Αλλη μερα, αλλος ηχος...

marmelaki

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Σας εχει τυχει ποτε να παιξετε με την κιθαρα σας και να αναρωτηθειτε γιατι ακουγεται τοσο χαλια, ενω με το ιδιο ακριβως setup, στον ιδιο χωρο, την προηγουμενη μερα ακουγοταν μια χαρα;

Μου ετυχε παλι χθες το βραδυ (ευτυχως συμβαινει σπανια)... Για καποιο λογο ακουγοταν πολυ μουντη, χωρις να εχω αλλαξει απολυτως τιποτα απο την προηγουμενη μερα.

Υπαρχει περιπτωση να φταινε εξωτερικοι παραγοντες, οπως π.χ. ο καιρος (υγρασια) ή η κουραση; Ή μηπως ειναι ολα στο μυαλο μου;

Να σημειωσω πως επαιζα με ακουστικα, μεσω του guitar rig.

Ενα μπιφτεκι με κοφτο μακαρονακι.

Μηπως δεν επρεπε να βαλω το μακαρονακι στ' αυτια;  ;D

Και για να σε προλαβω, δεν ειχα πιει τιποτα  :P

marmelaki είπε:
η κουραση;
επίσης η διάθεση , το κέφι κλπ κλπ

δε σου χει τύχει καμιά φορά να μη μπορείς να ακούσεις ούτε μουσική ?

Ψυχολογία,σκέψεις της ημέρας και σωματική κούραση σε οδήγησαν στο να καταβροχθίσεις βουλιμικώς το μπιφτέκι με το κοφτό Μακαρονάκι.

Συμπέρασμα.

Κρατάς τις 7 πρώτες μου λέξεις για σοβαρή απάντήσή μου.

Το υπόλοιπο ως 2ο συμπέρασμα με οδηγεί ότι ο τρόπος που τα έφαγες έκλεισαν σε κάποιο ποσοστό τα αυτιά σου από τα πολλά ''σλουρπς''.

kostas80 είπε:
επίσης η διάθεση , το κέφι κλπ κλπ

δε σου χει τύχει καμιά φορά να μη μπορείς να ακούσεις ούτε μουσική ?
Αλλο αυτο. Δεν λεω αν "αντεχω" να ακουσω μουσικη γενικα.

Απλα καμια φορα η κιθαρα (οποιαδηποτε κιθαρα μου) ακουγεται επιεικως χαλια στα καλα καθουμενα. Το ιδιο εχω παθει και παιζοντας με τον ενισχυτη, οχι δηλαδη μεσα απο το pc.

Μηπως να δω εναν ψυχιατρο?

AAAA να σου πω ........ άμα έχεις βάλει στο μάτι κάνα καινούργιο κιθαρόνι και ψάχνεις δικαιολογίες δείχτο μας να σου πούμε τη γνώμη μας .

Μη το φέρνεις απ'έξω απ'έξω ..... σας ξέρουμε εσας τους gasάκιδες  ;D

Costas Siachamis είπε:
Ψυχολογία,σκέψεις της ημέρας και σωματική κούραση...
Ηταν ομολογουμενως μια δυσκολη μερα. Εβρεχε κιολας εξω... Εχουμε και τις απεργιες... Τσακωθηκα με τη γυναικα μου...

Mama I'm coming home...

Ozzy Osbourne - Mama, I'm Coming Home

kostas80 είπε:
AAAA να σου πω ........ άμα έχεις βάλει στο μάτι κάνα καινούργιο κιθαρόνι και ψάχνεις δικαιολογίες δείχτο μας να σου πούμε τη γνώμη μας .

Μη το φέρνεις απ'έξω απ'έξω ..... σας ξέρουμε εσας τους gasάκιδες  ;D
;D  ;D  ;D  ;D  ;D

Τοσο ανοιχτο βιβλιο ειμαι πια;

Costas Siachamis είπε:
Ψυχολογία,σκέψεις της ημέρας και σωματική κούραση
+1

θεωρώ ότι η ψυχολογία μας επηρεάζει καταλυτικά, στο πως θα προσεγγίσουμε οτιδήποτε, πόσο μάλλον τη μουσική.

εγω το εχω παθει πολλες φορες και πιστευω οτι ειναι ψυχολογικο αλλα σε λαμπατους ενισχυτες πιστευω δεν ειναι μονο ψυχολογια.ειναι και υγρασια καιρος τασεις ρευματος ασταθειες κλπ

Adamo είπε:
εγω το εχω παθει πολλες φορες και πιστευω οτι ειναι ψυχολογικο αλλα σε λαμπατους ενισχυτες πιστευω δεν ειναι μονο ψυχολογια.ειναι και υγρασια καιρος τασεις ρευματος ασταθειες κλπ
Οριστε και ενας φυσιολογικος ανθρωπος  ;D

Γλυτωνω και τα λεφτα του ψυχιατρου...

marmelaki είπε:
Σας εχει τυχει ποτε να παιξετε με την κιθαρα σας και να αναρωτηθειτε γιατι ακουγεται τοσο χαλια, ενω με το ιδιο ακριβως setup, στον ιδιο χωρο, την προηγουμενη μερα ακουγοταν μια χαρα;

Μου ετυχε παλι χθες το βραδυ (ευτυχως συμβαινει σπανια)... Για καποιο λογο ακουγοταν πολυ μουντη, χωρις να εχω αλλαξει απολυτως τιποτα απο την προηγουμενη μερα.

Υπαρχει περιπτωση να φταινε εξωτερικοι παραγοντες, οπως π.χ. ο καιρος (υγρασια) ή η κουραση; Ή μηπως ειναι ολα στο μυαλο μου;

Να σημειωσω πως επαιζα με ακουστικα, μεσω του guitar rig.
Παρατηρησες `η καλυτερα θυμασε εαν η μερα σου ηταν πιο θορυβωδης ,σε σχεση με αλλες?

Πιστευω πως εχει να κανει με το ποσο ταλαιπωρουνται τα αυτια απο θορυβους στο περιβαλον μας,το ποσοστο των db και οι συχνοτητες που δεχετε το τυμπανο.Μη μασας σε ολους συμβαινει αυτο ,φυσιολογικα. 

droneblack είπε:
Παρατηρησες `η καλυτερα θυμασε εαν η μερα σου ηταν πιο θορυβωδης ,σε σχεση με αλλες?

Πιστευω πως εχει να κανει με το ποσο ταλαιπωρουνται τα αυτια απο θορυβους στο περιβαλον μας,το ποσοστο των db και οι συχνοτητες που δεχετε το τυμπανο.Μη μασας σε ολους συμβαινει αυτο ,φυσιολογικα. 
Μπα, μια χαρα ησυχη μερα ηταν. Μαλιστα δεν πηγα γραφειο χτες, εκατσα σπιτι ολη μερα και δεν ακουγα καν δυνατα μουσικη.

Σκεφτηκα μηπως φταινε τα ακουστικα, αλλα αποκλειεται. Ειναι αθανατα (σκυλια τα sony, τα εχω απο το '95).

Αλλα ισως φταει οτι ημουν αρκετα κουρασμενος. Το σημαντικο ειναι να μην εχει παθει κατι η κιθαρα (ή τ' αυτια μου).

Το σημαντικο ειναι να μην εχει παθει κατι η κιθαρα (ή τ' αυτια μου).
Μην παει εκει το μυαλο σου  8) . Μηπως πας για κρυωματακι? :)

Adamo είπε:
σωστόστ

Adamo είπε:
αλλα σε λαμπατους ενισχυτες πιστευω δεν ειναι μονο ψυχολογια.ειναι και υγρασια καιρος τασεις ρευματος ασταθειες κλπ
Ναι καμιά φορά με τα χρόνια αναπτύσουν ρευματοειδή αρθρίτιδα ,οπότε Μαρμελάκι ,κλείσε ένα ραντεβού να πας το παππού για ένα τσεκάπ  ;D ;D ;D

Σε όλους συμβαίνει να μην είναι η μέρα μας  ;) τώρα για λαμπάτους παππούδες ,δεν ξέρω

droneblack είπε:
Μην παει εκει το μυαλο σου  8) . Μηπως πας για κρυωματακι? :)
Μπα, αισθανομαι υπεροχα  ;)

(αν εξαιρεσω τον πονοκεφαλο)

marmelaki είπε:
Καθε δεύτερη μέρα. Χωρίς υπερβολή.

Κάθε φορά που θα πιάσω το gt-8 προσπαθώντας να φτιάξω ένα νέο patch.

Παλεύω μέχρι που λέω "εδώ είμαστε". Παίζω και τρελλαίνομαι.

Την άλλη μέρα μου φαίνεται χάλια ο ήχος και διαγράφω το patch.

Κι όλα πάλι από την αρχή.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back