Alpha Remake

Ευγε για την επιλογη του κομματιου.
okay.gif

Πολυ καλο remake, αν και σε διαφορετικη τονικοτητα απο το original. Μια ψιλοπαρατηρηση μονο για τη ντραμς, σε μερικα σημεια εχω την εντυπωση οτι ακουγεται "εξω" απ'το κομματι, "χωροταξικα" εννοοω. :P

To remake κατα τα αλλα και στο συνολο του ειναι μια χαρα. 8)

Το original ακούγεται λίγα Hz κάτω απ'το ρε...υπέθεσα ότι σε ρε το έγραψε :P

Τα drums γενικά ότι και αν δοκίμασα...δεν μπορώ να πω οτι ξετρελάθηκα. Τι νομίζεις ότι φταίει? Το ακούω ένα μήνα τώρα...δεν έχω αντικειμενικά αυτιά, πιο πολύ για το eq δεν ήμουν σίγουρος.

Tι να σου πω, εμενα μου ακουγονται λιγο σαν εξω απο την συνολικη μιξη, πως να στο πω, δεν ειμαι και ηχοληπτης, σαν ολα τα οργανα να ειναι κατω απο ενα Master Reverb_παραδειγμα λεω_και η ντραμς να ειναι απ'εξω. Καλυτερα δεν μπορω να στο πω. Αλλα αυτο ειναι μικρη λεπτομερεια, το κομματι στο συνολο του ειναι μια χαρα. Οι ηχοι απο που ειναι?

Κατάλαβα. Αν και στην πραγματικότητα όλα έχουν κοινό send effect...ίσως με επηρέασε λίγο ο Βαγγέλης και τα έχω πιο dry  :P

Τα synths είναι κυρίως z3ta και omnisphere. Τα drums είναι κυρίως ezdrummer και edirol orchestral (τα ψηλά).

WildchildGR είπε:
Τα drums είναι κυρίως ezdrummer...
Tι? Επαιξε τυμπανα ο ντραμερ του δικου μας του ez? :P

Τεσπα, τα ντραμς οντως ακουγονται λιγο πιο dry οπως ειπες, αυτο διορθωνεται ομως. Το κομματι ειναι ζουπερ κατα τα αλλα. 8)

Χαίρομαι  ;D

Αν είχα άλλο 1 μήνα διακοπές θα έκανα και το spiral  ;D  :-X

Πολύ ωραίο!

Για τα τύμπανα θα σου έλεγα να βγάλεις τελείως την "δωματιήλα" του ezdrummer.

gklf5qnwch3wv773tc8t.jpg

Waterfall-K είπε:
Tι? Επαιξε τυμπανα ο ντραμερ του δικου μας του ez? :P
η ντράμερ  :) ;)

kissadjekian-33.jpg

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια.  :)

Longshadow...ναι το σκέφτηκα..λίγα λεπτά μετά το post.  :P

Επίσης νομίζω ότι λείπουν κάποιες μεσαίες συχνότητες.

longshadow είπε:
η ντράμερ   :) ;)
Σωστος. Και να σκεφτεις οτι την εβλεπα στα τρια μετρα στις 8 Μαρτιου στο Half Note στο 30th anniversary live των Blues Wire. :P

Να χαμηλωνες λιγο την ενταση των ντραμς? Και να διαλεγες ισως ενα αλλο σετ, οχι τοσο "βαρυ"?
chin2.gif

Δοκίμασα να βγάλω λίγο το "room" αλλά ο ήχος γινόταν πολύ λεπτός και δεν μου καθόταν καλά. Δυστυχώς καλύτερο σετ απο αυτό...δεν έχω  :P ( Νομίζω ότι χρειάζομαι νέα βιβλιοθήκη για τύμπανα)

Καλα δεν πειραζει, και ετσι μια χαρα ειναι. Ο Βαγγελης μου ειπε να σου πω οτι εγκρινει. :P

Waterfall-K είπε:
Καλα δεν πειραζει, και ετσι μια χαρα ειναι. Ο Βαγγελης μου ειπε να σου πω οτι εγκρινει. :P
Χαχαχαχα..... ;D Άμα εγκρίνει ο Βαγγέλης τελείωσε το θέμα.

WildchildGR είπε:
Δοκίμασα να βγάλω λίγο το "room" αλλά ο ήχος γινόταν πολύ λεπτός και δεν μου καθόταν καλά.
Όταν έλεγα να βγάλεις το room του ezdrummer εννοούσα να το αντικαταστήσεις με κάποιον άλλο χώρο της αρεσκείας σου, όχι να μείνει το σετ τελείως dry.  :)

Γενικά πάντως είναι πολύ ωραίο αυτό που έχεις φτιάξει.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back