- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,003
Και εγώ θα ήθελα να τους ξέρω.boukaw7 είπε:αν θες LH στείλε με πμ και τους 2 καλλιτέχνες που ανέφερες.
Και εγώ θα ήθελα να τους ξέρω.boukaw7 είπε:αν θες LH στείλε με πμ και τους 2 καλλιτέχνες που ανέφερες.
Οχι,ειναι ενδιαφερων να επεκαταθει το θεμαboukaw7
Δεν ξέρω αν αυτή η κουβέντα βγαίνει offtopic. Αν είναι έτσι ας το πει ο harisexp.
Και, όπως εύστοχα μου είπε ο Blue εκείνο το βράδυ, "για κάτι τέτοιες μουσικές, ανεβαίνω σε τραπέζια". ;Dblue είπε:Ημουν εκει που λεει ο lost highway (στην Αννούλα) και σας διαβεβαιω πως ηταν μια κοπελιτσα μπροστα σε ενα λαπτοπ και το κοινο παρακολουθουσε αποσβολωμενο ολες τις κινησεις της και δεν ακουστηκε κιχ απο κατω.Ξεκιναγε απο μια λουπα,πχ μια φωνη απο ενα νανουρισμα κ το ξεσκιζε οσο δεν παει,χωρις κοιλιά,χωρις κλισέ και κυριως χωρις να υποτιμα τους ακροατες της.
NemOOO είπε:Ρε παιδια πειτε στον λαο ποιο ηταν αυτο το live... ;D
"Μετά από απαίτηση των αναγνωστών" ;D να πω δύο λόγια:Κάντε ρε παιδιά ένα review, πως ήταν το πράγμα δηλαδή, έπαιζε κάποιο beat standard και από πάνω έβαζε λούπες και τις πείραζε? Έπαιζε και νότες ή μόνο πείραζε ήχους? Τι performance έκανε? ???
Αν και θα συμφωνήσω ότι το κακό με τις ταμπέλες έχει παραγίνει, παρόλα αυτά κάποιες βασικές ας υπάρχουν. Άλλο να μιλάμε περί house, trance, techno, noise και άλλο περί acid trance, eurotrance, της παναγιάς τα μάτια tranceShadowalker είπε:αν και μου παιζουν στα νευρα ολα αυτα τα υποειδη. electronica ειναι ρεεεεε ;D
New age είναι ο σωστός όρος γι' αυτό που κάνεις.harisexp είπε:Tα δικα μου κοματια δεν ξερω σε τι κατηγορια να τα βαλω
Ambient-new age-electroacoustic-instrumental-experimental...
megalo mperdema ??? Αν μπορειτε βοηθειστε![]()
Επίσης, χρήσιμες θα ήταν και δύο κάμερες για κάθε κιθαρίστα, να βλέπουμε τι ακριβώς παίζει, για να ξέρουμε:ggorgo είπε:παντως νομιζω οτι το καλυτερο θα ηταν να βλεπει ολος ο κοσμος με προτζεκτορα την οθονη του λαπτοπ του καλλιτεχνη
ετσι θα βλεπουμε τι παιζει ακριβως και αν αξιζει θα γουσταρουμε
και γ*μ* τις απαντησεις :Lost_Highway είπε:Επίσης, χρήσιμες θα ήταν και δύο κάμερες για κάθε κιθαρίστα, να βλέπουμε τι ακριβώς παίζει, για να ξέρουμε:παντως νομιζω οτι το καλυτερο θα ηταν να βλεπει ολος ο κοσμος με προτζεκτορα την οθονη του λαπτοπ του καλλιτεχνη
ετσι θα βλεπουμε τι παιζει ακριβως και αν αξιζει θα γουσταρουμε
Να γουστάρουμε ή όχι;...