Την επόμενη θα "κλέψω" κάτι από Richards. ;Dsamy paraga είπε:Τώρα για παραπάνω δεν λέω τπτ μια και δεν είναι ο ήχος μου
Εγώ; ???To αφεντικο τρελλαθηκε. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Αν θες το συζητάμε . ;DNestoras είπε:Την επόμενη θα "κλέψω" κάτι από Richards. ;D
Τσ τσ τσ... Poor choice of words. Το σωστό είναι «την επόμενη φορά θα «επηρεαστώ» από τον Richards» ;D ;D ;D\Nestoras είπε:Την επόμενη θα "κλέψω" κάτι από Richards. ;D
Καλά τα λέει τούτος! Κι επειδή τους είδα πρόσφατα live, και ξέρω ότι he has put his money where his mouth is, να τον ακούτε.audiokostas είπε:Δεν με νοιάζει πλέον αν μοιάζει, πόσο μοιάζει και σε ποιό b-side των San Francisco Ananbourboula παρουσιάζεται μια παρόμοια φράση με αυτή στο 5:23:44 με 5:23:48 του κομματιού. Όλα κάτι θα θυμίζουν (που λέει κι ο Κηλαηδόνης) και μιας και μεγαλώσαμε με αυτά, από κάπου θα ναι κλεμμένα ασυνείδητα ή συνειδητά. Αν αναλύαμε μέχρι αηδίας ότι έμπνευση υπάρχει, θαχαν - δεν θαχαν ένα δίσκο οι Led Zeppelin. Άσε που δεν θα χε ηχογραφηθεί blues τραγούδι μετά το '70. Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι έχουμε μια database στο μυαλό (και στη δική σας την περίπτωση είναι εκτεταμένη) που σε κάθε μελωδικό φτέρνισμα κάνει αυτόματα search στα πεδία. Είναι και η ηλικία που τα φίλτρα διογκώθηκαν ......
----------------------------------------
Που ναι τα 16 που κάθε καινούριο ακκόρντο ήταν και ένα τραγούδι, κάθε καψούρα και δισκογραφία
-----------------------------------------
Αυτό που ξέρω είναι ότι τόσα χρόνια "πηδιέστε" μεταξύ σας και έχετε γκαστρώσει ο ένας τον άλλον, ε καιρός να κάνετε και κανα παιδάκι (και όχι μόνο καναπεδάκι).
Μια χαρά είναι και δεν θα κάτσω στα επιμέρους σημεία καθότι τα ξέρεις καλυτερα και σε τρώνε παραπάνω.
Στρώστε τον κώλο σας.
Πάμε γερά.
Άϊντε.
Αφεντικό, μ' ακούς;
1) O Xρυσόστομος είναι;Haris είπε:1) Καλά τα λέει τούτος! Κι επειδή τους είδα πρόσφατα live, και ξέρω ότι he has put his money where his mouth is, να τον ακούτε.
2) Το κομμάτι εξαιρετικό, το παίξιμο και η ηχογράφηση ως συνήθως υψηλού επιπέδου, το κλείσιμο λίγο διστακτικό...
1) Ναι, βοήθειά μας! ;DNestoras είπε:1) O Xρυσόστομος είναι;
2) Γ@μώ το, για ένα μέρος του κομματιού (αυτό με το Peter Green/Snowy White παίξιμο και ήχο) είμαι κι' εγώ περήφανος και ο μόνος που το σχολίασε το 'βγαλε διστακτικό. :'(
"διστακτικό"...με την καλή του όρου έννοια!Nestoras είπε:το 'βγαλε διστακτικό. :'(
Ποια καλή; Είναι φυσικό επακόλουθο, αφού δεν ήθελε να παίξει με την stratocaster και έπιασε την Les Paul.LK είπε:"διστακτικό"...με την καλή του όρου έννοια!![]()
;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Μάλλον κάπου εκεί το μετάνιωσε, αλλά τότε ήταν αργά ;D ;D ;D
Με μια διστακτικότητα, μια γλυκιά και συνάμα ντροπαλή διστακτικότητα, σαν την προσπάθεια να κρύψει τα κοκκινα μάγουλα της μια πιτσιρίκα πριν το πρώτο της φιλί.Terry RoscoeBeck5 είπε:Ποια καλή; Είναι φυσικό επακόλουθο, αφού δεν ήθελε να παίξει με την stratocaster και έπιασε την Les Paul.
Μάλλον κάπου εκεί το μετάνιωσε, αλλά τότε ήταν αργά ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;DLK είπε:;D ;D ;D![]()
![]()
![]()
Εγώ το εννοούσα πιο φιλοσοφικά!
Παρουσίασα το "δισταγμό" ως αρετή.....ως ούτος αντιδιαστέλλεται την αμετροέπεια!![]()
![]()
O καλλιτέχνης ΔΕΝ πρέπει να λέει την άποψή του.Terry RoscoeBeck5 είπε:;D ;D ;D ;D ;D
Αυτό ακριβώς ;D Όμως θα ήθελα και την άποψη του καλλιτέχνη- γιατί δεν έπαιξε με stratocaster, όπως μας έχει συνηθίσει
Τι τον ώθησε σε αυτήν την δραματική αλλαγή, που είχε ως αποτέλεσμα τον εμφανή δισταγμό του ;D
....και όσο σκέφτομαι ότι καποιοι σε πληρώνουν για αυτά που λες......LK είπε:O καλλιτέχνης ΔΕΝ πρέπει να λέει την άποψή του.
Είναι έργο ημών, των μελετητών του ,να προσπαθούμε να ερμηνεύσομε και κατ’ επέκταση να καθιστούμε σαφές στο κοινό τα κίνητρα και τα παραγωγικά αίτια της βούλησής του.
Η προσπάθεια ερμηνείας του έργου του από τον ίδιο τον καλλιτέχνη, θα ήτο καταστροφική…….αφού ελλοχεύει και η απομυθοποίηση.
ΔΕΝ θα επιτρέψω να συμβεί αυτό στον Apos ΠΟΤΕ!!!
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Daudiokostas είπε:....και όσο σκέφτομαι ότι καποιοι σε πληρώνουν για αυτά που λες......
Ναι αλλά τι ωραία που τα λέει ;D ;D ;D ;Daudiokostas είπε:....και όσο σκέφτομαι ότι καποιοι σε πληρώνουν για αυτά που λες......