Άργοπεθαίνει. Στίχοι:Pablo Neruda - Μουσική:cigaret13

cigaret13 είπε:
Σπύρο, εννοείται πως σε όλα όσα γράφεις έχεις δίκιο και σε ευχαριστώ. Αλλά εσύ το πήγες πολύ μακριά.... :o                                                                                                Γράφω "τραγουδάκια" σπίτι μου (στην κρεβατοκάμαρα 8)) για μένα.  Αλλά επειδή ως κιθαρίστας :-[ θέλω την "αναγνώριση" :P, τα ανεβάζω και στο Νόιζ. Στο τελευταίο σόλο ήθελα να δώσω (ανεπιτυχώς) μια comfortably numb ματιά, τρομάρα μου......
Μην υποτιμάς τον εαυτό σου Φώτη. Με αυτό το κομμάτι μας έδειξες ότι δεν είσαι απλώς κιθαρίστας αλλά μουσικός. Αυτό βέβαια είναι και ευθύνη γιατί πλέον οφείλεις να αντιμετωπίζεις τις συνθέσεις σου ως μουσικός και όχι ως σολάκιας.  ;D

cos_dr, ευχαριστώ και

Λιγο το gain στην ηχογραφηση της μιας απο τις  lead ηταν στο peak και φοβηθηκα για την υγεια των ηχειων μου.
χίλια συγνώμη, δεν θα ξαναματαγίνει :-[

cigaret13 είπε:
cos_dr, ευχαριστώ και  χίλια συγνώμη, δεν θα ξαναματαγίνει :-[
Τωρα εινα αργα φίλε μου. Πρεπει να τιμωρηθείς.

Θα σου κατάσχω την κιθαρα για 2 μέρες. λολ

cos_dr είπε:
Τωρα εινα αργα φίλε μου. Πρεπει να τιμωρηθείς.

Θα σου κατάσχω την κιθαρα για 2 μέρες. λολ
Θα πρέπει να περάσεις πάνω απ' το πτώμα μου......ξέρω καράτε 8)

Μπράβω κι από μένα cigaret!

Ομολογώ ότι με ποίηση δεν έχω καμία επαφή. Παρόλα αυτά το συγκεκριμένο ήταν πολύ δυνατό, οπότε συγχαρητήρια για την επιλογή. Το απήγγειλες ποοολύ ωραία και η μουσική που το έντυσες ήταν ό,τι έπρεπε-ατμοσφαιρική. Για τη φωνή θα πω ότι κι εμένα με θύμισε Β. Παπακωνσταντίνου (στυλ "φορούσε άσπρη καμπαρντίνα..." ή Οι ψυχές και οι αγάπες :P). Ωραίος!

Πάντα τέτοια!!

Ampelofilosofos, μην φανταστείς ότι κι εγώ είμαι καθε μέρα με μια ποιητική συλλογή παραμάσχαλα ;D.  Εντάξει έχω διαβάσει και 10 ποιήματα! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :) 

Εμένα cigaret13 δε με χαλασε η "comfortably numb" ματιά, μου αρεσε που μπήκε έτσι χωμένη η κιθάρα καπάκι μετά το 2ο κουπλε, απλά ήθελα πιο ενδιαφέρον το 2ο σόλο εφ'όσον προσπαθει να σταθεί μονο του. Κατα τ'άλλα συμφωνώ με jazzjoker, το ακούω σαν "κανονικό κομμάτι", μάλιστα το'χω ακουσει ήδη 4-5 φορές.

theStratWithin κατάλαβα τι εννοούσες στο προηγούμενο ποστ σου και χωρίς να θέλω να δικαιολογηθώ, το 2ο σόλο είναι αυτοσχεδιασμός (5η ή 6η προσπάθεια). Έπρεπε να το "προσέξω" περισσότερο!

Απλα οτι καλυτερο εχω ακουσει τελευταια και δεν εννοω μονο απο τις ερασιτεχνικες παραγωγες, θα μπορουσε ανετα να γινει πιο ολοκληρωμενο προτζεκτ , υπεροχο , λιγο πιο smooth τα solo και εισαι ετοιμος. 

Να'σαι καλά jimi Ts!

Απλα οτι καλυτερο εχω ακουσει τελευταια και δεν εννοω μονο απο τις ερασιτεχνικες παραγωγες
  Μου φαίνεται δεν ακούς πολλά τελευταία ;D

Ακουω ,ακουω  :) , αλλα εχεις κανει καλη δουλεια , και για μενα η αισθητικη θελει ταλεντο

cigaret13 είπε:
Αλλά επειδή ως κιθαρίστας :-[ θέλω την "αναγνώριση"
Μετά από αυτό ...

http://www.noiz.gr/index.php?topic=202689.0

εγώ πλέον σε αναγνωρίζω πλέον ως κιθαρίστή .. :)

Εμπεριστατωμένη η ανάλυση από Jazzjoker ;)

Συγχαρητήρια γιά το εγχείρημα αγαπητέ Φώτη..

!!! Πω πω ξενέρα...Τώρα πρέπει να το αλλάξεις σε "Στίχοι:Martha Medeiros "

Το ποίημα έχει κυκλοφορήσει αποδιδόμενο στον Νερούδα πάρα πολύ, ειδικα στο facebook. Δεν είναι βεβαια η πρώτη φορά που την πατάμε έτσι -εδώ το κλασσικό "Πρώτα ήρθαν για τους Εβραίους, μετα για τους κομμουνιστές, ...κτλ" που κυκλοφορεί χρόοονια σε πολιτικές αφίσες σαν ρήση του Μπρεχτ, ειναι στην πραγματικότητα ενός Πολωνού παππά αν θυμάμαι καλά, που ήταν αρχικά με το μέρος των Ναζί μέχρι που διώχτηκε κι αυτος κι έγινε τελικά αντιναζί.  ;D

Ενταξει δεν αλλάζει και κατι, το ποίημα εξακολουθει να ειναι πάρα πολύ ωραίο...

Πολλά μπράβο.

Εκτός από την πολύ καλή εκτέλεση αυτού που παρουσιάζεις,

αποτελεί έμπνευση και "ζήλια" , σε κάνει να θες να ανοίξεις κι άλλα βιβλία.

:)

αυτό που παρουσιάζεις,αποτελεί έμπνευση και "ζήλια" , σε κάνει να θες να ανοίξεις κι άλλα βιβλία
 gamanos το κολακεύτικότερο σχόλιο που άκουσα, σε ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας!                                                                                                                                                                              Τελικά το ποίημα είναι της Martha Medeiros, παραπλανήθηκα απ τον ιστό!
Το ποίημα έχει κυκλοφορήσει αποδιδόμενο στον Νερούδα πάρα πολύ, ειδικα στο facebook. Δεν είναι βεβαια η πρώτη φορά που την πατάμε έτσι
Έτσι.....  Τώρα να πώ; να αλλάξουν οι Mods τον τίτλο......;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back