silot: Πώς σου φαίνεται αγάπη μου η καινούρια μας μηχανή ? Ωραία, ε ? Δύναμη, ε ?
κυρά : Τί να σου πώ ρε παιδί μου, γκουμούτσα όπως κι η προηγούμενη .....
silot: Οχι ρε αγάπη μου, τί γκουμούτσα και ιστορίες μου λες, μια χαρά είναι... Ασε που με αυτήν θα μπορούμε να πηγαίνουμε και καμμιά εκδρομούλα, ε ?
κυρά : Τί εκδρομούλα ?
silot: Ε, να, κανα ταξιδάκι, ξέρεις τωρα....λίγο Σούνιο, λίγο Πάτρα, λίγο Μεσολόγγι, καμμιά Ηγουμενίτσα, κτλ, κτλ....Για κάνα μπανάκι ρε αγάπη μου, καταλαβαίνεις τώρα....!
κυρά: Μπανάκι στην Ηγουμενίτσα ? Καλά, πλάκα κάνεις ?
silot: Ντάξει ρε παιδί μου, τρόπος του λέγειν να ούμε, μην το δένεις κόμπο..!! Να ας πούμε τα Γιάννενα τί είναι ? Ούτε 5 ωρίτσες δεν είναι και θα κάνουμε και τις στάσεις μας, και τα φαγητά μας κτλ δηλαδή...
κυρά: ....Γιάννενα ? Μα τι λές ??
silot: Ναι Γιάννενα !! Γιατί δηλαδή τί έχουν τα Γιάννενα, μια χαρά πόλη είναι...
κυρά: Ασ' την μπύρα κάτω παιδάκι μου, τί είναι αυτά που λές ?? Τί σού 'ρθε με τα Γιάννενα νυχτιάτικα ? Εδώ έχουμε μωρό παιδί, μετακομίσεις, βαφτίσια, έξοδα και εσύ θες να πάς στα Γιάννενα ? Μα τι σε έπιασε ?
silot: (υφος Παπαγιαννόπουλου που τον κάναν τσακωτό).. Εμένα ? Τί να με πιάσει ... Εγώ μια χαρά είμαι....Εγώ να, για τη μηχανή έλεγα, πόσο συμπαθητική είναι.....
κυρά: Και τα Γιάννενα ? Η Πάτρα ? Η Ηγουμενίτσα ?
silot: ....... εχει μείνει καμμιά μπύρα ?
κυρά: ΟΧΙ !!
μωρό παιδί : μπα, μπα, μπα, μπαμπά ! ΜΠΑΜΠΑ !! ΜΠΑΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!
silot : Ελα εδώ καμάρι μου, ελα εδώ κοριτσάρα μου !! Οχι αγάπη μου, πουθενά δεν θα πάει η μαμά, μην ακούς τις ανοησίες που λέει.....
κυρά: ..............(ήχος ανοίγματος ultra παγωμένης Heineken)...... τί να πώ.....τί να πώ....
silot: φτού !! κι ήμουν τόοοοσο κοντά ρε γαμ@το !!