- Πόντοι
- 1
Γεια σας παιδια ειμαι ολοκαινουριος στο φορουμ και αναζηταω ηλεκτρονικη ντραμς...Παιζω ερασιτεχνικα με κλασικη αλλα τωρα πλεον ξεκιναμε live λαικα και θελω να παρω μια ηλεκτρονικη τι μου προτεινετε????
καλωσηρθες και χρονια πολλα!themis_primera είπε:Καλως σας βρηκα.....
Γυρω στα 700 λεω να δοσω....
Και εγώ είμαι αυτής της άποψης,όπως επίσης και σε αυτήν την φάσηbeeros05 είπε:Τα εχουμε ξαναπει...μακρια απο millenium! 1000 φορες να κανεις υπομονη και να πάρεις κατι καλυτερο μεταχειρισμενο
Νομίζεις;Άμα είναι σε καλή κατάσταση, σε καλά λεφτά και σε εξυπηρετεί γι'αυτό που θέλεις να κάνεις, τότε γιατί όχι.themis_primera είπε:Ενα παιδι εδω εντος φορουμ μου δινει rolandtd td4 νομιζω τι λετε????
Περνει και αλλα πιατινια και τομ πως τα λενε???
Mανωλη δεν ξερω και πολλα γιαυτο ζηταω την βοηθεια σας.....Μανώλης Χναράκης είπε:Νομίζεις;
Άμα είναι σε καλή κατάσταση, σε καλά λεφτά και σε εξυπηρετεί γι'αυτό που θέλεις να κάνεις, τότε γιατί όχι.
Πήγαινε άκουσέ την και ανάλογα αποφασίζεις.
Από την μία καλά κάνεις. Από την άλλη όμως μπορεί να είναι και λάθος. Εγώ για παράδειγμα μπορεί να σου πω καλά λόγια για κάποιο προϊόν, με τα δικά μου κριτήρια. Αν εγώ είμαι άσχετος ή δεν γνωρίζω πολύ καλά το προϊόν ή οι απαιτήσεις μου είναι λιγότερες σε σχέση με τις δικές σου, τότε μάλλον θα γίνει λάθος επιλογή από πλευράς σου.themis_primera είπε:Mανωλη δεν ξερω και πολλα γιαυτο ζηταω την βοηθεια σας.....
Μπορείς να τις βρείς στα manual. Μπορείς να κατεβάσεις εντελώς δωρεάν τα manual από τις επίσημες ιστοσελίδες των κατασκευαστών. Τα διαβάζεις κι ότι δεν καταλαβαίνεις ρωτάς. Να έχεις τουλάχιστον ένα σημείο αναφοράς. Το καλύτερο βέβαια είναι να έρθεις σε επαφή με το προϊόν, να παίξεις, να ακούσεις τι παίζει πως παίζει κι αν σε καλύπτει.Τι διαφορες εχουν αυτες οι 2....
Με το συμπάθειο δηλαδή, κι αν το παιδί ή εγώ για παράδειγμα δεν ξέρω και σου πω ότι είναι κακές ή καλές, θα με πιστέψεις;Εσύ δεν πρέπει να έχεις μιά πρώτη άποψη; Εσύ θα παίξεις με το προϊόν όχι εγώ. Μπορεί με τα δικά μου θέλω να είναι τέλειο και για τα δικά σου να μην είναι.Τωρα αν ειναι καλες δεν ξερω θα μιλησω με το παιδι και θα δω......
sorry Roland TD-6V ειναιΜανώλης Χναράκης είπε:Νομίζεις;
Άμα είναι σε καλή κατάσταση, σε καλά λεφτά και σε εξυπηρετεί γι'αυτό που θέλεις να κάνεις, τότε γιατί όχι.
Πήγαινε άκουσέ την και ανάλογα αποφασίζεις.
Σε ευχαριστω πολυ....Αντε παιδια και αλλες γνωμες.......chrisvek είπε:Λοιπόν εμένα η άποψη μου έχει ως εξής...Καλό είναι σε γενικές γραμμές να ακούσεις κάποιες γνώμες(όσες περισσότερες καμιά φορά,τόσο καλύτερα).Βέβαια παίζει ρόλο και πως τα ακούς εσύ τα τύμπανα(ειδικά τα φυσικά).Επίσης εγώ στν θέση σου δεν θα έπαιρνα ένα σετ να ξεπερνάει τα 800Ε,για να έχει και "γλύκα" η αλλαγή για το επόμενο σετ.Ψάξε και στα μεταχειρισμένα,που όλο και κάτι θα βρεις...Τέλος η ερώτηση σου αν παίρνει άλλα πιατίνια και τομ,γίνεται σε περίπτωση που υπάρχει στο trigger module κενός χώρος!
Εγώ την γνώμη μου,την ψιλο-χοντρό είπα....ό,τι άλλο θες εδώ είμαστε...themis_primera είπε:Σε ευχαριστω πολυ....Αντε παιδια και αλλες γνωμες.......
Εννοείς HD-1.Μπορείς να τα βρεις σε κατάστημα ως stock ή μεταχειρισμένα.Bιτσίλα είπε:Πιστεύω ότι δεν είναι πολύ παλιό το θέμα για να ρωτήσω αν αξίζουν τα Roland TD1 για έναν αρχάριο καθώς διαθέτω μέχρι 600 ευρώ και δεν θέλω το ρισκάρω με μεταχειρισμένο. Κάπου είχα δει να τα σχολιάζεται αλλά δεν το βρίσκω. Τα είχε κανείς ;Είναι εύκολα στην μεταφορά;