"Άννα, να ένα μήλο" ;DMprob είπε:Ακούω προτάσεις
;D ;D ;Daudiokostas είπε:"Άννα, να ένα μήλο" ;D
Precision ή Jazz ?
Δεν μας λες πρώτα τι σε χαλάει και τι ψάχνεις, πριν αρχίσει ο καθένας μας το μακρύ και το κοντό του;
Μιας και είναι Παρασκευή (ημέρα συνταγματικά κατοχυρωμένου κoλoβαρέματος) να το πω κι αυτό που έχω δει.Terry RoscoeBeck5 είπε:Θα πει ο SF:
«Μην αλλάξεις τίποτα και τα κλειδιά και ο καβαλάρης είναι μια χαρά» ;D
Σε άλλο κούτσουρο, το οποίο όμως φόραγε τον bridge που είχα βγάλει από το άταστο VM που έχω- που στην θέση τους είχα βάλει κάτι Villex ;Dfunky_bassman είπε:Τέρρυ εσύ MEC δεν έβαλες στο κούτσουρο? Ή έχω μπερδέψει τα μπάσα?
Οι μαγνήτες είναι καλούτσικοι που φοράει το VM... ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Όχι ΚΑΛΟΙ... καλούτσικοι... Σίγουρα μία αναβάθμιση θα χρειαστεί αλλά δεν είναι ανάγκη να σκάσεις κι άπειρα φράγκα... Γέφυρα άστην όπως είναι... Ηλεκτρικά άλλαξε (γιατί 99% θα είναι πεταμένα σα μακαρόνια μέσα στο cavity με χάλια κολλήσεις) και τέλος κοίτα το nut... Κάτι άλλο είναι ψιλοτζάμπα λεφτά καθώς θα φτάσεις να δώσεις τα λεφτά που θα έδινες για ένα Fender Std!!!
Ασε λοιπον το μπασο ησυχο και δες τι μπορεις να δωσεις για ενισχυτη.Mprob είπε:Behringer 15άρη!
Τοτε γνωμη μου ειναι, να αφησεις τις αναβαθμισεις και να παρεις ενα ενισχυτη της προκοπης, θα ακουσεις αλλο μπασο πραγματικα...και φυσικα αν παρεις ενα καλυτερο ενισχυτη θα σου φυγει αυτη η καψα για αναβαθμιση για κανα χρονο τουλαχιστονMprob είπε:Behringer 15άρη!
+1 για τον GKnexarulhu είπε: