- Πόντοι
- 148
αυτη την ταυτοτητα θελουμε να ακουσουμε απο σενα ελαβδιε...elavd είπε:το κάθε μέλος προσθέτει τη δική του ταυτότητα...![]()
με εναν πιο "analog" και λιγοτερο 80's ηχο στις κιθαρες θα γινουν μοναδικα νομιζω...

αυτη την ταυτοτητα θελουμε να ακουσουμε απο σενα ελαβδιε...elavd είπε:το κάθε μέλος προσθέτει τη δική του ταυτότητα...![]()
Κάτι τέτοιο έχω κι εγώ κατά νου (αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσω να το καταφέρω...), αλλά μη ξεχνάς ότι προσωπικά έχω και κακό ιστορικό... ;Dalderbody είπε:με εναν πιο "analog" και λιγοτερο 80's ηχο στις κιθαρες θα γινουν μοναδικα νομιζω...![]()
Πρέπει να πάρω κι έναν "βρώμικο" ενισχυτή.....alderbody είπε:μην ενδιδεις...
αυτος ο κακος ανθρωπος ειναι γεματος ενισχυτες.
τους μαζευει για να μην εχουν οι αλλοι....
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
εδιτ: εφτασα τα 2Κ posts! αντε παλιωνω κι εγω. βγηκε ο ασσος κι εφυγε ο γρασσος!... ;D
Κρίμα ρε γμτ...που μένω μακριά (σχεδόν) από όλους σας... Θα ήθελα πάρα πολύ να μπορούσα να έχω feedback μετά το live, από μουσικούς του NOIZ... :-\Silot είπε:Καλή επιτυχία !!! Μακάρι να μπορούσα να ανέβω να σας δω ... :![]()
Άμα πάω εγώ δεν θα τον βγάλει έξω..... θα τον κρύβει.alderbody είπε:Καλη επιτυχια! (θα παιξει και ο Deluxe?)![]()