- Πόντοι
- 68
Καλησπέρες! Το νέο μου τραγούδι, «Άσε Με Να Ονειρεύομαι». Από τα τραγούδια που έχω γράψει θα έλεγα ότι αυτό με εκφράζει περισσότερο. Θέμα του είναι η επιμονή στα όνειρα ανεξαρτήτως αποτελέσματος (και ίσως και λογικής) και η απόκριση στον περίγυρο αλλά και στον εαυτό και τις εσωτερικές του σκέψεις. Θέλω πολύ να ακούσω τις απόψεις σας πάνω σε οτιδήποτε θέλετε (σύνθεση, μίξη, παλεύεται σαν τραγούδι, τα πάντα).
Αυτό είναι το πρώτο τραγούδι που έφτιαξα με φωνητικά. Λόγω θέματος δεν θα μπορούσε να είναι κάποιο άλλο. Προηγουμένως είχα φτιάξει μερικά ινστρουμένταλ κομμάτια με τελείως πατεντίστικο τρόπο που είχαν αναμενόμενα κακό ηχητικό αποτέλεσμα, όντας άσχετος με ηχογράφηση/μίξη. Έλιωσα για πολύ καιρό να βλέπω βίντεο μίξης στο youtube. Ενα εκατομμύριο βίντεο μετά και αφού κατάλαβα κάποια βασικά πράγματα, αγόρασα κάρτα ήχου, μικρόφωνο, ακουστικά κτλ και ξεκίνησα να ηχογραφήσω το παρόν κομμάτι.
Η βασική ιδέα είχε γραφτεί αρκετά χρόνια πριν. Η εισαγωγή με παίδεψε, πέρασε από πολλές διαφορετικές ενορχηστρώσεις . Το ολοκλήρωσα και το ηχογράφησα κάπου στο πρώτο λοκντάουν. Εκπλήσσοντας ακριβώς μηδέν ανθρώπους, θεωρία με πράξη είχε μεγάλη διαφορά και οι «τελικές μίξεις» ήταν δεκάδες ωσπου να καταλήξω σε αυτό το αποτέλεσμα. Κυριολεκτικά φύγαν μήνες. Το ανεβάζω τώρα γιατί έτσι που το πάω δεν θα τελειώσω ποτέ και όσο κι αν αγαπάω το συγκεκριμένο, θέλω να γράψω κι άλλα τραγούδια.
Οποιαδήποτε κριτική πολύ καλοδεχούμενη, ό,τι έχω ακούσει εδω μέσα με έχει βοηθήσει να βελτιωθώ. Ευχαριστώ και σόρι για το μακρυνάρι!
Τελευταία επεξεργασία από moderator: