Να προτείνουμε στην vox να αλλάξει το όνομα του preset σε bluer!!blue είπε:thnx boss
ο ηχος της hagstrom ειναι απο preset της TL (jazzer) του οποιου αφαιρεσα το reverb και το chorus.
Όχι μόνο blues.blue είπε:εννοείται οτι θα παραστώ, αλλα για να θαυμασω αυτους που παιζουν τα blues![]()
Θεΐλα ;D ;D ;D ;Dblue είπε:παιζω οτι θελετε με οποια κιθαρα θελετε, αρκει να προσαρμοσετε γυρω απο τη σκηνη 4 τοιχους και να τοποθετηθει ενα κρεβατι και ενας υπολογιστης με ιντερνετ. 'Η είσαι bedroom player ή δεν εισαι;D
Άξιος...ή αλλιώς ή εκδίκηση του bedroom player ;D ;Dblue είπε:παιζω οτι θελετε με οποια κιθαρα θελετε, αρκει να προσαρμοσετε γυρω απο τη σκηνη 4 τοιχους και να τοποθετηθει ενα κρεβατι και ενας υπολογιστης με ιντερνετ. 'Η είσαι bedroom player ή δεν εισαι;D
Θέλω να μου πεις γιατι δεν αφησες το "ε τοτε να με αγκαλιάσει ;D" στο σχολιο που εκανα στον σφndnikola είπε:ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ, ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΑΣΧΗΜΑ.
@ Black cat: το σχολιο για την κικη, παει εδώ. Α, επίσης, δεν χρειάζεται να απαντήσετε άλλο.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ.blue είπε:αφηστε τα μιση και συνεχιστε να λετε ποσο ωραία παίζω.
Α ο Blue... okndnikola είπε:Δεν το σβησα εγώ. Ίσως το σβησε ο μπλου γιατί ντράπηκε από το απροκάλυπτο καμάκιΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ.