Αν είσασταν εφέ, ποιό θα είσασταν?

Εγω θα ημουνα οτιδηποτε behringer .....

ποτε δεν βγαζω καλο ηχο !!!!!!!

ταλαιπωρημενο audio input  σε κανα korg ms20 καθως τα τελευταια μου σαββατοκυριακα ειναι πολυ πανικος και με εχουν εξαντλησει αλλα ακομα κανω παραξενους θορυβους.......

Απο αποψη παιξιματος, θα ημουν μαλλον κατι μεταξυ delay και equalizer.

Σαν χαρακτηρας, ΣΙΓΟΥΡΑ πολυεφε... Και μαλιστα δυσκολο στην χρηση...

Εγώ το κόβω να ήμουν Ring και μάλιστα μεταχειρισμένο. Σαλταρισμένο εφέ σαν εμένα ^^ ;D.

FUZZ.....kai μαλιστα με germanium transistors ...και εννοειται το gain knob sto full

echo...ο.ο.ο.ο.ο.ο..... (όχι reverb) ( πάντα από ελληνικό πανηγύρι ή θρυλικές ηχογραφήσεις δεκαετίας 80 )

μήτσο βάλε έκο κ΄ευαισθησία    ;D  ;D  ;D

lunar είπε:
echo...ο.ο.ο.ο.ο.ο..... (όχι reverb) ( πάντα από ελληνικό πανηγύρι ή θρυλικές ηχογραφήσεις δεκαετίας 80 )

ξεχασες και το octavier στο κλαρίνο και στα πλήκτρα.. ;D ;D ;D ;D ;D ;D

lunar είπε:

Χαχαχαχα!!! ;D ;D ;DΈχεις δει τον Σταρόβα να μιλάει για αυτό??? ;D ;D

Έτσι που'ναι το κεφάλι μου τελευταία, μάλλον για λίγο fuzz με βλέπω με μπόλικο flanger...

χα χα !!!  ναι ρε σταροβας, αναπαριστούσε τραγουδιστή δεκαετίας 80 που είχε τιγκάρει το echo,  και τραγουδούσε με το στόμα πως ακουγόταν , απίστευτος , δε θυμάμαι το κομμάτι αλλά πολύ γέλιο....

Εγώ θα ήμουν delay γιατί είμαι αρκετά τεμπέλης και θέλω να πετυχαίνω πολλά  με τις μικρότερες θυσίες ;D if you know what I mean  :P

taskor είπε:
Noise Suppressor ;)
Tα θερμά μου συγχαρητήρια κύριε taskor.. 8)..Έχετε απόλυτο δίκιο...Αλλάζω την απάντησή μου σε Noise Suppressor και προσθέτω επίσης:

Equalizer & Compression Ssssssustainer....Mòνο με αυτά τα 3 κάνεις σωστή δουλειά και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δόγμα αυτή η ρήση!! 8)

Χιλιοειπωμένο, αλλά delay. Δηλαδή, delayed (=καθυστερημένος).

Μπορεί και κανένα ΚTube (=κτούμπ..) Overdrive.

Εντάξει, τέρμα η πλάκα. Δεν ξέρω τίποτα από εφφέ, μόνο με τα stomp της Behringer έχω παίξει. Θα έλεγα το FM600 Filter Machine, γιατί είμαστε κατά φαντασίαν δημιουργοί, οπότε...

Trending...

Νέα θέματα

Back