Σε ευχαριστώ για το link alder.
Χμ... με βάζεις σε σκέψεις τώρα, δεν ξέρω. Καταρχάς συγχαρητήρια για όλο αυτό που έχεις κάνει στην κιθάρα, εσύ είσαι σωστός χειρουργός.
Έχω δύο squier tele. Μία affinity και την classic vibe και η δεύτερη είναι, κατά την άποψή μου και μόνο, πολύ πιο καλή κιθάρα. Και τις δύο μεταχειρισμένες τις είχα πάρει και ενώ και οι δύο παίζουν μια χαρά, δεν ξεκουρδίζονται κτλ η affinity έχει ένα πολύ στενό μπράτσο που μου τη σπάει λιγάκι και τα ποτενσιόμετρα και ο διακόπτης είναι πραγματικά της πλάκας.
Επίσης οι μαγνήτες της δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο. Γενικά η classic vibe είναι άλλη κλάση τελείως.
Οπότε ναι μεν είμαι ευχαριστημένος με το όνομα Squier, και πολύ μάλιστα, αλλά αυτό οφείλεται στην classic vibe.
Η squier jazzmaster που έχεις είναι πιο κοντά στην classic vibe ή στην affinity σαν ποιότητα (κατασκευής, μαγνήτες, hardware)?
(και για την affinity μπορώ να πω πολλά καλά λόγια δεδομένης της τιμής της, αλλά δεν την συγκρίνω καν με την classic vibe)
Επίσης έχεις παίξει με το real thing? (fender avri jazzmaster)
Αν ναι, πως είναι σε σχέση με αυτή η squier?
ΥΓ: Μήπως να ανοίξω νέο θέμα? :
Edit: άκουσα και τα clips που έχεις ανεβάσει, ωραία ακούγεται. είδα ότι και εσύ παίζεις με twin, οπότε θα είναι και κάπως κοντά αυτό που ακούς με αυτό που ακούω.
Edit2: ποιο ακριβώς μοντέλο είναι αυτή που έχεις alder? βγαίνει ακόμα?