autumn leaves by blue

Άστα χαμόγελα και πες ότι θα παραστείς στη noizoκατάσταση και θα ανέβεις σόλο πάνω στη σκηνή με κανά σκάφος να μας πας καμιά βόλτα  ;D

blue είπε:
thnx boss :)

ο ηχος της hagstrom ειναι απο preset της TL (jazzer) του οποιου αφαιρεσα το reverb και το chorus.
Να προτείνουμε στην vox να αλλάξει το όνομα του preset σε bluer!!

mustache-070609-m.jpg

+

muscle-building-supplements1.jpg

=  KILLER COMPO!!  :D :)

blue είπε:
εννοείται οτι θα παραστώ, αλλα για να θαυμασω αυτους που παιζουν τα blues :)
Όχι μόνο blues.

παιζω οτι θελετε με οποια κιθαρα θελετε, αρκει να προσαρμοσετε γυρω απο τη σκηνη 4 τοιχους και να τοποθετηθει ενα κρεβατι και ενας υπολογιστης με ιντερνετ. 'Η είσαι bedroom player ή δεν εισαι :D ;D

Ξέχασες τα πατατάκια και τα Λούκυ Λουκ.

blue είπε:
παιζω οτι θελετε με οποια κιθαρα θελετε, αρκει να προσαρμοσετε γυρω απο τη σκηνη 4 τοιχους και να τοποθετηθει ενα κρεβατι και ενας υπολογιστης με ιντερνετ. 'Η είσαι bedroom player ή δεν εισαι :D ;D
Θεΐλα ;D ;D ;D ;D

blue είπε:
Άξιος...ή αλλιώς ή εκδίκηση του bedroom player ;D ;D

Θέλω να σε αγκαλιάσω! Τι ομορφιά είναι αυτή; Τι ωραίο παίξιμο;

Πραγματικά νιώθω ενθουσιασμένος μπροστά σε ένα τέτοιο αριστούργημα και φυσικά σε προτρέψω θερμά να συνεχίσεις την αναζήτηση με τις σωστες προδιαγραφές που το κάνεις

Εχει την στοφα του παλιού , σαν να εξιστορει μια παλια ψυχή. Ειναι σαν να κοιτας απο την κλειδαροτρυπα μεσα σε μια ψυχή. Εγώ αυτό  εισέπραξα!

Blue σαν το γαλάζιο του ουρανού.

Πάντως δε μπλακ κατ, καλά κάνει και επιδίδεται σε αρχαιοbump των κλιψ αυτών του μπλου διότι είναι πολύ ωραία και κάποια δεν τα είχα ακούσει.

ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ, ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΑΣΧΗΜΑ.

@ Black cat: το σχολιο για την κικη, παει εδώ. Α, επίσης, δεν χρειάζεται να απαντήσετε άλλο.

ndnikola είπε:
ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ, ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΑΣΧΗΜΑ.

@ Black cat: το σχολιο για την κικη, παει εδώ. Α, επίσης, δεν χρειάζεται να απαντήσετε άλλο.
Θέλω να μου πεις γιατι δεν αφησες το "ε τοτε να με αγκαλιάσει  ;D" στο σχολιο που εκανα στον σφ

Τι το κακο ειχε;

Δεν το σβησα εγώ. Ίσως το σβησε ο μπλου γιατί ντράπηκε από το απροκάλυπτο καμάκι :)

blue είπε:
αφηστε τα μιση και συνεχιστε να λετε ποσο ωραία παίζω.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ.

ndnikola είπε:
Δεν το σβησα εγώ. Ίσως το σβησε ο μπλου γιατί ντράπηκε από το απροκάλυπτο καμάκι :)ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ.
Α ο Blue... ok

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
7
Εμφανίσεις
2K
Απαντήσεις
22
Εμφανίσεις
3K

Απαντήσεις

Trending...