+ 1000000000000000000000000000Superfunk είπε:μπουρδες σου ειπαν και μαλιστα χοντρες,το μεγαφωνο ειναι το ιδιο και περισσοτερο ευαισθητο απο τα περισσοτερα μικρα μεγαφωνα.
Δεν νομίζω ότι έφταιγε το Jensen γι'αυτό! ;Dlaistrigon είπε:Φίλε studio54gr έχω παίξει με jensen σε έναν blues deluxe αν θυμαμαι καλα αλλά δεν ενθουσιάστηκα γιατί δεν βγάζουν και τόσο γλυκό ήχο..
Ελπίζω να μην τους εκφορτίζεται βραχυκυκλώνοντας τους!MHN TA DOKIMASEIS ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ / ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΟΡΤΙΖΕΙΣ ΠΥΚΝΩΤΕΣ ΜΕ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΑΚΙΑ...
Από αυτά τα 4, σίγουρα SwampThang!Ανάμεσα λοιπόν σε swamp thang, cannabis rex, texas heat kai greenback/gb12 τι θα προτείνατε τελικά?
Βραχυκυλώνοντάς τους? είναι δυνατόν?? Υποτίθεται ότι τους γειώνεις τον θετικό πόλο για να αποφορτιστούν..myster_maze είπε:Δεν νομίζω ότι έφταιγε το Jensen γι'αυτό! ;D
Ελπίζω να μην τους εκφορτίζεται βραχυκυκλώνοντας τους!
Από αυτά τα 4, σίγουρα SwampThang!
Αυτό εννοώ! Μεγάλο λάθος! Καταστρέφονται έτσι! Ειδικά αν συνοδεύεται και από το χαρακτηριστικό "τσαφ"! ;Dargytar είπε:Βραχυκυλώνοντάς τους? είναι δυνατόν?? Υποτίθεται ότι τους γειώνεις τον θετικό πόλο για να αποφορτιστούν..
Εξαρταται τι θελεις να βαλεις εχει διαφορες επιλογες και εξηγει τι κανει η καθε μια, δεν ειναι ενα σετ ολοκληρο.laistrigon είπε:Πόσο κοστίζει αυτό το σετ περίπου?
Το site του Bill το έχω τσεκάρει.Επικοινώνησα μαζί του και αυτός προτείνει cannabbis rex.
Εννοειται οτι ειναι δυσκολα αλλα...παρα το τιποτα κατι μπορεις να ακουσεις..χεχεχεlaistrigon είπε:Φίλε Vagtanplan παρόλη την καλή σου θέληση αντιλαμβάνεσαι πως είναι δύσκολο να βγουν σαφή συμπεράσματα από τα αρχεία ήχου..
Θα ήθελα να μάθω ποιο το συμπέρασμα που έβγαλες για το καναβις ρεξ και τι άλλαξε στον μπλουζ τζουνιορ.