- Πόντοι
- 16
Εννοειτε,SLAYER για πρωινοGrey είπε:Όταν θέλεις να χαλαρώσεις λίγο παίζεις Slayer; ;D
Καλορίζικη...
και στο αυτοκινητο για δουλεια Morbid Angel.
χαχαχαχαχα
thanks
Εννοειτε,SLAYER για πρωινοGrey είπε:Όταν θέλεις να χαλαρώσεις λίγο παίζεις Slayer; ;D
Καλορίζικη...
Tα εχω χασει..σορυPassive είπε:H ESP εννοουσα ποσο πηγε , τον Garland μας ειχες πει. Και κατι ακομα. Στο preamp η ποιοτητα υλικων και κατασκευης ειναι , τουλαχιστον αποσο φαινεται απο τις φωτο , τοσο καλη ? Ολα αυτα τα κοψιματα στο αλουμινιο κτλπ κτλπ πιο πολυ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ κατασκευη θυμιζουν και οχι customia ιδιωτη. εχω μεινει με την λεπτομερεια της
Εαν γουσταρεις 80ς hair metal ειναι τελειος!!theoctapus είπε:Άσχετο με το θέμα, αλλά ο soldano sp -77 τι έλεγε;
Eυχαριστω αδερφε,kbasilis είπε:Μπράβο ρε αδερφέ καλόπαιχτη,να την προσέχεις σαν μωρό αλλά να την ξεπατώνεις στο παίξιμο!
[move] 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)[/move]
Οκ. Αυτο ειχα καταλαβει κι εγω, αλλα μετα σκεφτηκα μπας και τις εβαλες "ολες" 13αρες και 12αρεςsotos9 είπε:Ευχαριστω man,
οι τρεις επανω E-A-D ειναι απο 13αρι σετ χορδων και οι τρεις κατω G-B-E απο 12αρι σετ.
Πολυ...marmelaki είπε:Οκ. Αυτο ειχα καταλαβει κι εγω, αλλα μετα σκεφτηκα μπας και τις εβαλες "ολες" 13αρες και 12αρες
(ποσο χαλια θα ηταν αυτο αραγε?)
Ευχαριστω,ολα ειναι θεμα γουστου.scofield είπε:καλοριζικη κ απο μενα!!
αν κ εχω αλλεργια στις σταθερες γεφυρες (floyd for ever),παντα ομως μου αρεσαν οι κιθαρες με ενα μαγνητη...nothing more,nothing less....ωραιος!!![]()
b.c.rich warlock που ειχες ηταν Αμερικανα?
40 ευρω?? :sotos9 είπε:Ευχαριστω,ολα ειναι θεμα γουστου.
Ναι την πηρα το 1993 145 χιλιαδες δραχμες και την πουλησα 40,tragiccccccc...
Thanks man,nexarulhu είπε:Μεγεια
Και εγω ειμαι φαν του ενος μαγνητη, αλλα με floyd ;D
Ευχαριστω πολυ,immortalx είπε:Με γειες ρε Σωτο, καλοπαιχτη να ειναι!
Ευχαριστω Δημητρηgeodimitri είπε:Φίλε Σώτο να τη χαίρεσαι! Καλόπαιχτη!![]()
Ευελπιστώ!!! 8)sotos9 είπε:Ευχαριστω Δημητρη
μην το σκεφτεσαι φτιαξε τον mark v στον Garland.