ΑΓΓΕΛΙΕΣ στο Νοιζ και Λαμογιες !!

Status
Not open for further replies.

gmw

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Τι θα γινει ρε παιδια με αυτεσ τις αγγελιες ? εχει γινει συστημα καθε μερα να σβηνετε τις αγγελιες και να τις ξαναβαζετε για να ειναι παντα στις πρωτες σελιδες χωρισ να υπαρχει καν η δικαιολογια π.χ. αλλαγης τιμης, εγω και δηλαδη ειμαι βλακας που περιμενω 15 μερες μεχρι να ολοκληρωθει η καταχωρηση ? αυτο ειναι ΒΛΑΚΕΙΑ κ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ οχι εξυπναδα απο μερους σας

( ηδη περιμενω μια αγγελια μου που ληγει σε 1ωρα κ 33 λεπτα)

Εχεις δίκιο.

Απόλυτο.

Αλλά είναι πολλά τα διαχειριστικά "αλλά".....

Αυτό που σε πικραίνει είναι ότι ακόμαι και ανάμεσα σε μία μικρή κοινωνία νέων (κατά βάση)  ανθρώπων με τα ίδια ενδιαφέροντα και τέλος πάντων κοινές συνισταμένες πάντα βρίσκεται ο μαγκάκος (και δεν είναι μόνο ένας) που δεν περιμένει ποτέ στην ουρά.

Η μαγκιά της φυλής πάει παντού.  ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
σωστη η παρατηρηση..

καποιος να του πει οτι αυτο το μαμημενο το Alesis Quadrasynth δεν προκειται να πουληθει ποτε στα 300ευρω εκτος αν το ανταλλαξει με κανα κουταβι!!!

Εχεις απολυτο δικιο και ως mod σου ζηταω συγνωμη,δυστυχως μονο ο Υameth μπορει να πειραξει αγγελιες και δεν ειναι δυνατον να ειναι πανω απο το φορουμ 24/7.

Θα μεταφερω το δικαιο αιτημα σου μηπως και αλλαξει το συστημα.

Κ με τα λαμογια που κανονιζεις ολα οκ για αγορα-ανταλλαγη κ μολις βλεπουν τι εχεις σου βγαζουν ελλατωματα απο το ξερο κ αδειανο κεφαλι με σκοπο να στο παρουν φτηνοτερα  απο τη τιμη που συμφωνηθηκε?

jobforacowboy είπε:
καποιος να του πει οτι αυτο το μαμημενο το Alesis Quadrasynth δεν προκειται να πουληθει ποτε στα 300ευρω εκτος αν το ανταλλαξει με κανα κουταβι!!!
Ας αποφύγουμε τα κατευθυνόμενα σχόλια όμως .....

Point taken για τις ημερησίως επαναλαμβανόμενες αγγελίες και μην αρχίσουμε το ακριβό εκείνο, μπούρδα τ' άλλο please ....

brees21 είπε:
Κ με τα λαμογια που κανονιζεις ολα οκ για αγορα-ανταλλαγη κ μολις βλεπουν τι εχεις σου βγαζουν ελλατωματα απο το ξερο κ αδειανο κεφαλι με σκοπο να στο παρουν φτηνοτερα  απο τη τιμη που συμφωνηθηκε?
αυτο δεν εχει καμμια σχεση με το φορουμ και φυσικα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα για αυτο,για το θεμα που θιγει ο original poster θα βρεθει φανταζομαι συντομα η λυση.

Superfunk είπε:
Εχεις απολυτο δικιο και ως mod σου ζηταω συγνωμη,δυστυχως μονο ο Υameth μπορει να πειραξει αγγελιες και δεν ειναι δυνατον να ειναι πανω απο το φορουμ 24/7.

Θα μεταφερω το δικαιο αιτημα σου μηπως και αλλαξει το συστημα.

Φίλε μου superfunk δεν τα έχω με τους moderators, Με την βλακεία τα έχω που είναι ανίκητη. Άλλωστε κανένας moderator δεν μπορεί να «χαρίσει» λίγη ΠΑΙΔΕΙΑ Κ ΤΡΟΠΟΥΣ !!!

Βρε παιδιά και ότι έχει πουληθεί δεν είναι ανάγκη να το κρατάμε ενθύμιο… Ότι ολοκληρώνεται μετά από κάποιο σύντομο διάστημα ας κατεβαίνει… 

Τι εχετε να πειτε για τα λαμογια που εχουν 2 κ 3 ψευδονυμα κ πουλανε πραγματα στον εαυτο τους για να ανεβασουν το ratio τους σαν πωλητες  ενω ηδη εχουν αρνητικες ψηφους? οσο αστειο κ αν ειναι το χω τσεκαρει οτι ειναι αληθεια, η για λαμογια που τη μια μερα λενε οτι αυτο που πουλανε εχει αλλαγμενο το ταδε εξαρτημα τη μια μερα κ την επομενη το πουλανε λες κ ειναι κανονικοτατο?

Γι'αυτό στο feedback προσέχουμε να είναι δραστήριοι στο φόρουμ οι σχολιαστές. Όταν κάποιος έχει πολλά θετικά από άτομα που δεν έχουν πάνω από 5 ποστ και έχουν ίδιες/κοντινές ημερομηνίες εγγραφής στο φόρουμ τότε προφανώς κάτι δεν παει καλά.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
jobforacowboy είπε:
σωστη η παρατηρηση..

:D :D :D :D

Brees21, κάνεις πολύ σοβαρές κατηγορίες... Αυτός που είναι σε θέση να τις εξακριβώσει και να πράξει αναλόγως είναι ως γνωστόν ο Yameth. Mπορείς να απευθυνθείς σε αυτόν με pm ή με email, τα οποία τα βρίσκεις στη σελίδα http://www.noiz.gr/index.php?action=profile;u=3.

sunday κ μονο που το γραφω , ειμαι σιγουρος οτι θα διαβαστει απο τον κυριο που λεω, κ θα φροντισει να μαζευτει γιατι αν δω παλι κατι παρομοιο θα τον κραξω αποκαλυπτοντας ολα τα nicknames . Ολοι αξιζουμε μια ευκαιρια ακομα...

Υποθέτω πως γνωρίζεις ότι σε έναν ιδανικό κόσμο, όσοι έχουν πληροφορίες για κάτι ποινικά κολάσιμο (ή έστω φορουμικά) πάνε κατευθείαν στον εισαγγελέα και δεν βγαίνουν στα τηλεπαράθυρα.

Όπως και να'χει είμαι σίγουρος οτι όλα τα φαινόμενα "εξυπνάδας" θα παταχθούν λιαν συντόμως.

sunday  αν κ μου την ειπες ευγενικα

+1 απο  μενα, you rock, ελιωσα στο γελιο

Δεν ήθελα να σου την "πω". Δεν έχω κάποιο λόγο να πιστεύω πως έχεις άδικο, αλλά είναι πάντα προτιμητέο να αποφεύγεται η "αρένα", όσο δίκιο κι αν έχεις, γιατί μοιραία θα έρθει ο θιγμένος, θα απαντήσει, θα γίνετε μύλος, και θα χαζεύει ο κόσμος το φόρουμ για όλους τους λάθος λόγους και όχι για να λάβει μέρος σε μια καλή συζήτηση πχ. για μουσική ή music tech.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back