Σημειωσε εδω οτι απο μονος του ο μαγνητης(σαν μαγνητης καθεαυτος) δεν εχει απαραιτητως ολα τα παραπανω χαρακτηριστικα.....στο τελικο αποτελεσμα ενος pickup μετρανε και αλλα πραγματα οπως οι περιτυλιξεις' date=' η διαμετρος του wire κ.λ.π[/quote']
...αλλα και σε τι ξυλα θα τους βαλεις... :wink:
ολα τα παραπανω οπως ακριβως τα εγραψε ο αγγελακος μου...
υ.γ.δεν θα ερθω τωρα στις γιορτες φιλαρακο αλλα 24 γεναρη τελικα... :wink: sorry που καθυστερησα να σου απαντησω...
...αλλα και σε τι ξυλα θα τους βαλεις... :wink:
...αλλα και σε τι ξυλα θα τους βαλεις.../quote]
Τα ξύλο φίλε Τάκη "δεν παίζει" σημασία όπως παίζει ο μαγνήτης.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sorry αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ...αυτό το είχε γράψει κάποιος σ'αυτό το φάρουμ πριν καιρό καί γέλαγα κανα τετράωρο...
Sorry πάλι καλοπροαίρετο ήταν...
Φυσικά και θυμάμαι τη διαφορά υπέρ της american :wink::lol: :lol: :lol: το ατομο αυτο ομως πολυ πιθανον να εχει ΜΕΓΑΛΗ εμπειρια αρα μαλλον θα ειχε και δικιο... :lol:
πλακα κανω και εγω φυσικα..
janick θυμασαι πως ακουστηκαν οι texas hot μου στην squier σε σχεση με την fender american strat που ειχα ε? :wink: (η μονη διαφορα τους ηταν το ξυλο του σωματος)
Έχω βάλει Dimarzio tonezone σε Ibanez RG550 καί μετά σε Fender fat strat καί ήταν 2 διαφορετικοί κόσμοι ηχητικά:lol: :lol: :lol: το ατομο αυτο ομως πολυ πιθανον να εχει ΜΕΓΑΛΗ εμπειρια αρα μαλλον θα ειχε και δικιο... :lol:
janick θυμασαι πως ακουστηκαν οι texas hot μου στην squier σε σχεση με την fender american strat που ειχα ε? :wink: (η μονη διαφορα τους ηταν το ξυλο του σωματος)
¶σε μη μου λες κατάλαβα :lol: :lol: :wink:Έχω βάλει Dimarzio tonezone σε Ibanez RG550 καί μετά σε Fender fat strat καί ήταν 2 διαφορετικοί κόσμοι ηχητικά:lol: :lol: :lol: το ατομο αυτο ομως πολυ πιθανον να εχει ΜΕΓΑΛΗ εμπειρια αρα μαλλον θα ειχε και δικιο... :lol:
Γνώμες βέβαια...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ναι αλλά τώρα οργιάζετεενω οταν ειναι εδω... 8Oόταν λείπει ο γάτος...
Έχω βάλει Dimarzio tonezone σε Ibanez RG550 καί μετά σε Fender fat strat καί ήταν 2 διαφορετικοί κόσμοι ηχητικά
Εγώ προσωπικά δεν ξέρω ποιός είναι ο γάτος. Δεν θυμάμαι ποιός είχε πεί γιά τα ξύλαόταν λείπει ο γάτος...
μαθαινουμε βλεπω σιγα-σιγα,μαθαινουμε... :lol: :lol: :lol: :lol:Φυσικά και είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι καθώς είναι και δύο ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ γέφυρες, και έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά στις αποστάσεις μεταξύ μαγνήτη-γέφυρας-λαιμού.