• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Ατιθασα Πιατα Live@Αφανεις!

Λευτέρης

DaveMurrayJr

Μέλος
Πόντοι
36
Τα Ατιθασα Πιατα μετα απο πολυ καιρο ξαναεπιστρεφουν στις ζωντανες εμφανισεις.

Με καθαρα δικες τους μουσικες και πολυ κεφι, θα εμφανιστουν στους Αφανεις στου Ψυρρη, με ελευθερη εισοδο.

Μπορειτε να μαζευεστε απο τις 9μιση και το live θα εχει ολοκληρωθει μεχρι τις 11 περιπου.

Ελπιζω να μαζευτει κοσμος απο το Νοιζ, γιατι τα παιδια πραγματικα εχουν κατι ιδιαιτερο.

Εγω θα ειμαι εκει παντως ;D

ΥΓ: Στα Ατιθασα Πιατα παιζουν και δυο μελη του Νοιζ, δε θα τους αποκαλυψω εγω ομως ;)

piata_5.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μα τι ημερομηνίες είναι αυτές 29/12.

Good Luck :)

(Με εκείνο το demo τι έγινε; )

DaveMurrayJr είπε:
ΥΓ: Στα Ατιθασα Πιατα παιζουν και δυο μελη του Νοιζ, δε θα τους αποκαλυψω εγω ομως ;)
Γιατί κρυφό το είχανε τόσο καιρό; :P

Ωχ! Λαθος μου ;D ::)! Το live ειναι αυτη την Παρασκευη, στις 3/12. Ευη αν μπορεις να το διορθωσεις, αλλιως το ξαναφτιαχνω τη σωστη μερα ;D

Θελω να ευχαριστησω το Yameth που μετακινησε την εκδηλωση στη σωστη ημερομηνια ;D

Μπράβο στον Λευτέρη! Κατανοεί ότι οι φίλοι του παραείναι ρεμάλια για να ανακοινώσουν το λάιβ τους, και αναλαμβάνει αυτός! ;D ;D ;D

Ευχαριστούμε πολύ για την προμοκοίνωση, εχμ, την ανακοίνωση θέλω να πω, και καλώ με τη σειρά μου το λαό του νόιζ να έρθει να σερβιριστεί τις φρεσκομαγειρεμένες συχνότητες των πιάτων...

3/12, Παρασκευή, 21.30, Αφανείς, Ψυρρή, Αριστοφάνους 13, ελεύθερη είσοδος, Τέλος.

Evilnye είπε:
Μα τι ημερομηνίες είναι αυτές 29/12.
Άμα ήταν για 29, θα το κανονίζαμε Πρωτοχρονιά, να ντυθούμε και αγιβασίληδες... :P

Η σιωπή είναι χρυσός...

Μπαλέτο θα έχετε πάλι όπως εδω?....

...γιατί πήγα και στον Νέστορα, πήγα και στον Audiocosta και αυτοί δεν έχουν μπαλέτα...

longshadow είπε:
...γιατί πήγα και στον Νέστορα, πήγα και στον Audiocosta και αυτοί δεν έχουν μπαλέτα...
Δηλαδή εγώ ή ο Μάνος δε σας κάνουμε ψηλότατε;

Η σιωπή είναι χρυσός...
Ποια σιωπή ρε σείς;

Εδώ δεν έχει ειπωθεί πόσες φορές;

audiokostas είπε:
Ποια σιωπή ρε σείς;

Εδώ δεν έχει ειπωθεί πόσες φορές;
Το ίδιο πράγμα λέμε, Κώστα μου... :)

Τα περί μπαλέτου δεν θα τα σχολιάσω, γιατί ό,τι και να πω μπορεί να χρησιμοποιηθεί (και δικαίως) εις βάρος μου... :-X

longshadow είπε:

Κώστα σου το 'πα τη τελευταία φορά, εκείνη τη γαλλίδα (εκ Τουλούζης) μη την αποπέμπεις.

longshadow είπε:
Καλά...τώρα το είδα...αυτές βρε σείς...είναι πολύ μικρές.... :P :D Ο πατέρας τους, το ξέρει?

ή θα το δεί ο ταλαίπωρος στο youtube? ;D

Δεν έχουν γιατί στις συναυλίες, έρχονται και οι γυναίκες τους μαζί...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back