Αν δεν είχε εφευρεθεί η ηλεκτρική κιθάρα ... ;

Θα παιζαμε ολοι αγνη παραδοσιακη υποσαχαρια μουσικη με στιχους τις παπαριες που γραφει ο OSHO στα βιβλια του! :lol:

Να και μια φωτο απο τα αυθεντικα φυσικολατρικα οργανα που θα χρησιμοποιουσαμε.. :lol:

photo_ensemble_small.jpg

αντε σας περιμενω στην τεντα μου στην ερημο για τσαϊ... :wink:

Αν σε λένε και "Αϊσέ, το ανέγγιχτο ρόδο της Σαχάρας" θα έρθουμε άμεσα. :) :) :)

Αν σε λένε και "Αϊσέ' date=' το ανέγγιχτο ρόδο της Σαχάρας" θα έρθουμε άμεσα. :) :) :)[/quote']

Eyeprotocol, σου αρέσουν τα ..."ανέγγιχτα ρόδα"...???? :wink: :wink: :wink: :lol:

Eyeprotocol' date=' σου αρέσουν τα ..."ανέγγιχτα ρόδα"...???? :wink: :wink: :wink: :lol:[/quote']
Είμαι υπερ του ανέγγιχτου ρόδου. Υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να την έχεις πέσει μέσα στη τέντα, να έχεις παραδίπλα τον Superfunk να παίζει ριφς του Κλάφτον σε μονόχορδο πρωτόγονο κιθαρόνι, να έχεις πιει τα τσάγια σου και να έχει έρθει και η Αϊσέ για να την μυρίσεις;

Αν μάλιστα έχεις και τον Osho σε ασφαλή απόσταση να ρίχνει τίποτε κουφά σε σπασμένα αμερικάνικα, τότε ποιος σε πιάνει... :) :) :)

Eyeprotocol' date=' σου αρέσουν τα ..."ανέγγιχτα ρόδα"...???? :wink: :wink: :wink: :lol:[/quote']
Υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να την έχεις πέσει μέσα στη τέντα, να έχεις παραδίπλα τον Superfunk να παίζει ριφς του Κλάφτον σε μονόχορδο πρωτόγονο κιθαρόνι, να έχεις πιει τα τσάγια σου και να έχει έρθει και η Αϊσέ για να την μυρίσεις;
ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Να έχεις παραδίπλα τον Superfunk να παίζει ριφς του Κλάφτον σε μονόχορδο πρωτόγονο κιθαρόνι, να έχεις πιει τα τσάγια σου και να έχει έρθει και η Αϊσέ για να πάψει να είναι ... ανέγγιχτη!!! :lol:

ΕΙΣΑΣΤΕ ΦΑΟΥΛ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!

Αυτά είναι τα σωστά τα φυσιολατρικά τα όργανα:

klarino.jpg

Και αυτός ο σωστός ο παραδοσιακός χορός των πατέρων μας:

tsamiko.JPG

imagexoros_tsamikos.jpg

:roll:

Εχμμ.... :?

Τώρα που το σκέφτομαι...

Ο Τσάμικος είναι αλβανικός χορός...

Δεν πιστεύετε ότι θα έχουμε τίποτα 'επιπτώσεις' που τον 'δανειστήκαμε' ε;; :roll:

Όπως και τη φουστανέλα... :roll:

Λέτε γι'αυτό να μας εκδικούνται οι Αλβανοί χάκερς; (όταν δεν τους κόβουνε το ρεύμα, για λόγους οικονομίας, εκεί στην πατρίδα τους, γνωστό λίκνο της σύγχρονης τεχνολογίας...) 8)

Δεν πιστεύετε ότι θα έχουμε τίποτα 'επιπτώσεις' που τον 'δανειστήκαμε' ε;;
μπα πιο σοβαρες βλεπω τις επιπτωσεις του "δανεισμου" απο τους Ιταλους (βιολι),τους Περσες (λαουτο) & τους Γερμανους (κλαρινο) :lol:

Παντως το ξανασκεφτηκα το πραμα και ο ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ εχει ΔΙΚΙΟ!! :lol:

Για αυτο & εγω απο αυριο μετακομιζω απο ΕΔΩ

060112_sin_34_480.jpg

ΕΔΩ

hut.jpg

ηδη ΑΝΤΑΛΛΑΞΑ αυτο

F50.jpg

με ΑΥΤΟ

donkey.jpg

(και βεβαια ΧΑΡΙΣΑ ολα τα υπαρχοντα μου γιατι απο οτι βλεπετε η προσπαθεια μεταφορας τους απετυχε ΙΚΤΡΑ!! :lol: )

& πουλησα αυτο

1966fender_telecaster_butterscotch-b.jpg

& αγορασα αυτο το φυσιολατρικο

musical02.jpg

βεβαια πλεον δεν θα επικοινωνω μαζι σας με αυτο

gsx_slim_kakudai.jpg

αλλα με ΑΥΤΟ

pigeonpost_lg.jpg

ΕΧΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑ... ΚΑΗΜΕΝΕΕΕΕΕΕ...ΚΟΣΜΕΕΕΕΕΕΕΕ :lol:

IxNiLaTiS είπε:

Οι μουσικές (και οι τέχνες γενικότερα) των προηγουμένων εποχών ήταν περισσότερο φυσιολατρικές,
Μιλάω για φυσιολατρική τέχνη,

δηλαδή για τον φυσιολατρικό προσανατολισμό της.

Abraxas είπε:

Αυτά είναι τα σωστά τα φυσιολατρικά τα όργανα:

Superfunk είπε:

Να και μια φωτο απο τα αυθεντικα φυσικολατρικα οργανα που θα χρησιμοποιουσαμε..
Δεν υπάρχουν φυσιολατρικά όργανα, ούτε είπα εγώ κάτι τέτοιο.

Και δεν έκανα καμία διάκριση σε καλά ή κακά όργανα.

Απλά κάποια πράγματα (έτσι και κάποια όργανα) έχουν πολύ δυνατούς «κραδασμούς»,

και θα πρέπει να είμαστε αρκετά ικανοί και συνειδητοί ώστε μέσα στην σχέση μας με αυτά,

να έχουμε εμείς το πάνω χέρι.

Το λέω αυτό επειδή αντιλαμβάνομαι πως κόπτεσθε μην σας κατηγορήσω την ηλ. κιθάρα.

Αλλά την απάντηση σε αυτό την έδωσε ο Wow! ο οποίος είπε:

Ο Θεός, αν εμφανιστεί και είναι τσαντισμένος, πολύ φοβάμαι ότι θα ξεκινήσει από το ομαδικό delete πολλών συνανθρώπων μας,

ίσως και το δικό μας,

αφήνοντας τις ηλεκτρικές κιθάρες ανέπαφες

προκειμένου να πέσουν σε καλύτερα, από τα δικά μας, χέρια.

Απλά κάποια πράγματα (έτσι και κάποια όργανα) έχουν πολύ δυνατούς «κραδασμούς», και θα πρέπει να είμαστε αρκετά ικανοί και συνειδητοί ώστε μέσα στην σχέση μας με αυτά, να έχουμε εμείς το πάνω χέρι.
Καλά, το έχεις κάψει τελείως ε; :roll: :roll:

med1.jpg

:lol: :lol: :lol: :lol:

Μια μέρα που θα έχεις (αν έχεις) όρεξη' date=' κάνε κάτι άλλο. Δηλαδή, να πεις πως σήμερα θα παίξω μουσική δίχως να χρησιμοποιήσω

τους γνωστούς και χιλιοπαιγμένους τρόπους και ήχους.

Δεν θα χρησιμοποιήσω πχ αυτόν το ήχο που μου αρέσει και τον χρησιμοποιώ κατά κόρον,

αλλά θα προσπαθήσω να παίξω με κάποιον που δεν με έχει εντυπωσιάσει,

να δώ πού θα με «βγάλει».

Το έχω κάνει, και πίστεψέ με, είχε ενδιαφέρον! :wink:[/quote']

Α, ναι, αυτό όντως έχει ενδιαφέρον. Όχι ότι το κάνω μόνο με ακουστικά όργανα βέβαια. Αλλά είναι όντως πολύ ενδιαφέρον, όταν συνήθως γράφεις κομάτια σε rock φόρμες να πεις μια μέρα "ρε συ, ας γράψω κάτι μόνο με κλασσικές κιθάρες", ή "ας γράψω κάτι εντελώς ηλεκτρονικό" κλπ. Όχι μόνο καταλήγεις σε εντελώς διαφορετικούς ήχους και σε εντελώς νέους (για σένα) τρόπους να εκφράσεις κάποιες σκέψεις σου ή συναισθήματα, αλλά είναι και πολύ χρήσιμο "εργαλείο" για τη μουσική την οποία βασικά γράφεις (τη rock στο συγκεκριμένο παράδειγμα), διότι μπορείς να την εμπλουτήσεις με ήχους, γυρίσματα και ιδέες που ίσως και να μην της έχουν αποδοθεί ποτέ μέχρι τώρα! :)

Απλά κάποια πράγματα (έτσι και κάποια όργανα) έχουν πολύ δυνατούς «κραδασμούς»' date=' και θα πρέπει να είμαστε [b']αρκετά ικανοί και συνειδητοί [/b]ώστε μέσα στην σχέση μας με αυτά, να έχουμε εμείς το πάνω χέρι.
Καλά, το έχεις κάψει τελείως ε; :roll: :roll:

med1.jpg

:lol: :lol: :lol: :lol:
βρε τι παθαμε...και που να σφιξουν οι ζεστες.... :lol:

εγω παντως πιστευω οτι μονο ΑΥΤΑ τα οργανα εχουν πολυ δυνατους κραδασμους

full11.jpg

Α' date=' ναι, αυτό όντως έχει ενδιαφέρον. Όχι ότι το κάνω μόνο με ακουστικά όργανα βέβαια. Αλλά είναι όντως πολύ ενδιαφέρον, όταν συνήθως γράφεις κομάτια σε rock φόρμες να πεις μια μέρα "ρε συ, ας γράψω κάτι μόνο με κλασσικές κιθάρες", ή "ας γράψω κάτι εντελώς ηλεκτρονικό" κλπ. Όχι μόνο καταλήγεις σε εντελώς διαφορετικούς ήχους και σε εντελώς νέους (για σένα) τρόπους να εκφράσεις κάποιες σκέψεις σου ή συναισθήματα, αλλά είναι και πολύ χρήσιμο "εργαλείο" για τη μουσική την οποία βασικά γράφεις (τη rock στο συγκεκριμένο παράδειγμα), διότι μπορείς να την εμπλουτήσεις με ήχους, γυρίσματα και ιδέες που ίσως και να μην της έχουν αποδοθεί ποτέ μέχρι τώρα! :)[/quote']

το βρισκω κι εγω πολυ ενδιαφερον.μια ζωη εγραφα με την ηλεκτρικη κιθαρα (με παραμορφωση) και τωρα τελευταια που γραφω με ακουστικη η με την ηλεκτρικη με "καθαρο" ηχο,εχω βρει μερικες πολυ ενδιαφερουσες (για μενα) ιδεες....

α και κατι αλλο,οκ παιδια τον καναμε παλι τον χαβαλε μας,μη το γ£%&%&με κι αυτο το θεμα

α και κατι αλλο' date='οκ παιδια τον καναμε παλι τον χαβαλε μας,μη το γ£%&%&με κι αυτο το θεμα[/quote']

Και γιατί όχι; :roll:

Τώρα που το σκέφτομαι, έχεις δίκιο, ας αφήσουμε τον εμπνευστή του να το χειραγωγήσει και να το οδηγήσει στα... γνωστά του αραχνιασμένα μεταφυσικά μονοπάτια... :roll:

Και γιατί όχι; :roll:
και γιατι ναι;

ουτε ο μενελαος ουτε εγω νομιζω πως ακολουθησαμε τα "γνωστά του αραχνιασμένα μεταφυσικά μονοπάτια" αλλα μια απαντηση τη δωσαμε....

τεσπα οτι γουσταρει κανει ο καθενας....

κοιτα...καθε θεμα εξελισεται ΑΚΡΙΒΩΣ οπως του ΑΞΙΖΕΙ (οπως και καθε ανθρωπος παιρνει στη ζωη ΑΚΡΙΒΩΣ οτι του αξιζει...για να πω και το δικο μου το μεταφυσικο... :lol: )

η πολυ σοβαροτητα βλαπτει την υγεια..... :wink:

και γιατι ναι;ουτε ο μενελαος ουτε εγω νομιζω πως ακολουθησαμε τα "γνωστά του αραχνιασμένα μεταφυσικά μονοπάτια" αλλα μια απαντηση τη δωσαμε....

τεσπα οτι γουσταρει κανει ο καθενας....
Καλά... πριν απ'όλα κάνε έναν κόπο και κοίτα ποιος ήταν αυτός που έδωσε την πρώτη, μακροσκελή και 'σοβαρή' απάντηση στο θέμα και μετά τα λέμε πάλι, ΟΚ? :wink:

η πολυ σοβαροτητα βλαπτει την υγεια..... :wink:
ναι ρε,ποιος μιλησε για πολυ σοβαροτητα αλλα οσο με κουραζουν οι μεταφυσικες ανησυχιες του ιχνηλατη,αλλο τοσο με κουραζει και το να διαβαζω θεματα να καταληγουν σε ψιλοκοροιδεμα.τελος

Superfunk

κοιτα...καθε θεμα εξελισεται ΑΚΡΙΒΩΣ οπως του ΑΞΙΖΕΙ (οπως και καθε ανθρωπος παιρνει στη ζωη ΑΚΡΙΒΩΣ οτι του αξιζει...για να πω και το δικο μου το μεταφυσικο...
Αυτό που είπες είναι πολύ σωστό και φρόντισε να μην το ξεχνάς.

Η Κοσμική Νομοτέλεια δεν χαρίζει κάστανα.

Το συγκεκριμένο θέμα και ο ίδιος IxNiLaTiS

πράγματι αξίζουν αυτήν την μεταχείριση από τα συγκεκριμένα άτομα του Noiz.

¶λλωστε δεν θα περίμενα και διαφορετική αντιμετώπιση,

διότι δεν είναι όλα για όλους …

Το γιατί το κάνω όμως, είναι δικό μου θέμα,

και πίστεψέ με, το κάνω συνειδητά. :wink:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back