Από οικονομικής άποψης θα σου έλεγα να επιλέξεις τα αυτοκόλλητα. Εγώ είδα οτι έχει το Arco στην Γλυφάδα τέτοια, κατά βάση για στρατ και τελε. Γενικά τα παλικάρια εκεί ξέρουν πραγματικά τι τους γίνεται.
Προς mods: Αν πιστεύετε ότι κάνω διαφήμιση στο μαγαζί, σβήστε την ονομασία. Όποιος ενδιαφέρεται να μάθει για το μαγαζί ας μου στείλει πμ.
1) Ιντερνετ (Ebay). Μεγαλύτερη γκάμα και φτηνότερη τιμή δεν θα βρείς πουθενά αλλού. Δεν έχω δεί κάποιο βέβαια από κοντά αλλά φαντάζομαι ότι υπάρχουν 2 τρόποι να παραχθούν. Με μεταξοτυπική εφαρμογή (κατευθείαν τύπωμα στο πλαστικό με συνέπεια χοντρό κόκο στη λεπτομέρεια του εικαστικού) ή με οffset και σάντουιτς μεταξύ 2 υλικών με καλό (προφανώς) αποτέλεσμα.
2) Όπως αναφέρθηκε Q-parts. To link που σου δίνω είναι από Αγγλία που είχα αγοράσει για τη πρώτη μου Partcaster
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.