Αμερικανικά οργανα , πάρτε τώρα που υπάρχει στοκ γιατί σε λίγο.....

η οποία έχει κουραστεί να ακούει ψευτοπροοδευτικές αηδίες άεργων τεμπελχανάδων..
Αυτό είνια κοινό χαρακτηριστικό όλων όσων ασχολούνται με την πολιτική, από όλες τις παρατάξεις, σε όλους; του βαθμούς....από κοινοτάρχη μέχρι πλανητάρχη.

Πάντως από ενισχυτές, άντε να μας λείψει κανείς Μέσα Μπουγκι, σιγά, εμείς έχουμε Engl, Marshall , Orange, Diezel, Mezzabarba, Brunetti, Laney κτλ κτλ 🤣

Αυτό είνια κοινό χαρακτηριστικό όλων όσων ασχολούνται με την πολιτική, από όλες τις παρατάξεις, σε όλους; του βαθμούς....από κοινοτάρχη μέχρι πλανητάρχη.

Νομίζω ότι είναι πιο ευρεία η παλέτα..

Από τους ελάτε "εθελοντικά" να δουλέψετε ακόμη μία μέρα στη βδομάδα, που μιλάνε για εργασία δύο οκταώρων τη μέρα σε διαφορετικούς εργοδότες,μέχρι το άλλο άκρο που περιλαμβάνει λεφτόδεντρα και να τυπώσουμε πεντοχίλιαρα με τους εκτυπωτές μας..

Οι άλλοι το γυρνάνε σε χρόνο dt από Ομπάμα σε Τραμπ και γενικά στην Aμερική επικρατεί,ότι του φανεί του λωλοστεφανή...

Γενικά όσο περνάνε τα χρόνια, βλέπω ότι η μέση οδός, η χρυσή τομή,κ.λ.π. είναι η σοφότερη στάση στις περισσότερες εκφάνσεις της ζωής, αλλά να που η ανθρωπότητα παίζει ακόμη πινγκ πονγκ από το ένα άκρο στο άλλο..

... αλλά να που η ανθρωπότητα παίζει ακόμη πινγκ πονγκ από το ένα άκρο στο άλλο..
Πάντα αυτό ίσχυε, από την εποχή του Φαραώ.
Είναι στη φύση του ανθρώπου.

Αλλά δε θέλω να είμαι αφορμή να γυρίσει το thread σε πολιτική συζήτηση, οπότε να ένα random video από τις πολλές φορές που δεν πίστευα αυτά που έβλεπα.

Ταξί χωρίς οδηγό...
Είχα πετύχει και τα Cybertrucks του Musk που τα έστειλε Λος Αντζελες για να παρέχουν internet και ρεύμα στους πληγέντες.
Δηλαδή έβλεπες 100plus οχήματα το ένα πίσω από το άλλο να πηγαίνουν τάπα χωρίς οδηγό.

Και στη NAMM είχε κάτι κουλά τεχνολογικά εκθέματα...
Π.χ.

Εγω θέλω Τραμπ γιατί μιλάει για τη λαϊκή αναταξη και αυτό με εξιτάρει 🥰

Απ' ότι φαίνεται μετά τη βουτιά στον Nasdaq, o Τραμπ αποφάσισε να "παγώσει" την επιβολή δασμών.

Τζάμπα επένδυσα όλες μου τις αποταμιεύσεις σε Les Pauls 😂

Ήταν με P-90s τουλάχιστον;
Ο μόνος λόγος για να πάρει κανείς ακριβή κιθάρα με P-90s, είναι να παίζει slide.

Για όλους τους άλλους μια Harley Benton με έναν Gibson P-90 στο bridge είναι υπερ-αρκετή για να παίξουν Buzzcocks ή Social Distortion.:cool:

Ο μόνος λόγος για να πάρει κανείς ακριβή κιθάρα με P-90s, είναι να παίζει slide.

Για όλους τους άλλους μια Harley Benton με έναν Gibson P-90 στο bridge είναι υπερ-αρκετή για να παίξουν Buzzcocks ή Social Distortion.:cool:

Άρα βασικά… δεν υπάρχει λόγος να έχει κάποιος κιθάρα με P-90s… 🤣

Άρα βασικά… δεν υπάρχει λόγος να έχει κάποιος κιθάρα με P-90s… 🤣
Εγώ έχω μια SG που την πήρα σε καλή τιμή με P-90s κι άφησα τον bridge για να μπορώ να κάνω τα παραπάνω. Τον neck τον άλλαξα με mini hum. Πολλές φορές βέβαια έχω σκεφτεί να βάλω mini hum και στον bridge και να πάρω μια Cathy Zhong να κουμπώσω τους P-90s.

Α, ναι, ξέχασα: και λίγες μέρες πιο πριν ακόμα, η Κίνα ανακοίνωσε την διατήρηση του τεχνιτού τους ήλιου (ναι, ΗΛΙΟΥ) σε σταθερή κατάσταση για 17 δευτερόλεπτα περίπου. Όχι, δεν έχει καταφέρει τίποτα παρόμοιο κανένας άλλος so far...

Ταξί χωρίς οδηγό...
Είχα πετύχει και τα Cybertrucks του Musk που τα έστειλε Λος Αντζελες για να παρέχουν internet και ρεύμα στους πληγέντες.

Δέν βλέπω κάτι πραγματικά πρωτοποριακό κ εντυπωσιακό.

Ταξί χωρίς οδηγό οι αμερικανοί,οδηγούς χωρίς ταξί εμείς στην Ελλάδα.

Τεχνιτό ήλιο οι κινέζοι,φυσικό ήλιο με τεχνιτούς κινέζους εμείς.
Πιάσε έναν εργαζόμενο στην τύχη,ρώτα πόσα βγάζει και πόσα πάγια έξοδα έχει τον μήνα.

Στέλνει ο Musk ιντερνετ στους πληγέντες με τις ιπτάμενες κατσαρόλες του?
Εμείς παίρνουμε τους πληγέντες και τους γυρνάμε γύρω γύρω στην χώρα μέχρι να πιάσουν σήμα.

Για τους δασμούς,εκτός απο τα custom shops,ολα τα άλλα τα φτιάχνουν εκτός,οπότε...
Κάτι που δέν αναφέρθηκε,αλλά η ιστορία που λειτουργεί σπειροειδές,περνώντας περίπου από το ίδιο σημείο θα επιβεβαιώσει ακόμη μια φορά σε περίπτωση που η μορφή από το Muppet Show αρχίζει και παίρνει τέτοιες αποφάσεις είναι ότι,όπως και παλιότερα,θα ακμάσει το παράλληλο εμπόριο η και παρεμπόριο.
Ο μόνος λόγος που ΔΕΝ θα το κάνει αυτό,είναι οτί πλέον είναι κάτι που δέν μπορούν να ελέγξουν,οχι τόσο στο εσωτερικό της χώρας,αλλά εκτός περισσότερο.
Οσον αφορά τα μουσικά όργανα δε,το Μεξικό και η Ασία γενικότερα περιμένουν με ανυπομονησία μια τέτοια κίνηση,αφού ΚΑΝΕΝΑ απο τα υλικά κατασκευής που απαιτείται δέν αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο των αμερικανών.

Τωρα που είπα αποκλειστικό προνόμιο.

Εκλεισα πορτοπαράθυρα και είμαι πάνω απο την γυάλινη σφαίρα.
Δέν βλέπω τίποτα...
Δέν ήταν στην πρίζα τελικά,το πρόβλημα διορθώθηκε.
Βλέπω ανατολικά να προσπαθούν να φτιάξουν το δικό τους τσιπάκι και να λένε κάτι για Nvidia...

Βλέπω ανατολικά να προσπαθούν να φτιάξουν το δικό τους τσιπάκι και να λένε κάτι για Nvidia...
ΝVIDIA POWA!
AMD POWA!!
INTEL POWA!!
chin chon και ντοβαριεσκ.......... NO POWA!!!

Εμείς οι Έλληνες, που τα ξέρουμε όλα, προβλέπουμε Αμερικάνικη πανωλεθρία/φιάσκο/κατάρρευση κλπ. Βρε μπράβο μας...

Απ' ότι φαίνεται μετά τη βουτιά στον Nasdaq, o Τραμπ αποφάσισε να "παγώσει" την επιβολή δασμών.

Τζάμπα επένδυσα όλες μου τις αποταμιεύσεις σε Les Pauls 😂

Υπάρχει ενα ΑΡΧΑΙΟ γνωμικο το οποιο το νοιωσαμε και εμεις στο πετσι μας...

"Populists always think they have a big BIRD, that is until the MARKETS take their OWN BIRD out and they realize that it is MUCH-MUCH bigger than their populists' bird"

O πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τρουντό συμφώνησε να ενισχύσει τα σύνορα της χώρας του με τις ΗΠΑ για να πατάξει τη μετανάστευση (παράνομη μετανάστευση από τον Καναδά στις ΗΠΑ;) και τη ροή του θανατηφόρου ναρκωτικού φαιντανύλη (ελάχιστες ποσότητες σε σχέση με όσα περνούσαν από το Μεξικό).

Νωρίτερα, ο Τραμπ έκανε μια συμφωνία με τον πρόεδρο του Μεξικού Κλαούδια Σεϊνμπάουμ. Συμφώνησε να ενισχύσει τα βόρεια σύνορα με 10.000 στρατιώτες. Σε αντάλλαγμα οι ΗΠΑ θα περιόριζαν τη ροή όπλων στο Μεξικό. Με λίγα λόγια οι ΗΠΑ παραδέχθηκαν πως είναι αυτοί που εξοπλίζουν άμεσα ή έμμεσα τα καρτέλ ναρκωτικών...

Οι Τζάστιν Τρουντό και Κλαούδια Σεϊνμπάουμ, βρίσκονταν σε συντονισμό των κινήσεών τους ως προς την επιβολή δασμών εναντίον των ΗΠΑ, έχοντας τηλεφωνική επικοινωνία από το βράδυ του Σαββάτου.

Η Κίνα τώρα, είναι άλλο τραγούδι και κύρηξε τον εμπορικό πόλεμο. Εγώ πιο πολύ θα ανησυχούσα για τις Squier made in China παρά για τα made in US όργανα που ούτως ή άλλως ήταν ακριβά για το βαλάντιό μου...

O πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τρουντό συμφώνησε να ενισχύσει τα σύνορα της χώρας του με τις ΗΠΑ για να πατάξει τη μετανάστευση (παράνομη μετανάστευση από τον Καναδά στις ΗΠΑ;) και τη ροή του θανατηφόρου ναρκωτικού φαιντανύλη (ελάχιστες ποσότητες σε σχέση με όσα περνούσαν από το Μεξικό).
Η οποία σε απόλυτα νούμερα είναι το 0,2% της ποσότητας που μπαίνει παράνομα στις ΗΠΑ. Να 'χαμε να λέγαμε δηλαδή.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back