Αλλαγη pickguard σε sg style

metalash

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Σε ενα live των katatonia ειδα τον κιθαριστα τους οπου στο ταυρακι του ειχε μια παρα πολυ πρωτοτυπη μασκα - καθρεφτη που εδινε αλλη χαρη στην κιθαρα.Εψαξα στο θωμα αλλα δεν βρηκα κατι..Καταρχην ειναι τοσο ευκολο οσο φαινεται να αλλαξω μασκα?Δηλαδη ξεβιδωνω βιδωνω κ ειμαι οκ?φερνει καποιος εδω στην αθηνα μασκες ή αν φτιαχνει με παραγγελια?Ο θωμας μου φαινεται περιεργο που δεν εχει,μηπως δεν τα βρηκα?Σας εχω ταραξει τις τελευταιες μερες, αλλα με επιασε το μικροβιο παλι να ξοδευτω...

αν η κιθαρα σου ειναι αυθεντικη sg τοτε μπορεις να παραγγειλεις ενα νεο Pickguard απο εδω

http://www.wdmusic.com/gibson_replacement_pickguards_13461_ctg.htm

&

αν δεν ειναι τοτε ρισκαρεις να μην ταιριαζει ακριβως & να πρεπει να τρυπησεις,κοψεις,αλλαξεις το Pickguard (ασε που μπορει να μη χωρανε οι μαγνητες)

&

η καλυτερη λυση ειναι να πας να σου κοψουν ενα custom&pickguard εδω σε καποιον μαστορα (θα σου κοστισει κανα 50αρικο γιατι ειναι οντως μπελλαλιδικη δουλεια) πατροναρισμενο πανω στο pickguard της κιθαρας σου...&

&

ο Θωμας δεν εχει και σπουδαιο τμημα guitar replacement parts :wink:

οταν λεμε εδω σε καποιον μαστορα σε ποιον ακριβως αναφερεσαι?Για αθηνα μιλαμε ετσι?Αλλα που?

Μηπως ξερει κανεις που ειναι το site& της& harley benton& μην εχει εκει κατι για μασκα?ο γουγλος δεν το βρισκει.

δεν εχει site οπως & οι περισσοτερες κορεατικες κιθαρες που ειναι απομιμησεις...αλλα και να ειχε αποκλειεται να ειχε replacement pickguard...

Αχα!!!Βιετναμεζο πηρα ο μαπας?Λεω κ γω προς τι το κιτρινιαρικο χρωμα χεχε..superfunk μιας κ εχεις γνωση της ελληνικης αγορας...κανα μαστορι να μας κανει το pickguard υπαρχει?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back