- Πόντοι
- 2,148
Θα ηθελα πληροφορίες για ευρωπαικο αγγλοφωνο πανεπιστημιο για συγχρονες ή τζαζ μουσικες σπουδες με εμφαση στα female vocals.
Δεν έχω ο ίδιος κάποια εμπειρία, παρά μόνο ό,τι έχω διαβάσει στο Internet. Πιο πολύ έγραψα για να ευχηθώ καλή επιτυχία στην κόρη. Μπράβο που την στηρίζετε.
Δες στο Deree τι έχουν πριν κοιτάξεις την ξενιτιά, αν δεν έχει σημασία η επαγγελματική αποκατάσταση έχουν κάποιο τμήμα για εσένα
Υπάρχουν καλά σχολεία στην Ολλανδία και ίσως κάποιο απο τα παιδιά που έχουν πάει (και είναι αρκετά) να μας έλεγαν κάτι, αν και εχω ακούσει τα καλύτερα.
To Codarts είναι γνωστό αλλά και σε σελίδες όπως αυτή καλό είναι να ψάξεις.
δυστυχώς όχι. Είναι της αγγλογαλλικής...Δεν το έχει η κόρη το γερμανικό όπως εσύ;
Το κόστος ζωής και σπουδών στο χωριό μου είναι το 1/4 σε σχέση με οτιδήποτε στην Ολλανδία ή Αγγλία...και το πανεπιστήμιο είναι φοβερό.
https://www.udk-berlin.de/en/university/jazz-institute-berlin/
Δεν έχω γνώση για μουσικά τμήματα σε Ολλανδικά πανεπιστήμια, αλλά σπουδάζω σε Ολλανδικό πανεπιστήμιο και είμαι υπερευχαριστημένος με επίπεδο σπουδών, οργάνωση, εξυπηρέτηση σε τυχόν προβλήματα, κλπ. Πραγματικά δε θα μπορούσα να ζητήσω κάτι παραπάνω.
ε, είσαι που είσαι για κάνε καμιά ερώτηση... Δε χάνουμε τίποτα.
H κατεύθυνση που θέλει το παιδί είναι πάνω σε jazz ή σε πιο pop-jazz πράγματα; Πχ είναι πιο πολύ για bebop ή πιο πολύ για φάση dirty loops;
Ειρήσθω εν παρόδω ότι η Αγγλία με το Brexit μόλις τα έκανε θάλασσα. Δεν θα υπάρχουν EU rates, επί της ουσίας τα δίδακτρα διπλασιάζονται, άρα βγαίνει εκτός ως δυνατότητα. Κρίμα...
Για την καλύτερη δυνατή βοήθεια στο θέμα Ολλανδία, καθώς και για ενδεχόμενη προετοιμασία, σου προτείνω να αποτανθείς στην Ειρήνη Κωνσταντινίδη. Εξαιρετική φωνή, και έχει περάσει από Ολλανδία. Προσωπικά έχω αρκετούς φίλους και γνωστούς εκεί, αλλά για την εξειδικευμένη κατάσταση του vocal νομίζω ότι η Ειρήνη είναι ό,τι χρειάζεται.
Υπάρχουν επίσης αξιόλογα ιδρύματα σε Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Σουηδία, Νορβηγία κτλ., αλλά δεν ξέρω πόσα από αυτά είναι Αγγλόφωνα. Λογικά τα περισσότερα. Aν χρειάζεσαι πληροφορίες, μνμ.