Ασύρματη σύνδεση ίντερνετ σε λάπτοπ (wifi)

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Στο κατάστημα του ΟΤΕ; Γιατί αν ναι... καλή τύχη  ;D

Αυτοί (99.9%) δεν ξέρουν την τύφλα τους...  ;D ;D ;D
Mα γιατι το λες αυτο?

Τοτε που ειχα προβλημα με ντη μπριζα το '93,με ειχανε εξυπητερησει αψογα... :P ;D ;D

Θα δω που θα παω.Ισως σε καναν Σοιμπλε...

παιδιά...μέχρι να συνδέσετε το laptop...θα περάσουν οι γιορτές! ;D

marathon είπε:
παιδιά...μέχρι να συνδέσετε το laptop...θα περάσουν οι γιορτές! ;D
Ανησυχώ για εσένα... Ακόμα δεν ανέφερες την μαγική λέξη...

Mac

;D ;D ;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Γιατί...είναι στον Καναδά ο Σταύρος? ;D

Άσε που εάν είχε Mac...τώρα δεν θα κάναμε κουβέντα ;)

marathon είπε:
Γιατί...είναι στον Καναδά ο Σταύρος? ;D
Πιθανώς... Οι πληροφορίες μου τον θέλουν κάπου πιο βόρεια από την έδρα του  ;D

Το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν μου έχει τύχει ομολογώ...

Και έχω περάσει με τα windows τα χίλια-μύρια.

Είσαι σίγουρος ότι σε εκείνο ακριβώς το σημείο που προσπαθείς να πιάσεις σήμα με το "προβληματικό" (και καλά) laptop, έχει όντως καλό reception από το εν λόγω router?

Δοκίμασες εκεί ακριβώς να συνδεθείς με κάποια άλλη συσκευή?

Αν όλα αυτά που λέω δεν είναι η λύση, και αν δεν παίζει το ενδεχόμενο να είναι κρυφό το δίκτυο, τότε δεν ξέρω πώς να βοηθήσω remotely.  :-\

Ελπίζω να σε βοηθήσουν στον ΟΤΕ. Κοπάνα τους το router σε κάνα κεφάλι, σκαλώνουν λίγο και αυτοί κάποιες φορές.

Και η συμβουλή μου, κόντρα στην κόντρα του marathon:

Βάλε ένα linux να βρεις την υγεία σου*.

*και να μπλέξεις με ένα κάρο άλλα πράγματα  ;D

SlapGas είπε:
Βάλε ένα linux να βρεις την υγεία σου
Αυτό θα πρότεινα βασικά και εγώ, κατέβασε μια Live έκδοση κάποιας διανομής (κάνα ubuntu που είναι και εύκολο στην χρήση), κάψτο σε ένα δισκάκι και μπούταρε από εκεί. Αν μπεί στο δίκτυο, πάς για άλλα (λειτουργικά).

+1 στον φίλο kwstas79

Προσωπικά, εκτός από εντελώς hardware λόγους (γιατί οκ, κάποιο hardware δεν δουλεύει όπως πρέπει σε linux) και περίπτωση gaming station pc (που και τα games δεν τρέχουν σε linux συνήθως), δεν βρίσκω κανέναν λόγο να έχει κανένας windows σαν κύριο OS.

Ακόμα και τα 7, που είναι κλάσεις ανώτερα από τις προηγούμενες εκδόσεις, είναι γεμάτα security holes, είναι αργά, ασταθή και μη προβλέψιμα.

Αν κάποιος δεν έχει εξεζητημένο hardware, συνιστώ ανεπιφύλακτα τα ubuntu που είναι και φιλικότατα προς το χρήστη, και ας μην τα προτιμώ εγώ για τα δικά μου pc (είμαι παιδί Debian ή Arch).

freerock1974 είπε:
Παω σε μαστορα... :-[
Στο Πλαίσιο να πάς, να αγοράζεις ένα Μac...να ησυχάσουμε όλοι...καλή χρονιά να έχουμε Σταύρε, χωρίς ζημίες ;D

marathon είπε:
Στο Πλαίσιο να πάς, να αγοράζεις ένα Μac...να ησυχάσουμε όλοι...καλή χρονιά να έχουμε Σταύρε, χωρίς ζημίες ;D
ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (Γκλέτσος)

marathon είπε:
Μολις ακυρωσα την παραγγελια για Μac.

Oι λογοι 2:

-Βρεθηκε λυση*.

-Δεν κανει για μεταλ. :P ;D

*Μετα απο 2η επικοινωνια με την κονεξ,αλλαξαν τη συχνοτητα εκπομπης του ρουτερ και το λαπτοπ ''ειδε'' επιτελους το δικτυο.

Οι συχνοτητες εκπομπης ειναι 2 και η 2η ειναι για περιπτωσεις οπου καποιες παρεμβολες απο αλλες συσκευες δεν επιτρεπουν καποιους δεκτες να ''πιασουν'' το σημα.

Αλλο χρησιμο συμπερασμα:

Δεν ξερουν ολοι οι τηλεφωνικοι εκπροσωποι των εταιρειων τα ιδια πραγματα.

Η δεσποινις την πρωτη φορα με εβαλε να ψαχνω μεσω Καλαματας αλλαζοντας αριθμους και κατεληξε στο οτι αφου το ενα λαπτοπ πιανει σημα,''δε μπορω να κανω κατι αλλο..''

Το παληκαρι στο τελεφωνο σημερα κατ ευθειαν αλλαξε τη συχνοτητα και εληξε το θεμα σε 1 λεπτο,το λαπτοπ ειδε το δικτυο...

Φαλλοκρατικη προεκταση:Γραψτε ο,τι θελετε,εγω ειμαι ευγενης παιδι... ;D ;D ;D

freerock1974 είπε:
Η δεσποινις την πρωτη φορα με εβαλε να ψαχνω μεσω Καλαματας αλλαζοντας αριθμους και κατεληξε στο οτι αφου το ενα λαπτοπ πιανει σημα,''δε μπορω να κανω κατι αλλο..''

Το παληκαρι στο τελεφωνο σημερα κατ ευθειαν αλλαξε τη συχνοτητα και εληξε το θεμα σε 1 λεπτο,το λαπτοπ ειδε το δικτυο...

Φαλλοκρατικη προεκταση:Γραψτε ο,τι θελετε,εγω ειμαι ευγενης παιδι... ;D ;D ;D
Εγώ ψηφίζω την δεσποινίδα. Ήθελε μπλα μπλα μόλις άκουσε άνδρα, γι' αυτό σε πήγαινε μέσω Καλαμάτας. Αυτό το "δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο", το είπε για να της πεις "και βέβαια μπορείτε". ;D ;D ;D ;D

Ενώ ο άλλος, μόλις άκουσε αντρική φωνή, έφτιαξε το θέμα στα γρήγορα, μήπως πάρει καμιά γυναίκα μετά. ;D ;D ;D ;D

fusiongtr είπε:
Εγώ ψηφίζω την δεσποινίδα. Ήθελε μπλα μπλα μόλις άκουσε άνδρα, γι' αυτό σε πήγαινε μέσω Καλαμάτας. Αυτό το "δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο", το είπε για να της πεις "και βέβαια μπορείτε". ;D ;D ;D ;D

Ενώ ο άλλος, μόλις άκουσε αντρική φωνή, έφτιαξε το θέμα στα γρήγορα, μήπως πάρει καμιά γυναίκα μετά. ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Aυτο εννοουσα φαλλοκρατικη προεκταση... :D ;D ;D ;D ;D ;D

freerock1974 είπε:
Aυτο εννοουσα φαλλοκρατικη προεκταση...
;D ;D ;D ;D ;D

Ευτυχώς, θα μπορούσαν να είναι ανάποδα τα πράγματα.

Να ήθελε αυτός μπλα μπλα.

Τότε να σε έβλεπα. ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back