atlas guitars (τις ξερετε;) clip inside

gregg

Μέλος
Πόντοι
38
Πριν λιγες μερες ηρθε στα χερια μου μια ατλας. Μου εχει κανει εξαιρετικη εντυπωση και αποφασισα να ανεβασω ενα κλιπ για να παρετε μια ιδεα. High gain ηχος στο συγκεκριμενο.

slow bluesy (pink floydish backing track) - atlas guitars

BODY

Stunning 5A Grade quilted solid maple or tops / Solid mahogany or ash backs

NECK

One piece flame maple

FRETBOARD

Radius: 10″-14″

Abalone dot inlays

Bone nut

FRETS

Jumbo

Number of frets: 22

PICKUPS

R-Supersonic Humbuckers, also available in HSH-configuration

BRIDGE

Gotoh tremolo

MACHINE HEADS

Gotoh, Schaller or Planet Waves

ELECTRONICS

1 Volume, 1 Split tone, 5-way switch

FINISH

Τα σπεκς της ειναι παραπανω και μια φοτο ειναι αυτη (η δικη μου ειναι χωρις το floyd)

IMG_4206.jpg

:o

Η φωτογραφία είναι απίστευτη. Πραγματικά stunning καπάκι, όπως το λένε τα specs.

Θα επανέλθω το απόγευμα μετά τη δουλειά για το βιντεάκι, ανυπομονώ να το ακούσω/δω  :)

Gregg έχεις φορτσάρει με τα βιντεάκια, εύγε  8)

Jasemeister είπε:
:o

Η φωτογραφία είναι απίστευτη. Πραγματικά stunning καπάκι, όπως το λένε τα specs.

Θα επανέλθω το απόγευμα μετά τη δουλειά για το βιντεάκι, ανυπομονώ να το ακούσω/δω  :)

Gregg έχεις φορτσάρει με τα βιντεάκια, εύγε  8)
Ειναι πραγματικα ομορφο οργανο και αρκετα στιβαρο στην αισθηση :)

Σχετικα με τα βιντεακια εχω βρει λιγο παραπανω χρονο τωρα τελευταια και του δινω και καταλαβαινει 8)

thanks man! Με εχει εκπληξει πραγματικα πολυ ευχαριστα το οργανο. Κριμα που δεν την ειχα στο νοιζ open day.

Χμμ, αν δεν κανω λαθος (επειδη εγω την πηρα απο Ελλαδα απο ιδιωτη) την ειχε παρει κατω απο 1000 ευρω απο τον κατασκευαστη. Μιλαμε δλδ για τετοιες τιμες. Οχι παμφθηνη αλλα ουτε και τσιμπημενη περα απο το οριο αποκτησης της.

Θα ξερω με βεβαιοτητα σε λιγες ωρες ;)

gregg είπε:
thanks man! Με εχει εκπληξει πραγματικα πολυ ευχαριστα το οργανο. Κριμα που δεν την ειχα στο νοιζ open day.
Δεν πειράζει παιδί μου, θα την φέρεις στο πάρτυ.  8)

To μπράτσο τι contour έχει? Κάνουν και καστομιές?

Εγώ θέλω να μάθω τιμή γι'αυτή την "ουράνιο τόξο" που έχουν στο gallery.  :P

ΝΑΙ ΡΕ, είμαι gypsy!!  ;D

Πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση φαινεται.

Δυστυχως δεν μπορω να ακουσω τωρα κλιπ (και βιντεο)  :-[

The Genius Loci είπε:
To μπράτσο τι contour έχει? Κάνουν και καστομιές?
Το μπρατσο εχει αρκετο ψωμι, δεν ξερω ακριβως το contour ομως :-[

Επισης, για καστομιες δεν γνωριζω αλλα με ενα mail μπορουμε να μαθουμε :)

Δεν πειράζει παιδί μου, θα την φέρεις στο πάρτυ.  8)
8)

Εγώ θέλω να μάθω τιμή γι'αυτή την "ουράνιο τόξο" που έχουν στο gallery.  :P

ΝΑΙ ΡΕ, είμαι gypsy!!  ;D
;D

Χαχα, πλακα πλακα αυτη μου τραβηξε την προσοχη εμενα παντως :P

Πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση φαινεται.
;)

Η συγκεκριμένη κιθάρα, αν και δεν αποτελεί όργανο που βοηθάει στους ηχητικούς μου προσανατολισμούς (δεν μπορώ τους humbuckers) έχει εκπληκτική αίσθηση, και με το που την πιάνεις δεν θέλεις να την αφήσεις κάτω.

Αυτό που πρόσεξα με το που την έπιασα ήταν το μπράτσο, το οποίο είναι πολύ καλά λουστραρισμένο, με πολύ καλή τοποθέτηση στα τάστα (και μεγάλα τάστα) καθώς και το πόσο άνετο ήταν παρά το γεγονός ότι παίζω με U shape.

Είναι σημαντικό να έχεις μια κιθάρα με την οποία αισθάνεσαι τοσο άνετα.

Το προφίλ του μπράτσου είναι D αν θυμάμαι καλά, αλλα θα βολέψει εξίσου και αυτούς που παίζουν με baseball bats και όσους έχουν μάθει στα λεπτά. 

shelter είπε:
Η συγκεκριμένη κιθάρα, αν και δεν αποτελεί όργανο που βοηθάει στους ηχητικούς μου προσανατολισμούς (δεν μπορώ τους humbuckers) έχει εκπληκτική αίσθηση, και με το που την πιάνεις δεν θέλεις να την αφήσεις κάτω.

Αυτό που πρόσεξα με το που την έπιασα ήταν το μπράτσο, το οποίο είναι πολύ καλά λουστραρισμένο, με πολύ καλή τοποθέτηση στα τάστα (και μεγάλα τάστα) καθώς και το πόσο άνετο ήταν παρά το γεγονός ότι παίζω με U shape.

Είναι σημαντικό να έχεις μια κιθάρα με την οποία αισθάνεσαι τοσο άνετα.

Το προφίλ του μπράτσου είναι D αν θυμάμαι καλά, αλλα θα βολέψει εξίσου και αυτούς που παίζουν με baseball bats και όσους έχουν μάθει στα λεπτά. 
+1

Ο φιλτατος Shelter την ειχε δοκιμασει σε μια προσφατη επισκεψη του σπιτι μου.

Απο Αγγλία ερχονται οι Atlas ? (Μπας και γλυτώσουμε κανένα τελωνείο σωστα?  ;D)

Μεγειά σου πάντως gregg και να συνεχίσεις να ανεβάζεις βιντεάκια γιατι αρέσουν στον λαο  ;D

Gregg στα αλλα θεματα σου, θαυμασα απλα τα βιντεο, αλλα μετα και απ' αυτο δεν κρατιεμαι θα στο πω: You've got some serious skills man 8)

Πολλα μπραβο και οπως ειπε καποιος πιο πανω, συνεχισε δινεις στο λαο βιντεο ;D ;D

Φιλικα,Mike

lofring είπε:
Απο Αγγλία ερχονται οι Atlas ? (Μπας και γλυτώσουμε κανένα τελωνείο σωστα?  ;D)

Μεγειά σου πάντως gregg και να συνεχίσεις να ανεβάζεις βιντεάκια γιατι αρέσουν στον λαο  ;D
Ναι απο Αγγλια. Thanks φιλε μου ;)

Gregg στα αλλα θεματα σου, θαυμασα απλα τα βιντεο, αλλα μετα και απ' αυτο δεν κρατιεμαι θα στο πω: You've got some serious skills man 8)

Πολλα μπραβο και οπως ειπε καποιος πιο πανω, συνεχισε δινεις στο λαο βιντεο ;D ;D

Φιλικα,Mike
Thanks man!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back