Αντίο στον Michael Jackson.....

Status
Not open for further replies.
δεν μπορει...  ολο και κατι θα γινει και θα τους διαψευσει ολους...

κριμα παντως. Μεγαλη μορφη, αν και δεν υπηρξα ποτε fan.

τωρα ειδα οτι παει και η farrah fawcett...

τι γινεται ρε παιδια?...

Ναι, και οι 2 εφυγαν.

Τι να πεις...

Παντως ασχετα αν σ αρεσει ο Jackson η οχι, ηταν για την ποπ, οτι ηταν ο Elvis για το rock 'n' roll.

R.I.P και για τους 2

RIP

Πρώτα το σκυλάκι του SF, τώρα ο Mike...

:(

Πάντως μέχρι στιγμής δεν είναι επιβεβαιωμένο για τον Jackson- λένε ότι είναι σε κώμα

Μέγας καλλιτέχνης αλλά έρμαιο των ανθρώπινων αδυναμιών...κρίμα

Απιστευτο!!! και φαντασου οτι τωρα που το διαβασα ακουγα το black & white :-\

I am tired of this devil

I am tired of this stuff

I am tired of this business

Sew when the

Going gets rough

I aint scared of

Your brother

I aint scared of no sheets

I aint scare of nobody

Girl when the

Goin gets mean

(...)

Im not going to spend

My life being a color

R.I.P.

Παιδιά μετέδωσε και το Associated Press ότι είναι νεκρός.... Α, ΜΟΛΙΣ τώρα και το bbc :( Μια απ'τις πιο άσχημες μέρες για τη μουσική...... Και αν μιλάμε για τέτοιου μεγέθους stars.... ίσως η πιο δύσκολη μέρα μετά τις 24 Νοεμβρίου 1991, όταν μας άφησε ο Freddie Mercury.... Πραγματικά.....

Ωχ ρε παιδιά... έπαθα πλάκα...

Είμαι φαν του Μιχαλάκη από παιδική ηλικία...

Τι να πω...

R.I.P.

Πραγματικά τεράστιος καλλιτέχνης...

Πω πω κριμα!!!!! :(

Μπορει να μην ημουν απο τους φαν.Αλλα ειναι ενας καλλιτεχνης με το Κ κεφαλαιο.....

Και ολοι στην ζωη μας σε καποια φαση ετυχε να ακουμε.

Κριμα και ηθελα να παω αμα θα περναγε απο ελλαδα...

R.I.P

Κρίμα, πραγματικά κρίμα όταν φεύγει ένας τόσο μεγάλος καλλιτέχνης... :(

Πιστός fan του κι εγώ, ο πρώτος δίσκος που πήρα ως πιτσιρικάς ήταν το Bad.

Τέσπα, RIP, δεν μπορείς να πεις κάτι άλλο σε τέτοιες περιπτώσεις.

http://www.tmz.com/2009/06/25/quincy-jones-michael-jackson-death/

Quincy Jones: "I am absolutely devastated at this tragic and unexpected news. For Michael to be taken away from us so suddenly at such a young age, I just don't have the words.

Divinity brought our souls together on The Wiz and allowed us to do what we were able to throughout the 80's.

To this day, the music we created together on "Off The Wall," "Thriller" and "Bad" is played in every corner of the world and the reason for that is because he had it all...talent, grace, professionalism and dedication.

He was the consummate entertainer and his contributions and legacy will be felt upon the world forever.

I've lost my little brother today, and part of my soul has gone with him."

Ανεξάρτητα μουσικών προτιμήσεων του καθενός, ήταν κοινά αποδεκτός ώς ένα από τα ''ιερά τέρατα'' στο είδος του, παγκοσμίως.

Είχα φάει ένα κόλημμα πιτσιρικάς με το Dirty Diana. Που ακόμα και τώρα σε μεγαλύτερη ηλικία πολλές φορές έπιανα τον εαυτό μου να το σφυρίζει μηχανικά.

http://www.youtube.com/watch?v=7Hg-IRZk4D0

R.I.P. για τον μεγάλο καλλιτέχνη Michael Jackson

RIP

Michael-Jackson-Young-2008.jpg

Θρήνησα για τον Michael Jackson, τότε που πέθανε. Δηλαδή ένα-δύο χρόνια μετά το Dangerous και την αναβολή της ελληνικής συναυλίας, τότε που άρχισαν να φτάνουν τα νέα για το πως ακριβώς ο δισεκ/χος σταρ αξιοποιεί την περιουσία του για να ξαπλώνει σε ισοβαρικούς θαλάμους για να αλλάξει το χρώμα στο δέρμα του με ειδικά φάρμακα και ακτινοβολίες, για να ρυθμίζει εξωδικαστικά βάσιμες καταγγελίες παιδοφιλίας και να πληρώνει ένα απίστευτο τσούρμο πιθήκων για να διασπείρουν ψέμματα στο κοινό όσον αφορά την καλλιτεχνική και προσωπική του ζωή.

Αυτός που πέθανε χθες, δεν ήταν ο Michael Jackson - ήταν ένας λευκός που πέθανε από την κατ' εξοχήν πάθηση των λευκών αμερικανών (ανακοπή στη κρίσιμη ηλικία των 45-55), ένα "has been" καλλιτέχνης που δεν είχε ηχογραφήσει τίποτε εδώ και πολλά χρόνια, ένας μονίμως υπόδικος για ακατανόμαστα εγκλήματα, ένας άνθρωπος που είχε πλέον φτάσει να είναι απωθητικός στην όψη (ακόμη και για μένα, που δεν κρίνω από τη φάτσα κανέναν) χάρη στις περιουσίες που είχε αφήσει στα νυστέρια των πλαστικών χειρουργών.

Το χθεσινό τραγικό περιστατικό, απλά μου (ξανά)θύμησε το ακόμη τραγικότερο περιστατικό του θανάτου ενός "θεού" της μαύρης μουσικής. Ας (ξανα)πενθήσουμε.

Δεν έχει και άδικο εδώ που τα λέμε ο eye. Θα μου προκαλούσε μεγάλη έκπληξη αν ο συγκεκριμένος πέθαινε π.χ. από βαθιά γεράματα.

Ναι είμαι κυνικός, δεν μπορώ να αγιοποιήσω κάποιον μόνο και μόνο επειδή πέθανε. Σίγουρα έβγαλε κάποια ωραία πράματα στο παρελθόν όμως.

Status
Not open for further replies.

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back