Αστέρια και τετράγωνα

Yannis Methenitis

Yameth

Jack of all trades
Staff member
Λύσεις
1
Πόντοι
3,578
Θα παρατηρήσατε κάποιες αλλαγές στα αστεράκια που βλέπατε δίπλα από το avatar σας.

Τώρα λοιπόν για να μη βλέπετε συνέχεια αστεράκια, λες και είστε σε μόνιμη ζαλάδα, θα βλέπετε "τετραγωνάκια"!

Κίτρινα τετραγωνακια! Από 1 έως 4 ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών σας.

'Ενα για το Νέο Μέλος και μέχρι τεσσερα για τον Noizholic.

Παραπέρα θα συναντήσετε κόκκινα, πράσινα και μπλε τετραγωνάκια που αντιστοιχούν σε ειδικές ομάδες και απονέμονται από τον Administrator σε μέλη με ειδικές γνώσεις. Πχ οι Experts.

Τα 5 πολύτιμα κίτρινα τετράγωνα δεν απονέμονται για το πλήθος συμμετοχών, αλλά σαν ειδικός βαθμός που αποδίδεται από τα μέλη.

Σ' αυτούς που θα είναι οι "Gate keepers".

Γι αυτό, θα διεξαχθεί ψηφοφορία όπου θα απονεμηθούν 10 θέσεις στους πιό δημοφιλείς και πρόθυμους να βοηθούν μέχρι σήμερα τα μέλη.

Για να ξεκινήσει η διαδικασία, προτείνω τα παρακάτω μέλη σαν ένα μικρό ευχαριστώ.

menelaos, boody, Alchemist, fenderiaris, wasted_sunsets, cos_dr, spimav_z, pastelius, takis, janick, boukaw7, harilatron, Angelos, whitenoise, brain, terumi, clouseau, elavd, vandergraaf, Lampiris, taq, toneless

Εσείς αποφασίζετε.

Αν κάποιος από τους παραπάνω δεν θέλει να συμπεριληφθεί ας με ενημερώσει. Η ψηφοφορία αρχίζει αύριο.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τωρα που ειναι 12:06, μετραει σαν αυριο?

Αν ναι, τοτε ψηφιζω τους εξης:

boukaw21:P

Menelao

pastelius

Lampiri

Fenderiari

janick

Aν οχι απο τωρα, θα ξαναψηφισω αυριο.

elavd??? δεν έχει φύγει?
Είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για παρεξήγηση.

Ποτέ δεν θεώρησα ότι δεν είχε θέση στο Noiz.

Ίσως τα κοντερ να ξεπέρασαν το κόκκινο κάποιες στιγμές.

Θεωρώ ότι προσέφερε πολλά και σαν ένδειξη καλής θέλησης τον προτείνω για ένα μικρό παράσημο που έτσι κι αλλιώς του είχα προτείνει παλαιότερα.

Ελπίζω να το δεχτεί.

commander συγνωμη αλλα εχεις παρει την αδεια απο αυτους? :? και μηπως πρεπει να γινει μεσο pm?

Πρόκειται για ευχαριστώ.

Όχι διαπόμπευση.

Ανέφερα ότι όποιος θέλει αποσύρεται.

Η πρόταση μου όμως ισχύει.

...γιατι στα περισσοτερα φορουμ ειναι αραγε τοσο σημαντικα τα γαλονια;;;

αγγελε τι εννοεις;εγω πιο πολυ σαν..παιχνιδι(με την καλη εννοια),το βλεπω αυτο και οχι σαν αστοχη κινηση..αν και ειμαι εναντιον των..γαλονιων πιστευω οτι εχει καποια βαση η προταση του yameth.

υ.γ.χαιρομαι ειλικρινα για αυτο που ειπες yameth γιατι πιστευω οτι ηθελε να το ακουσει και ο ηλιας...πιστευω ολα να πανε..normal.. :)

Sorry για το άκυρο, αλλά μου φαίνεται οτι παρόλο που αισθάνομαι υποχρεώμενος στους παραπάνω για την γνώση που μοιράστηκαν , δεν μπορώ να μην αναφέρω και τον superfunk

Έδωσα την ψήφο μου και ευχαριστώ το νοιζ και όλα τα μέλη

Γιαννη δυστυχως δεν προλαβα το thread απτο ξεκινημα του και ισως παρεξηγηθω τωρα αλλα θα ζητησω να βγω απτην λιστα.

ειλικρινα σε ευχαριστω πολυ παντως :wink:

αγγελε τι εννοεις;εγω πιο πολυ σαν..παιχνιδι(με την καλη εννοια)' date='το βλεπω αυτο και οχι σαν αστοχη κινηση..αν και ειμαι εναντιον των..γαλονιων πιστευω οτι εχει καποια βαση η προταση του yameth.

υ.γ.χαιρομαι ειλικρινα για αυτο που ειπες yameth γιατι πιστευω οτι ηθελε να το ακουσει και ο ηλιας...πιστευω ολα να πανε..normal.. :)[/quote']

Γαλονια λεγοντας, για να μην παρεξηγηθω, δεν εννοω αυτην την κινηση του yameth, την οποια την καταλαβαινω(ενταξει δεν ειναι παιχνιδι, εχει καποια σκοπιμοτητα).Βαζω εναν γενικοτερο προβληματισμο. Γαλονια εννοω τον διαχωρισμο νεος,μελος,noizholic κτλ. Νομιζω πως δημιουργουνται υποσυνειδητοι (πολλες φορες και συνειδητοι) διαχωρισμοι χωρις λογο. Πιστευω πως ο διαχωρισμος μελη admin. ειναι αρκετος. Οχι πως θα αλλαξω την δομη του forum, την γνωμη μου λεω.. :wink:

Φιλικα

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Και στον άμοιρο τον yameth ποιός θα δώσει τετραγωνάκια που ξέμεινε με τα αστεράκια; :D :D :D :D :D :D :D :D

Χεχεχε... Έδωσα την ψήφο μου σε κάποια άτομα, αλλά πιστεύω πως πρέπει να μπει στη λίστα ο rockdrum... Εκτός αν είναι Expert κάτι που δεν μπορώ να θυμηθώ...

Μια ψήφος δεν είναι αρκετή, κάτι σαν τα ruffles.

Κι από μένα μια ψήφος και όχι, δεν ψήφισα τον εαυτό μου! :)

Επίσης, να ευχαριστήσω τον Yameth για την τιμή που κάνει σε μένα και τους άλλους συμφορουμίτες της ψηφοφορίας. Thanks απεριόριστα αρχηγέ!

Yameth κι εγω με τη σειρα μου σε ευχαριστω πολυ.Θα ηθελα κι εγω

σε παρακαλω πολυ να 'αποσυρθω'απο την ψηφοφορια,μιας και

πιστευω πως καποια αλλα μελη αξιζουν περισσοτερο απο μενα να ειναι

"gatekeepers"...

Kαλη μας συνεχεια!

:D

Trending...

Νέα θέματα

Back