Άνοιξε πάλι το Wizard

spiretos

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Δεν ξέρω αν ενδιαφέρει κανένα, αλλά επειδή όταν λειτουργούσε πριν 2 χρόνια γινόταν της κακομοίρας, ενημερώνω ότι το Wizard επαναλειτουργεί στο ίδιο μέρος όπως και παλιά. Για όσους δεν ξερουν πρόκειται για ροκάδικο αφιερωμένο στο poser, AOR, sleeze κλπ hard rock/heavy metal.

Άντε να δούμε, γιατί την τελευταία φορά που επισκέφθηκα την Αθήνα στα περισσότερα "ροκάδικο-χεβυματαλλάδικα" η μουσική ήταν αηδιαστική ως επί το πλείστον...

spiretos είπε:
Δεν ξέρω αν ενδιαφέρει κανένα, αλλά επειδή όταν λειτουργούσε πριν 2 χρόνια γινόταν της κακομοίρας, ενημερώνω ότι το Wizard επαναλειτουργεί στο ίδιο μέρος όπως και παλιά. Για όσους δεν ξερουν πρόκειται για ροκάδικο αφιερωμένο στο poser, AOR, sleeze κλπ hard rock/heavy metal.
Ποζέρια όλου του κόσμου ενωθείτε!!!

ουτε που ειχα παρει χαμπαρι οτι ηταν κλειστο..και 3 φορες την εβδομαδα περναω απο εκει....το χασαμε το μυαλο πατριωτη..

Δεν ξέρω να σου πω. Αυτό που ξέρω είναι ότι παλιά το Wizard το ειχαν 2-3 άτομα, τώρα το έχει ένας από αυτούς μόνο.

αν ειναι να φυγει η "σαβουρα" και τα καραγκιοζακια απο το Legacy και να γυρισουν στο original σπιτι τους στο Wizard,ωστε να πηγαινουμε στο Legacy χωρις να βλεπουμε τα τραγικα και γελοια ντυσιματα/βαψιματα τους...εχει καλως!

μπας και παιξει και λιγο HEVAY METAL το Legacy δλδ...

relayer είπε:
Άντε να δούμε, γιατί την τελευταία φορά που επισκέφθηκα την Αθήνα στα περισσότερα "ροκάδικο-χεβυματαλλάδικα" η μουσική ήταν αηδιαστική ως επί το πλείστον...
......ακομα ειναι (ως επι το πλειστον)

playloud είπε:
......ακομα ειναι (ως επι το πλειστον)
Να φύγετε κύριε, να πάτε αλλού.

Α, ξέχασα. Εχεις φύγει. Το πήρες κατάκαρδα που κλεισε η Ομπρε, έτσι κάφρε;

Ενημέρωσέ με (αφού έκανες την μεγαλοπρεπή κίνηση να γράψεις) για τις εξελίξεις  ;) εκεί κάτω.....

audiokostas είπε:
Ενημέρωσέ με (αφού έκανες την μεγαλοπρεπή κίνηση να γράψεις) για τις εξελίξεις  ;) εκεί κάτω.....
Τι εξελίξεις;;; ??? (H κουτσομπόλα...)

audiokostas είπε:
Να φύγετε κύριε, να πάτε αλλού.

Α, ξέχασα. Εχεις φύγει. Το πήρες κατάκαρδα που κλεισε η Ομπρε, έτσι κάφρε;

ααααααχ η Ομπρε τις Κυριακες ηταν απολαυση.

Να φανταστεις ακομα και τωρα, ποσα χρονια μετα, ΤΑ ΙΔΙΑ παιζουν με τοτε. Γι αυτο δεν μ αρεσουν τα μαγαΖΑ (παντα με ελαχιστες εξαιρεσεις).

Για τις εξελιξεις, πες μου σε τι τομεα, να στα πω ολα ;)

playloud είπε:
Για τις εξελιξεις, πες μου σε τι τομεα, να στα πω ολα ;)
Για την Ελληνοσουηδική φιλία πές μας...στον τομέα σύσφιξης σχέσεων και τουρισμού.

marathon είπε:
Για την Ελληνοσουηδική φιλία πές μας...στον τομέα σύσφιξης σχέσεων και τουρισμού.
Αυτός είναι ο Νέστορας ρε...

Μπερδεύεις τους παλιοροκάδες κιθαρίστες .........

audiokostas είπε:
Αυτός είναι ο Νέστορας βρε...
Kαι ο Νέστωρας του διπλωματικού σώματος?...Μπράβο... ;)

να στελνετε ΠΜ...καλυτερα.... ::)
Άσε ρε φίλος...εδώ ανησυχούμε για τον τουρισμό μας φέτος...κάποιοι πρέπει να θυσιαστούν!

o Νεστορας δεν μου φερνει σε καμακι Σταθη Ψαλτη ομως..τετοια θυσια?

ο ανθρωπος ειναι Ελληνας..μαλλον σε Μονακο επρεπε να κυκλοφορει..

Trending...

Νέα θέματα

Back