζει στα αλήθεια??? Αν ναι, όντως δεν νομίζω ότι έχουμε να πούμε κάτι. Α και την επόμη φορά που θα πω ότι το τάδε δεν παίζεται με τίποτα, να πέσει φωτιά να με κάψει....

Εχω την εντύπωση οτι παίζει καλυτερα απο μένα!!!

Μιας και λετε για ατομα με σωματικά προβλήματα 8υμή8ηκα ένα τυπάκι που ειχα δει πριν μερικά χρόνια στην τηλεοραση να παϊζει κι8άρα, ο οποίος εχει δυσπλασία :-\

βρήκα αυτο το video στο youtube

Τι κανει ρε????? σε λιγο θα φτασει τον malmsteen.....και αν υπολογισουμε το προβλημα(για εμας μαλλον μονο και οχι γι'αυτον) τον εχει ξεπερασει κι ολας!

Mαθήματα θέλησης και υπομονής...απλά μια σημείωση,ο τύπος στο πρώτο βίντεο είναι ο Mark Goffeney και έχει αυτή την ιδιαιτερότητα εκ γενετής.

Στην Μαδριτη ειχα δει ενα ατομο στο δρομο που επαιζε ηλεκτρο-κλασσικη με το δεξι χερι κομμενο..... ειχε βαλει κατι σαν γατζο στην ακρη (δεν ξερω αν ειναι αυτοσχεδιο ή κατι ειδικό) και επαιζε τις χορδες. Ειχε βαλει και ενα ενισχυτακι και ενα boss delay και ακουγοταν κορυφαια. Με συγκινησε η θεληση του να παιζει κιθαρα με μια απογορευτική αναπηρία.... Αξιζουν πολλα μπραβο αυτοι οι ανθρωποι.

harisz είπε:
Μιας και λετε για ατομα με σωματικά προβλήματα 8υμή8ηκα ένα τυπάκι που ειχα δει πριν μερικά χρόνια στην τηλεοραση να παϊζει κι8άρα, ο οποίος εχει δυσπλασία :-\

βρήκα αυτο το video στο youtube

O Rick Renstrom έιχε έρθει πριν από καποια χρόνια στην Αθήνα για να προμοτάρει το album που είχε βγάλει με το συγκρότημα-project Leash Law. Ηταν μαζί με τον τραγουδιστή, του οποίου το όνομα δε θυμαμαι τώρα, και έπαιξε και κάποια κομμάτια live με drum machine και live φωνή. Το ότι μας είχαν πέσει τα σαγόνια κάτω με την ακρίβεια και την ταχύτητά του είναι περιττό να το αναλύσω. Δεδομήνης και της έντονης δυσπλασίας του στα χέρια, νομίζεις ότι απλά κάτι βλέπεις ή ακούς λάθος... Είναι απίστευτο πράμα. Αν σας παρουσιαστεί ευκαιρία τσεκάρετε τον.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
14
Εμφανίσεις
3K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back