Αν μπορειτε παιξτε ΑΥΤΟ το κομματι!!!

γιατι υπαρχει αυτο?

Κατι τετιοι τυποι με κανουν να νιοθω οτι δεν ειμαι τελικα και ΤΟΣΟ αχρηστος.

Εδω πρεπει να αναγωρισουμε την υπερπροσπαθεια του κιθαριστα!

Ο μπασιστας μαλλον καταλαβε αλλο κοματι.

DO THEY ROCK OR WHAT!!!

;D

bihlas87 είπε:
Διαβάστε και το πρώτο σχόλιο στο πρώτο βιντεο ;D
Mωλις το διαβασα και εχω να πω ΟΜG και 3LOL.

O τυπος εχει χιουμορ.

Ο τραγουδιστης κερδιζει ανετα τον τιτλο του πιο ξεμωραμενου ροκα ever....Μα τι διαολο,καμμια ακρη της προκοπης δεν ειχε για ντρογκια? Πρεπει να πινει τα ληγμενα?  8)

Οσο για τον υποτιθεμενο "αντιχρονισμο " ή "ασυμμετρο ρυθμικο μοτιβο" ή δεν ξερω τι, ειναι μια εξυπναδα που προφανως προεκυψε στη "μπαντα" τυχαιως, εν μεσω ληγμενοπροβας. ;D ;D ;D.  Το ...ασμα ::) ανετα κερδιζει μια κορυφαια θεση αναμεσα στις 100 μεγαλυτερες παπαριες ολων των εποχων ....:P :P

Μωρέ εγώ θα μπορούσα να παίξω το κομμάτι...αλλά φοβάμαι μην έχω την παρακάτω κατάληξη:

Μου θυμίζει λίγο τα punk-rock τραγουδάκια που παίζαμε 13-14 χρονών όταν δεν ξέραμε ούτε καν πως πιάνεται το όργανο.... Αλλά τους παραδέχομαι που έχουν τους όρχεις να κάνουν και live, γιατί εν τέλη το χαβαλέ τους τον έκαναν!!!

o μπάτσος που έφαγε ο κιθαρίστας,βγήκε καρφί !

Πρέπει εκεί να έγιναν πολλές πρόβες.(τι Τζανετάκος και μλκς ! )

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το δόντι που λείπει από το στόμα του τραγουδιστή πουλήθηκε σε ιδιωτική δημοπρασία έναντι 3 φανταστικομυρίων /sarcasm

Στην αρχή πάντως ψάρωσα, νόμιζα πως είναι παρωδία του τύπου που έχει κάνει τα clipaκια "xyz shreds", όταν κατάλαβα πως είναι κανονικό live... τα έχασα  :P

Korgious είπε:
o μπάτσος που έφαγε ο κιθαρίστας,βγήκε καρφί !

Πρέπει εκεί να έγιναν πολλές πρόβες.(τι Τζανετάκος και μλκς ! )
Τζανετάκος ???    Μουχαχαχαχαχαχα

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Παιδιά νομίζω δεν κάνουν χαβαλέ... :P

Όταν οι Sonic Youth συνάντησαν τους Black Flag.

Και περάσανε 3 γενιές ενδογαμίας...

Πάντα μου έκανε εντύπωση στα parody του St Sanders πόσο θεικη κ τρισαθλια δουλεια κανει. Ο τυπος δίνει τρελη βάση στη λεπτομέρεια σε ολη τη σειρα "shreds" κ πρέπει να τρώει ποοοολλλλεεςςς ωρες σε καθε βιντεακι κ πραγματικα το'χει σπουδάσει το θέμα.

Θα πει καποιος οτι ειναι ο ορισμος του καψιματος. Δε διαφωνω κ δε καταλαβαινω γιατι σπαταλα καποιος τοση φαια ουσια. Ισως απο την αλλη γι'αυτο να'ναι ο μονος που βγάζει τόσο γελιο.

Εκει που θέλω να καταληξω ειναι οτι στους Kings Of Leon τα εσπασε!!!! Το εβλεπα

κ δε το πιστευα. Εχει ξεφυγει πλεον κ αν δεν εισαι συγκεντρωμενος μπορεις να τη πατησεις. Η μαλλον να θες να την πατησεις!!! Ευγε. Τρελο καψιμο

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back