Να συμπληρώσω εδώ στα όσα σοφά είπε ο LK, το εξής.
Η παρουσία σου στο βίντεο στα πλάνα που φαίνεσαι να παίζεις είναι τελείως "ξένη", με την μουσική που ακούγεται, και γίνεται αμέσως εμφανές ότι δεν παίζεις "κάτι σαν αυτό που ακούει ο ακροατής".
Αυτό αυτομάτως αφαιρεί την "δύναμη" που μπορεί να δώσει η εικόνα στο δέσιμό της με τον ήχο (είναι σχεδόν ξένα μεταξύ τους), καθώς και το ενδιαφέρον στο πλάνο, αφού στην πραγματικότητα αποσυνδέει τον πρωταγωνιστή από τον "παίχτη"-μουσικό.
Μου θύμισε πλάνα από ελληνικές ταινίες, όπου φαίνεται να παίζει κιθάρα ο Βουτσάς, και μπουζούκι ο Παπαμιχαήλ.
Κι αυτά τα πλάνα στον καναπέ!!!
Ξάπλα με τα κορίτσια ίσα που να χωράει η κιθάρα ανάμεσά τους, και από πίσω να ακούγονται "παπάδες"!!!
Κανένα συναίσθημα στο πρόσωπο που να δείχνει κάποια ένταση για την φράση που "παίζεις" εκείνη την ώρα.
Τέτοια αδιαφορία, σαν να διαβάζεις εφημερίδα και σολάρεις.
Για τα μουσικά με κάλυψε ο LK αν και η γνώμη μου είναι περιττή.
Είσαι πολύ καλός και φυσικά το ξέρεις, δεν χρειάζεται να πω εγώ κάτι περισσότερο.
Όλα αυτά είναι απλά η γνώμη μου.
theStratWithin είπε:
Παιδιά αν κοιτάξετε προσεκτικά, μπροστά από τους ποπούς υπάρχει ένας τύπος που σρεντάρει σε μια Ibanez!
Και όμως δεν είδα ούτε έναν πωπό σε κάποιο πλάνο, μια κοντινή ρε παιδί μου να χαρεί και λίγο το γέρικο και γκρινιάρικο "εγώ" μας.