- Πόντοι
- 1,058
Πρώτες μέρες με το νέο μου modeller, είμαι ενθουσιασμένος για να πω την αλήθεια. Ελπίζω να μη σκότωσα πολύ το κομμάτι. :angel:
[soundcloud]
[/soundcloud]
[soundcloud]
[/soundcloud]
Μπα ;D ;D,δεν εισαι ρε φιλε οφφ.cigaret13 είπε:Bill χίλια συγνώμη για το offtopic και για τις "συμβουλές"από έναν "γέρο" άνθρωπο :laugh:, αλλά μήπως (λέω μήπως...) δίνεις πολύ σημασία και χρόνο σε όλα αυτά τα μηχανήματα ψάχνοντας ήχους (ή τον ήχο σου) στην κιθάρα; :
![]()
Καλά που στα λένε κι άλλοι Billαρε για να μην νομίζεις ότι εγώ υπερβάλλω.cigaret13 είπε:Έχεις κάνει άλματα στην τεχνική σου στο όργανο από όχι και τόσο παλαιότερα,
Δυστυχώς το Amplifire δεν έχει reamp δυνατότητες, ελπίζω να βρω χρόνο να το ξαναγράψω με backing track και λιγότερο wet σήμα.dimsonic είπε:δεν ξέρω το κομμάτι :-\ αλλά αυτό που άκουσα ήταν καλό.
Θα ήθελα να το ακούσω βέβαια αν το έχεις dry με ένα το πολύ reverb... (μπορεί να μου άρεζε παραπάνω...)
Σας ευχαριστώ πολύ, τώρα σιγά σιγά βλέπω κι εγώ βελτίωση, δε θα τη χαρακτήριζα αλματώδη, αλλά το χαίρομαι και αυτό μετράει πιο πολύ απ'όλα!Καλά που στα λένε κι άλλοι Billαρε για να μην νομίζεις ότι εγώ υπερβάλλω.![]()