Allparts στην ελλαδα

χαχαχα για ρωτα τον οταν ξαναπας. Και να του δωσεις και πολλα φιλια (οχι ρουφηχτα :))

bihlas87 είπε:
235 ευρω για μπρατσο με 7 1/4 radius και vintage frets  :-X?
To -10% online μ'αρεσει.... Δεν υποστηριζει δηλαδη το μοναδικο προνομοιο που εχει το ελληνικο μαγαζι, να πας επι τοπου, να δεις και να αγορασεις. Δηλαδη εαν πληκτρολογησω wwww.rockinger.com αντι για www.nakas.gr γλιτωνω αυτοματα 100-150 ευρω....Τοσο απλα....

makispoll είπε:
Δηλαδη εαν πληκτρολογησω wwww.rockinger.com αντι για www.nakas.gr γλιτωνω αυτοματα 100-150 ευρω....Τοσο απλα....
Και που να πάς στο Εbay...

To -10% θα το δεις σε πολλά ελληνικά eshop, παίρνουν έτσι κάτι λεφτά από τους ευρωπέους (επιδοτήσεις) για να αναπτύξουμε το online τρόπο αγοράς. Τρομάρα μας.

Είναι πολλά τα λεφτά όμως, φίλε μου καλέ και αγαπημένε Φίλιππε.

Εμένα μου ακούγεται σαν να λένε: "Αν είσαι καλό παιδί, και δεν έρθεις από δω να μας τα πρήξεις, κάτι θα κόψουμε (10%)."

Γουστάρω απαπατζηλίκια...

δεν ξερω τι συμβαινει με το -10% αλλα εγω οτι εχω αγορασει απο εκει(πηγα στο μαγαζι ) μου κανα καλυτερη τιμη απο το -10%

Εγώ έχω μια απορία...τα Allparts (που ξέρουμε ότι είναι made in China) θεωρούνται καλύτερα από τα Rockinger? (που αυτά δεν ξέρουμε ακριβώς εάν είναι made in Germany), ώστε να δικαιολογείται η διαφορά των 100 ευρώ ή για μια ακόμα φορά ένας Έλληνας αντιπρόσωπος δεν έκανε έρευνα αγοράς?

Όλα αυτά τα μπράτσα (allparts, rockinger, mightymite) φτιάχνονται κατά εκατοντάδες από κοντούλικα κατακίτρινα πλασματάκια, ανάλογα με τις προδιαγραφές που τους δίνει ο εκάστοτε αμερικανος/γερμανός/γουατέβα μαγαζάτορας. Τώρα αν αξίζει να δώσει κανείς 2-3 κατοστάρικα...

Αν σου δείξω μαραθωνομάχε τι μπράτσο πήρα (καινούργιο) με αστείο ποσό (κανά 50ρι αν θυμάμαι καλά), θα τραβήξεις τις κοτσίδες σου. Αλλά θα προκαλέσω, θα γίνει πορνό το θέμα.

kwstas79 είπε:
Αν σου δείξω μαραθωνομάχε τι μπράτσο πήρα (καινούργιο) με αστείο ποσό (κανά 50ρι αν θυμάμαι καλά), θα τραβήξεις τις κοτσίδες σου. Αλλά θα προκαλέσω, θα γίνει πορνό το θέμα.
Mε περνάς για χθεσινό? ;) ;)

Γιατί αυτό τι είναι?

http://www.customshop.gr/stratosphere.html

Αφού έχω αρχίσει να το σκέφτομαι σοβαρά να κάνω καμμιά εισαγωγή να βολευτούμε όλοι...

Eγω λεω να αφησουμε τις μ@λ@κιες και να μαζευτουμε να ανοιξουμε ενα ευρωπαικο υποκαταστημα warmoth.

;D ;D ;D

Αληθεια, γιατι δεν εχουν εισαγωγεα στην ευρωπη, ή μηπως εχουν?

edit: σωστοτατος ο marathon

bihlas87 είπε:
Eγω λεω να αφησουμε τις μ@λ@κιες και να μαζευτουμε να ανοιξουμε ενα ευρωπαικο υποκαταστημα warmoth.
Έχω την εντύπωση ότι η warmoth (όπως και ο Hefner...) δεν έχουν stock. Φτιάχνουν κατα παραγγελία γι αυτό και δεν έχουν ετοιμοπαράδοτα

Όπως και αυτοί

http://www.usacustomguitars.com/bodyspecials.asp

που έχουν και πολλή καλή φήμη

Οι τύποι στην warmoth τα φτιάχνουν μόνοι τους, κάνουν μόνοι τους την διανομή, μόνοι τους τις πωλήσεις, δεν έχουν κανένα κιαρατά dealer. Αυτοοργάνωση, αυτοδιαχείριση, αυτοικανοποίηση.

Οπότε ένας ευρωπέος dealer θα ήταν κάπως άχρηστος για αυτούς.

Οι Warmoth εχουν μονο μικρο στοκ (το λεγομενο showcase) και εδω και πολλα χρονια εχουν παψει να προμηθευουν καταστηματα.

Καλα θα ηταν να ειχαν Ευρωπαικο τμημα...

...καθε μηνα θα ειχα και μια καινουρια Strat/Tele  ;D

Μια βοηθεια παιδια θα ηθελα..αυτα που μπορω να τα βρω εδω(Αθήνα) μονο αυτο που παραθετω...ο Νακας τα πουλαει σετ 19Ε...http://www.allparts.com/store/hardware-strap-buttons-ap-6582-003,Product.asp

θενκς.. :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back