ANDY TIMMONS-ΝΕΑL SCHON

antouan_z

Μέλος
Πόντοι
36
Kαλησπερα παιδια..πολυ καλη η παρεουλα σας ..ειμαι ψαρας εδω αλλα πιστευω να ενταχθω γρηγορε..χεχε!!!!Ειμαι και εγω ενας αρρωστος κιθαριστας εδω και 8 χρονια!!!Σας προτρεπω να ακουσετε τον παιχταρα Ανdy Τimmons.. και τον απιστευτο Neal Schon αν και ισως ηδη τοus ξερετε!!!!

o neal γραφει ωραιες μελωδιες αλλα κατι με χαλαει στις φρασεις του.

ο timmons ομως ειναι κορυφη...!!

Neal Schon έχει την ιστορία του και σε κάποιους προσωπικούς είναι πολύ ωραίος. Ο Andy Timmons από την άλλη είναι πραγματικά μοναδικός. Great Feeling, πολύ καλή τεχνική και μουσικότητα. I remember stevie, Cry for You, Hirosima και η διασκευή στο Litlle Wing τα αγαπημένα μου.

Και μια που μιλάμε για όχι και τόσο πολυσυζητημένους κιθαρίστες, έχετε τσεκάρει Richie Kotzen [ειδικά τους δίσκους με τον Howe και προσωπικά του]; θα σας πέσουν τα σαγόνια. Τι legato είναι αυτό!!

Φιλε Τaq οντως ο kotzen kai o howe παιζουν τις καλτσες του..εχω τα παντα και απο τους 2,απο ta cds toys μεχρι DVD!!!

Για μενα παντως απο τους σχετικα αγνωστους στην Ελλαδα...το τονιζω..στην Ελλαδα..ειναι ο θεος NEIL ZAZA,www.neilzaza.com

Λίγο Andy που έτυχε να ακούσω μπορώ να πω ότι μου άρεσε πολυ ο ήχος του και το feeling του

Kotzen - Howe τα χω και γω όλα;) Απίστευτοι όντως και ο Zaza είναι γαμάτος. Κατέβασα πρόσφατα ένα video από ένα clinic του στην Korea και έπαθα πλάκα. Στις συνθέσεις του επίσης είναι όμορφος. Checkare το Forum του Richie Kotzen για videos από διάφορες συναυλίες [Mr Big - προσωπικές και κάποιες εμφανίσεις στην ιαπωνική τηλεόραση] - www.richiekotzen.com.

Kotzen - Howe τα χω και γω όλα;) Απίστευτοι όντως και ο Zaza είναι γαμάτος. Κατέβασα πρόσφατα ένα video από ένα clinic του στην Korea και έπαθα πλάκα. Στις συνθέσεις του επίσης είναι όμορφος. Checkare το Forum του Richie Kotzen για videos από διάφορες συναυλίες [Mr Big - προσωπικές και κάποιες εμφανίσεις στην ιαπωνική τηλεόραση] - www.richiekotzen.com.
8 Νοεμβρίου παίζει Αθήνα

Ποιος παίζει Αθήνα ρε φίλε 8 Νοεμβρίου ο kotzen θα μας τρελάνεις;;;;

Που παιζει ο Κοτζεν?????Εγω VAI Θα παω στις 22...Οσο για τα HOWE Videos Taq eisai σιγουρος οτι εχεισ το geg howe aim clinic 89 kai greg howe live in cabaet N.Y κια greg howe GENTLE HEATS LIVE..αν ναι εισαι ωραιος..αν οχι ...50 ευρω το καθενα..οχι ρε πλακα κανω!!!!!Mην με πανε και για πειρατεια μεσα......

Videos apo Howe έχω ένα εκπαιδευτικό, από kotzen έχω τα πάντα;) [4 instructional και αρκετά lives]. Δεχτές και ανταλλαγές:) Ο Kotzen παίζει στο www.underworldclub.gr... see you there! Btw ο RK παίζει με Telecaster signature μοντέλο MIJ [best fenders κατά την ταπεινή μου γνώμη] και με ένα sig Conford Amp [ένα κανάλι, χωρίς reverb]. Pure guitar sound!

Kai ston Vai μέσα θα μαστε εννοείται, το προηγούμενο live τον Απρίλιο του 2001 ήταν το καλύτερο που έχω δει στην ζωή μου. Φέτος μαζί με McAlpine και Sheehan προβλέπεται χαμός;).

¶ντε πάλι μας έφεξε: Vai, Kotzen και Uli Jon Roth μέσα σε ένα μήνα. Τρελές καταστάσεις;)

Ela re seis..δεν βλεπω τον kotzen στο προγαμμα μεσα..τελως παντων!!Φιλε Taq..απο βιντεο και cd κιθαριστικα εχω της παναγιας τα ματια...αν πραγματικα επιθυμεις ανταλλαγη,its ok...τα πιο πολλα βιντεο τα εχω φερει απο εξωτερικο!!!!!!lot of money......

ela file antouan_z το taq ήταν το username ενός κολλητού... εγώ σχολίαζα σχετικά με τον Kotzen. Το Live του Kotzen έχει ανακοινωθεί στο επίσημο site του!! [check the homepage livedates - www.richiekotzen.com].

OK re φιλε..Τhανκs για την πληροφορια σχετικα με συναυλια και εαν θες καμμια ανταλλαγουλα..contact me at [email protected]..για ακουστε και τον απαιχτο jeff kollman καθως και τον απιστευτο derryl gabel,αλα holsdwoth στυλ

Jeff Kollman man αυτός είναι απίστευτος;) Κάθε κομμάτι και διαφορετικό στυλ. Dery Gabel δεν έχω ακούσει αλλά μάλλον δεν με ενδιαφέρει αφού αποφεύγω το fussion. Γούστα είναι αυτά !

Οχι ρε παίδες!!!!Έρχεται ο kotzen????

Απίστευτο μου φαίνεται!!!!(ΟΚ υπερβάλλω λίγο,έχω δει στην Ελλάδα κ άλλους που δεν περίμενα ΠΟΤΕ να δω βλ. bireli lagrene,victor wooten κ.α.).Απο τους πολύ αγαπημένους κιθαρίστες ο kotzen!Με βλέπω σύντομα στην Αθήνα!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back