- Πόντοι
- 48
Σου φαίνεται περίεργο που από τον ωραίο κήπο μίας βίλας ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να ξεριζώσει τα αγριόχορτα? ;DHolystone είπε:Χμ, λεω περιεργο αυτο...
Σου φαίνεται περίεργο που από τον ωραίο κήπο μίας βίλας ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να ξεριζώσει τα αγριόχορτα? ;DHolystone είπε:Χμ, λεω περιεργο αυτο...
manosx είπε:Εμένα μου αρέσει και μου καλαρέσει, γιατί θυμάμαι ποιοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είμαστε από την προ τόμαν εποχή, τότε που το 300% καπέλο ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ήταν το μεσαίο όνομα κάθε μαγαζιού, μιλάμε για περιουσίες που έκαναν πουλώντας κλαμπατσίμπαλα σε τιμές εκκλησιαστικού οργάνου. ΤΟΜΑΝ και άγιος ο θεός, και ας αλλάζουν τιμές 465 φορές τη μέρα.
δεν ξέρω αν άλλαξε η αγορά, ή αλλάξαμε εμείς καταναλωτικές συνήθειες ή γέμισε το ιντερνετ μαγαζιά.expired είπε:Αυτο ειναι επειδη γενικοτερα εχει αλλαξει η αγορα και εχουμε προσβαση σε καθε ενα απο ολα τα δεκαδες χιλιαδες ηλ. καταστηματα ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ .
Θελω να πιστευω -ελπιζω οχι τελειως αφελως- οτι εχουμε πλεον και μια μικρη καταναλωτικη συνειδηση (λεω εγω τωρα)
Πριν χρονια παρα πολλα πραγματα επισης ασχετα απο μουσικο εξοπλισμο πουλιοντουσαν πανακριβα στην ελλαδα. και σημερα γινεται αυτο απλα το αντιλαμβανομαστε οτι κατι ειναι ακριβο ασχετα αν δεχομαστε να το πληρωσουμε.
Αν δε φερνει κατι ο ταδε κι ο δεινα δεν εγινε το μεγαλο κακο που δε θα το βρισκαμε οπως θα γινοταν πριν απο χρονια.Ετσι κι αυτοι το εκμεταλευοντουσαν(μαζι με το οτι δεν ξεραμε και ειχαμε ακομη χειροτερη καταναλωτικη συνειδηση) και πουλαγαν υπεραξια.
Δε μου αρεσει που ολα τα ''σοβαρα'' ελληνικα μαγαζια βαζουν τις ιδιες (σχεδον ή εντελως) τιμες με το τομαν . Δε μου φαινεται σοβαρο . Δε μου αρεσει να εχουν κατι ακριβα επειδη ετσι το εχει και το γερμανικο καταστημα. Σκεφτομαι οτι υποτιμουν τη νοημοσυνη μου οταν προσαρμοζουν την τιμη σε μια συγκεκριμενη επιχειρηση. Για μενα κατι αξιζει ΄τοσο΄ ασχετα με το ποσο πουλιεται. Αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα....
Ο καγμακης αλλαζει την τιμη ενος πραγματος 40%κατω σε μια μερα επειδη το εκανε ο τομαν και την αλλη βδομαδα που ο τομαν την ανεβαζει παλι 30% την ανεβαζει κι αυτος την ιδια περιοδο . Φανταζομαι θα καθεται 3 ωρες τη μερα και θα κοιταζει ολες τις τιμες των προιοντων που εχει ποσο εχουν σε ενα συγκεκριμενο γερμανικο καταστημα κι αν θες πρεπει να δωσεις τα ιδια.
Αυτοι ειμαστε κι εμενα δε μου αρεσει .
Ά γειά σου.... :angel: Πιστεύω ότι το πρώτο post του, παρεξηγημένου... :-X, Holystone βασίζεται σε αυτήν την πρόταση....Πνοή και Νύξη είπε:Με βάση την εμπειρία μου με τις Vintage πάντως, το "quality too bad" είναι λίγο δηλητηριώδες.
Για το "quality too bad" τωρα που το σκεφτομαι, και σε συνδυασμό με το οτι η φραση αυτη ηταν απο την εσωτερικη αλληλογραφια μεταξυ των υπαλληλων του Τομαν, μπορει να παιζουν και θεματα που δεν γνωριζουμε.Πχ να πηγε μια παρτιδα με οργανα με σοβαρα ελλατωματα, και που δεν ηθελε να τα πουλησει ο Τομαν για διαφορους λογους, πχ να "λερωσει" το ονομα του, να εχει επιστροφες και χασουρα κλπ, και να αποφασισε να τα στειλει πισω και να διεκοψε και την συνεργασια μετα απο ενδεχομενη προστριβη.cigaret13 είπε:Ά γειά σου.... :angel: Πιστεύω ότι το πρώτο post του, παρεξηγημένου... :-X, Holystone βασίζεται σε αυτήν την πρόταση....
Μπορεί ναι, αλλά μπορεί και όχι... Στο κάτω κάτω στο εμπόριο όλα επιτρέπονται, λέμε τώρα!Spyros Delta είπε:Για το "quality too bad" τωρα που το σκεφτομαι, και σε συνδυασμό με το οτι η φραση αυτη ηταν απο την εσωτερικη αλληλογραφια μεταξυ των υπαλληλων του Τομαν, μπορει να παιζουν και θεματα που δεν γνωριζουμε.
Πχ να πηγε μια παρτιδα με οργανα με σοβαρα ελλατωματα, και που δεν ηθελε να τα πουλησει ο Τομαν για διαφορους λογους, πχ να "λερωσει" το ονομα του, να εχει επιστροφες και χασουρα κλπ, και να αποφασισε να τα στειλει πισω και να διεκοψε και την συνεργασια μετα απο ενδεχομενη προστριβη.
Λεμε τωρα.
Μη κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.cigaret13 είπε:Στο κάτω κάτω στο εμπόριο όλα επιτρέπονται, λέμε τώρα!
Kαλα μην εισαι και τοσο σιγουρος...Superfunk είπε:Οι Άγγλοι αυτοκτόνησαν ψηφίζοντας Brexit.
H Vintage είναι μόνο η αρχή,είναι βρετανική μπραντα.
Όταν ολοκληρωθεί και τυπικά το brexit δεν θα βρίσκετε ούτε σοκολάτα cudburrys στην ΕΕ,η λίρα θα έχει γίνει δραχμή,η ανεργία στην Αγγλία θα είναι χειρότερη από της Ελλάδα και τα σπιτια στο Λονδίνο θα κάνουν πιο φτηνά και από αυτά της Αθήνας.
Έβαλαν τα χεράκια τους και βγανανε τα ματάκια τους οι ηλίθιοι.
Η Marshall θα φύγει,θα πάει στη Φρανκφούρτη όπως και όλο το citySatanas είπε:Kαλα μην εισαι και τοσο σιγουρος...
Πανε και τα Marshall δηλαδις??
αλλο Ελλαδιτσα αλλο Great Britain....
Η ειρωνεία είναι ότι ο Soros μάλλον θα προλάβει να ξανασορτάρει τη λίρα ώστε να έχουν χρήματα και οι επόμενες επτά γενεές των πρώτων επτά γενεών του 92... ;D Και η τράπεζα της Αγγλίας πάλι θα του ζητάει τα ρέστα... ;D Ναι η ζωή είναι τελικά πιο παλαβή και από την πιο παλαβή ταινία...Superfunk είπε:Οι Άγγλοι αυτοκτόνησαν ψηφίζοντας Brexit.
H Vintage είναι μόνο η αρχή,είναι βρετανική μπραντα.
Όταν ολοκληρωθεί και τυπικά το brexit δεν θα βρίσκετε ούτε σοκολάτα cudburrys στην ΕΕ,η λίρα θα έχει γίνει δραχμή,η ανεργία στην Αγγλία θα είναι χειρότερη από της Ελλάδα και τα σπιτια στο Λονδίνο θα κάνουν πιο φτηνά και από αυτά της Αθήνας.
Έβαλαν τα χεράκια τους και βγανανε τα ματάκια τους οι ηλίθιοι.
Καλά χειρότερα από εμάς δύσκολα βρίσκεις,μη ξεχνάμε ότι εμείς κάναμε ..... Επανάσταση.manosx είπε:Δεν ξέρω το που θα φτάσουν οι επιπτώσεις για το Η. Βασίλειο, αν και δε νομίζω να φτάσει σε κατάσταση χειρότερη του Ελλαδιστάν.
Ο σοφός λαός και παραμύθια σκορδαλιά.