apocalyptica

iasonas

Νέο μέλος
Πόντοι
16
παιδια τρελαθηκα 8O 8O 8O ακουσα apocalyptica πρωτη φορα στη ζωη μου και ενθουσιαστηκα με το τσελο.φοβερο!!!!!!!! που ηταν τοσο καιρο και δεν τους ηξερα?η μουσικη τους εκπεμπει μια ηρεμια και δεν ειναι σαν τη κλασσικη.

ειδικα το nothing else matters τη διασκευη που εκαναν παραλιγο να κλαψω :cry: ετοιμος ημουν

ενα θα πω.wow :D

Προσωπικά δε μου αρέσουν :oops: :oops: :oops: :( Μη βαράτε! :) Μου φαίνονται κοματάκι μονοκόματοι και δε μου αρέσουν οι διασκευές τους, μου φαίνονται απλά επανεκτελέσεις λίγο πολύ, απλώς με άλλα όργανα. Αλλά δε "δίνουν" κάτι στο κομάτι. Και τα δικά τους μου φαίνονται λιγάκι ανέμπνευστα. :lol:

Πάντως στο live που είχα πάει πλάαααακα είχε έτσι για χαλαρά για μια μπυρίτσα. Μόνο που είχα πάει τσάμπα. Αν είχα σκάσει τα 40¤ ακόμα θα σιχτίριζα :lol:

Προσωπικά δε μου αρέσουν :oops: :oops: :oops: :( Μη βαράτε! :) Μου φαίνονται κοματάκι μονοκόματοι και δε μου αρέσουν οι διασκευές τους' date=' μου φαίνονται απλά επανεκτελέσεις λίγο πολύ, απλώς με άλλα όργανα. Αλλά δε "δίνουν" κάτι στο κομάτι. Και τα δικά τους μου φαίνονται λιγάκι ανέμπνευστα. :lol:
[/quote']

+1

Προσωπικά όταν τους πρωτοάκουσα είχα τρελαθεί, αλλά μάλλον επειδή έπαιζαν τους αγαπημένους μου (τότε) Metallica. Τώρα που το ακούω πιο... ψύχραιμα, δεν μου λένε και πολλά...

Καμοιά σχέση οι Apocalyptica με την κλασσική μουσική. Μόνο ενορχηστρωτικά μοιάζουν λίγο στον ήχο της. Παρόλαυτα, είναι δεξιοτέχνες στο τσέλο και παίζουν όμορφα τα κομμάτια των Metallica.

Iasonas η αντίδρασή μου όταν τους πρωτοάκουσα ήταν ακριβώς η ίδια.

PS.Παιδιά μην αρχίσουμε όμως να κατακρίνουμε πάλι ο ένας τα ΓΟΥΣΤΑ του άλλου. Είναι καθαρά προσωπικό ζήτημα.

Καμοιά σχέση οι Apocalyptica με την κλασσική μουσική. Μόνο ενορχηστρωτικά μοιάζουν λίγο στον ήχο της. Παρόλαυτα' date=' είναι δεξιοτέχνες στο τσέλο και παίζουν όμορφα τα κομμάτια των Metallica. Παιδιά μην αρχίσουμε όμως να κατακρίνουμε πάλι ο ένας τα ΓΟΥΣΤΑ του άλλου. Είναι καθαρά προσωπικό ζήτημα.[/quote']
Καλά εννοείται. Συζήτηση κάνουμε. Δεν τη λέμε ο ένας στον άλλον. :) Αλλά και ενορχηστρωτικά πάντως δε μου φαίνεται να μοιάζουν. Απλά παίζουν κιθάρα με ένα άλλο όργανο, αυτό είναι που με ξενερώνει :(

Καμοιά σχέση οι Apocalyptica με την κλασσική μουσική. Μόνο ενορχηστρωτικά μοιάζουν λίγο στον ήχο της. Παρόλαυτα' date=' είναι δεξιοτέχνες στο τσέλο και παίζουν όμορφα τα κομμάτια των Metallica. Παιδιά μην αρχίσουμε όμως να κατακρίνουμε πάλι ο ένας τα ΓΟΥΣΤΑ του άλλου. Είναι καθαρά προσωπικό ζήτημα.[/quote']
Καλά εννοείται. Συζήτηση κάνουμε. Δεν τη λέμε ο ένας στον άλλον. :) Αλλά και ενορχηστρωτικά πάντως δε μου φαίνεται να μοιάζουν. Απλά παίζουν κιθάρα με ένα άλλο όργανο, αυτό είναι που με ξενερώνει :(
Ναι αυτό κάνουν. Βέβαια κιθάρα και τσέλο είναι πολύ κοντά σαν όργανα, όσο περίεργο κι αν ακούγεται. Η παρατήρηση για τους καυγάδες δεν πήγαινε σε σένα φίλε menelaos :) Απλά έχει ξανασυμβεί... 8)

Καμοιά σχέση οι Apocalyptica με την κλασσική μουσική. Μόνο ενορχηστρωτικά μοιάζουν λίγο στον ήχο της. Παρόλαυτα' date=' είναι δεξιοτέχνες στο τσέλο και παίζουν όμορφα τα κομμάτια των Metallica. Iasonas η αντίδρασή μου όταν τους πρωτοάκουσα ήταν ακριβώς η ίδια.

PS.Παιδιά μην αρχίσουμε όμως να κατακρίνουμε πάλι ο ένας τα ΓΟΥΣΤΑ του άλλου. Είναι καθαρά προσωπικό ζήτημα.[/quote']δεν ειπα οτι παιζουν κλασσικη.τωρα αν μιλας γενικα ΟΚ τοτε.

p.s δεν αππεριψα την κλασσικη μουσικη .ισα ισα που μου αρεσει να ακουω καμια φορα παρολο που δεν ειμαι γνωστης αυτου του ειδους :P

Ναι αυτό κάνουν. Βέβαια κιθάρα και τσέλο είναι πολύ κοντά σαν όργανα' date=' όσο περίεργο κι αν ακούγεται. Η παρατήρηση για τους καυγάδες δεν πήγαινε σε σένα φίλε menelaos :) Απλά έχει ξανασυμβεί... 8)[/quote']
Ναι, δεν το παρεξήγησα :) Απλώς γι αυτό με ξενερώνει η φάση. Δηλαδή κάνουν μεν μια αλλαγή (τσέλο αντί για κιθάρα) αλλά δεν την εκμεταλλεύονται καθόλου ρε γμτ. Απλά παίζουν ακριβώς τα ίδια, και με την άπειρη παραμόρφωση που βάζουν ακούγονται και σχεδόν τα ίδια.

Ναι αυτό κάνουν. Βέβαια κιθάρα και τσέλο είναι πολύ κοντά σαν όργανα' date=' όσο περίεργο κι αν ακούγεται. Η παρατήρηση για τους καυγάδες δεν πήγαινε σε σένα φίλε menelaos :) Απλά έχει ξανασυμβεί... 8)[/quote']
Ναι, δεν το παρεξήγησα :) Απλώς γι αυτό με ξενερώνει η φάση. Δηλαδή κάνουν μεν μια αλλαγή (τσέλο αντί για κιθάρα) αλλά δεν την εκμεταλλεύονται καθόλου ρε γμτ. Απλά παίζουν ακριβώς τα ίδια, και με την άπειρη παραμόρφωση που βάζουν ακούγονται και σχεδόν τα ίδια.
Φαίνεται βρήκαν τις παρτιτούρες της ηλεκτρικής κιθάρας έτοιμες! :P Πάντως το τσέλο και χωρίς παραμόρφωση, στις ψηλές νότες, έτσι ακούγεται!

Iasonas γενικά μιλούσα, όχι για σένα. Και αυτό που είπα για τις αντιδράσεις, εννοούσα πως ένιωσα τον ίδιο ενθουσιασμό με σένα! Τους άκουγα με τις ώρες, με ταξίδευαν!

παντως παιδια οταν τους ακουσα για πρωτη φορα νομιζω μια διασκευη απο metallica το master of puppets ειχα παρα πολυ περιεργεια να ακουσω τα σολο οσο επαιζε το κομματι και μπορω να πω οτι στο τελος μου αρεσαν πολυ

παραμορφωση βαζουνε μονο στα τελευταια.Στο πρωτο που παιζανε μονο μεταλλικα και στο δευτερο δεν υπαρχει παραμορφωση....Παιζουν πολυ καλα τα παλικαρια!!!αλλα οταν αρχισανε μονο με δισκους με δικα τους μου αρεσανε πολυ τα τραγουδια που ειχανε ντραμσ απο τον Lombardo...Πολυ καλη και γεροι παιχτες....Μονο οτι τα παιζανε με τσελα τα κοματια νομιζω φτανει,ακι χωρις να κανουν τιποτα αλλο.....

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back