- Πόντοι
- 898
Στις αγγελίες, χθες δύο αποσυνδέσεις και σήμερα μία μέχρι στιγμής.
-1-
Στην λίστα "Οι αγγελίες μου" στις διάφορες επιλογές της εκάστοτε αγγελίας εμφανίζεται και η επιλογή "Κάνε Bump-Up!" ενώ δεν είναι ακόμα στα πλαίσια της χρονικής περιόδου για Bump-Up. Στις πιό πρόσφατες ανανεώσεις δεν εμφανίζεται αυτή η επιλογή που αυτό είναι και το σωστό.
-5-
Εάν από τις αγγγελίες σου κάνεις "Bump-Up!" (σε αγγελία που χρονικά είναι εντάξει για να γίνει), αφού εκτελεστεί η ανανέωση πάνω δεξιά εμφανίζει πως είσαι αποσυνδεδεμένος. Στην πραγματικότητα όμως δεν είσαι γιατί αν κάνεις refresh την σελίδα εμφανίζει πως είσαι συνδεδεμένος.
Δεν γνωρίζω αν αυτές τις μέρες έγιναν κάποιες παρεμβάσεις στον κώδικα του φόρουμ ή αν είναι τυχαίο.Η εμφάνιση φορτώνει. Κάποιες λειτουργίες καθυστερούν μέχρι και 10 δευτερόλεπτα.
Για παράδειγμα:
Δοκίμασε το παρακάτω link: https://www.noiz.gr/discover/unread/
και αμέσως μετά επέλεξε από το μενού "Δικά μου".
Εμένα με Vodafone στην Αθήνα φορτωνει αστραπιαία.Δεν γνωρίζω αν αυτές τις μέρες έγιναν κάποιες παρεμβάσεις στον κώδικα του φόρουμ ή αν είναι τυχαίο.
Πάντως με την αλλαγή σύνδεσης από Vodafone σε Nova φορτώνει το site πολύ πιό γρήγορα.
Δεν έγιναν.Δεν γνωρίζω αν αυτές τις μέρες έγιναν κάποιες παρεμβάσεις στον κώδικα του φόρουμ ή αν είναι τυχαίο.
Πάντως με την αλλαγή σύνδεσης από Vodafone σε Nova φορτώνει το site πολύ πιό γρήγορα.
οκ το γνωρίζω.Όντως η σύνδεση μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο.
Όχι, απλά έγινε αλλαγή σύνδεσης από Vodafone σε Nova ίδιας ταχύτητας.Έβαλες fiber?
Δηλαδή;Οι παρακάτω κατηγορίες στις αγγελίες εμφανίζουν αλλόκοτα πράγματα.
• Ενισχυτές Οργάνων
• Πλήκτρα Synths
• Live Sound
• Μαθήματα Μουσικής & Υπηρεσίες
• Μουσικοί & Ηχολήπτες