- Πόντοι
- 16
Όλοι ψόφιοι για ίντριγκα και εκπαραθύρωση βλέπω...Σαν τις μέλισσες έπεσαν πάνω σε ένα μάλλον πολύ συγκεκριμένο και ειδικό ζήτημα που τις παραμέτρους δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε...Τζερτζελές να γίνεται με λίγα λόγια ;D
Αυτό να μου πεις..mscmkr είπε:Ενώ σε όλα τα άλλα θέματα γνωρίζουμε όλοι ακριβώς για τι μιλάμε;;;; ;D![]()
Είπαμε ΑΝ πρόκειται για περίπτωση που έχουν κάνει μπάντα για επαγγελματική πορεία κλπ. Πού είναι το περίεργο; Αν σε ρωτήσω αν πρέπει ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός να διώξουν έναν ποδοσφαιριστή που βαριέται να πηγαίνει στην προπόνηση και τρώει σαν γουρούνι θα μου ζητήσεις λεπτομέρειες πριν μου πεις ότι πρέπει να τον διώξουν;george_the_jack είπε:Όλοι ψόφιοι για ίντριγκα και εκπαραθύρωση βλέπω...Σαν τις μέλισσες έπεσαν πάνω σε ένα μάλλον πολύ συγκεκριμένο και ειδικό ζήτημα που τις παραμέτρους δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε...Τζερτζελές να γίνεται με λίγα λόγια ;D
Συγγνώμη Μενέλαε, αυτό που γράφεις είδες να αναφέρεται πουθενά? Αν ναι μάλλον μου διέφυγε...menelaos είπε:Είπαμε ΑΝ πρόκειται για περίπτωση που έχουν κάνει μπάντα για επαγγελματική πορεία κλπ.
Αυτό έγραψα εγώTGL είπε:Συγγνώμη Μενέλαε, αυτό που γράφεις είδες να αναφέρεται πουθενά? Αν ναι μάλλον μου διέφυγε...
Αν μιλάτε για σοβαρό group και σας κρατάει πίσω διώξτε τον. Αν απλά παίζετε για πλάκα... άλλο θέμα.
Σύμφωνοι. Κι'εγώ το ίδιο.menelaos είπε:Αυτό έγραψα εγώΑν οι άνθρωποι το κάνουν για χαβαλέ είναι ΤΕΛΕΙΩΣ άλλη ιστορία
![]()
Όλοι ψόφιοι για ίντριγκα και εκπαραθύρωση βλέπω...Σαν τις μέλισσες έπεσαν πάνω σε ένα μάλλον πολύ συγκεκριμένο και ειδικό ζήτημα που τις παραμέτρους δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε...Τζερτζελές να γίνεται με λίγα λόγια Grin
Ναι, δε διαφωνώ. Γι αυτό υπάρχουν κ οι υποθετικές προτάσεις άλλωστε, καλό είναι να χρησιμοποιούνται σε τέτοιες περιπτώσεις.... ;D ;D "if.... then.... else....." ΜΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕ ΣΕ BASIC ΤΟ 90??????? >TGL είπε:Σύμφωνοι. Κι'εγώ το ίδιο.
Αλλά ουσιαστικά όλες οι απαντήσεις που δόθηκαν βασίζονται σε εικασίες. Επομένως δίκιο έχει ο george μ'αυτό που γράφει μερικά posts παραπάνω.![]()
pascal το 2000 δεν σου κάνει? :menelaos είπε:Ναι, δε διαφωνώ. Γι αυτό υπάρχουν κ οι υποθετικές προτάσεις άλλωστε, καλό είναι να χρησιμοποιούνται σε τέτοιες περιπτώσεις.... ;D ;D "if.... then.... else....." ΜΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕ ΣΕ BASIC ΤΟ 90??????? >>
>
>
;D
neeq είπε:Εγω λεω να διαλυσετε την μπαντα και φτιαξετε μια αλλη με το ίδιο ονομα και στυλ αλλα με ελαφρως διαφορετικο το εμψυχο δυναμικό της
σιγουρα δε θελετε να διωξετε τον μπασιστα πρώτα?
Αλλά πολλές φορές το κόστος σε ψυχική ηρεμία και αυτοεκτίμηση είναι δυσανάλογα υψηλό σε σχέση με τα όποια οφέλη. Και τα οφέλη τα καρπώνονται όλοι, ενώ το κόστος είναι όοολο δικό σου. Για πόσο να κάνεις και τον μ@λ@κ@; Κάποια στιγμή θα στη βαρέσει και θα παίξουν κουτουλιές. Μιλάμε ότι υπάρχουν τέτοια άτομα που μπορούν χαλαρά να σε βγάλουν απ' τα όρια σου... από απλά γομάρια έως και τρισάθλια τομάρια. Η γνώμη μου είναι go and stay away, γλιτώνεις και το συκώτι σου!blue είπε:Ασχετο τιπ για αυτους που φευγουν απο τετοιες καταστασεις (επειδη οι αλλοι δεν ενδιαφερονται και τοσο) : ειναι καλυτερα να παιζεις και να βγαινει κατι καλο μια στο τοσο,παρα να μην παιζεις καθολου![]()